Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi..majd szétszedem...de elötte megyek vele egy párat...hátha megáll...és akkor megkimélem a pénztárcám....
Nem fog az olajba folyni. pontosan azért folyik, mert van egy lyuk ami megakadályozza hogy az olaj szimeringet átnyomja. Ha sokáig nem használtad akkor szerintem járasd és hátha helyrejön... Ha hülyeséget beszélek valaki javítson
Én robogónál pl a tengely állapotától teszem függővé a cserét.Ha szép a felület,csapágy,szimmering azt csá
Ezt nem szedtem még szét,nem ismerem
"Töltögetés" próbáljam meg...? egyidő után nem fog az olajba folyni? és ha csak a tömszelencét és az "O" gyürüt cserélem...?
Mikor megvettem a motort, nekem ugyanez volt a probléma... Sajna nem volt pénzem megcsináltatni, ezért mindig töltögettem utána. De, egy idő után teljesen megszűnt a csöpögés. Ha sokáig áll a motor utána sok embernél volt ilyen, de nálam "összekopott:)". Megúsztam 18e ft a töltögetéssel:)
Nagyobb lyuk van, a videon látható lyuknál tuti nagyobb:)
ejj, akkor mindenkeppen jolenne osszefutni hetvegen...
Könnyen meglehet, mivel maga a kipufogó cső átmérője is nagyobb...
5-6 fő. Ktm 450exc, DR 650, TT 600, DRZ E, DRZ S....
Szakály-Regőly Tamási. Volt már ilyen körünk. Kb 150 km.
Most nézem szerintem az E tipusnak gyárilag nagyobb luk van alégszürő házon.
amúgy hányan vagytok, és milyen mocikkal?
Tamási-Pári-Kocsola-Gyulaj-Hőgyész-Felsőnána-szak
igazad van
Pári
Nemtom. Ugye a kitten is az van, hogy 1 3x3inches lyukat kell vágni, az a tuti. Gondolom nem csak a hasukra ütöttek, és ráböktek egy számra.
Azt meg ugye a legegyszerűbb a légyszűrőház tetejére vágni, és ott nem is kap közvetlenül port sem...
Kösz a linket ezt tényleg érdemes megnézni.Én már nézegettem 1 párszor,hááát nemtudom. Kurvajól megcsinálják az biztos,de inkább szétvagdosok 1 idomot mint a légszűrőházat.
Ezt ajánlom a figyelmedbe...
Szerintem ez sok DRZ-snek hasznos lehet, érdemes megnézni...
(forrás: motogp46 )
fúvóka szett karbiba
mi az a dinojet?
Sőt hamár ennyire belejöttem az írásba, megtudja nekem valaki mondani hogy az ltzbe való dinojet jó lessze sm-be?Mert nagyon jutányosan sikerült hozzájutnom és megvettem.Remélem nem hiába.
Szeged környékén nem szoktatok járni? Egykis sm vadulásban 15foktól nagyon bennelennék!4
Üdv kolegák!Na nekemis lenne 1 légszűrő kérdésem.Most szeretnék venni egy K&N sportlégszűrőt .Azt nem tudom hogy ha azt beleteszem akkoris ki kell-e vágni az oldalát az idomnak.Mi van beletéve az idom belsejébe?Mert azért valami szart csak beletesznek.
Te vagy a főnök, én kérek elnézést