Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
hell
hátsó simán bemegy, első meg aminek 20-as tengelye van.
de be lehet faragni bármelyiket
Hát jah.... szombat hajnalban 2-kor feküdtem le. Nem tudtam aludni. Meleg volt.... Nembaj. másnap munka. begyuladt a szemem... nembaj. Majd este kipihenem magam. Este csörög a telefon. Gyerünk buliba. Mondom oké gyerünk. 4-re hazaértünk. 6-kor keltettek.....
Valakinek nincs eladó 125ös rm-je?
De irigyellek benneteket , úgy készültem én is , hogy megyek egyet a hétvégén, de bele ült a nyavalya a torkomba és úgy be gyulladt , hogy a hangom is elment, pedig ma jó idő volt! A jövő hétvégén én is csatlakoznék valakikhez egy körre ha jó lesz az idő
szerintetek KTM kereket be lehet rakni simán DRZ-be v kell vmit alakítani? próbálta már vki?
Túlaludtad magad.
Már nem VÉGE van!
neeem. Én félig alszok a gép előtt. 2 nap alatt 3 óra alvás..
Na mi van mindenki a kobra 11-et nézi?
Somogybaboddal tudok szolgálni.
a jövőhétvége már foglalt, de az azt követö jó lenne.
Akit érdekel készüljön.
Persze hogy látad tegnap is felraktam. De ha vezetnél nekünk egy turát, remélem akkor még látunk is ilyet .
mol-on? Nem tudom. Mi ott parkoltunk le a rendőrök mellett. Mindenki részeg csak én voltam józan mert én voltam a sofőr. Erre ezek elkezdenek énekelni hogy mindenki milyen részeg, meg hogy fújassák meg a szondát. Meg úgy mentünk, hogy a gyerek megákllás nélkül nyomta a dudát menet közben és nem bírtam leállítani. De nagy pörgés volt. Ha 1x errejössz szólj, szerezz egy sofőrt és kóstoltatok veled egy kis bugaci rettenetet
Szívesen elmegyek, csak túl macerás.
Autó, utánfutó, 130-150 km. Motorozás ( néhány óra ) aztán ugyanez hazafele.
Ha egész napos a túra megéri.
Felénk garantált a sár.
Jelenleg több is van a kelleténél.
ugye nem is kell mondanom: Várunk benneteket.
Tőlünk oda-vissza 140-valamennyi,nem vertük annyira,pont elég volt egy tank.
ezt a képet már láttam. Te csalsz .
Hello!Kiket kapcsoltak le a mol-on nem tudod?
Üdv Trobee!
Köszönöm szépen az aluprotikat. Norbinak meg Tibinek meg megvolt a hangulatkezdés.... "A jó magyar pálinkának nincsen párja..."
7/8 Bar The Original Diameter Handlebar 22,22mm
A tegnap hánykilómétert mentetek? Táborfalva nemitt van...
Az indulás volt Ez az érkezés
Persze! A hazafelé indulásé! Remélem ha nálatok verjük neki csupa sarak leszünk!Mikor szervezel nekünk egy túrát,vagy te jössz hozzánk először?
Szia István drz 400 E elektronikád van-e? köszi
Jhonny a maihoz csatlakozot
Kezdünk összeverődni!