Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladósorba került néhány gyári alkatrész a motoromról!
Akit érdekel, plusz infó a hirdetéseimnél található.
Na Hali!
Tud valaki a Mitas E09-ről valmit ?
Pl: hogy bírja az aszfaltot ?
A D253 szépen néz ki :) Nekem is lassan gumi kell 3000 km volt a motorban az előző gazda szögletesre koptatta a gyárit kellett nyúzni 1 ezrest mire gumi kinézete lett
Nekem csak utcára kell mert pályázni ritkán fogok eljutni, de arra veszek külön slick gumit aztán spanom 2000ért megcseréli őket ha mék pályára!
tüzoltó!
Már a rajz is nagy segítség lenne meg a távtartók méretei!Mail címem az adatlapomon oda ha elküldenéd azt megköszönném!
Pont gumi vásárlás elött vagyok az SM szettre.
50-60E FT körül van a normális guma garnitúra.
Pályázni akarsz vele?
Mert ha igen érdemes jót venni hogy tapadjon is.
Én eddig Dunlop D 208 Sportmaxot használtam 2 garnitúrát.
Szerintem maradok a Dunlopnál többen is mondták hogy kipróbáltak mást de maradnak a Dunlopnál.
D 253 ez valami új sm guma!
Van 1 gumis spanom és 15-20 körül szoktak lenni nála gumák 80-90százalékosak.
2ezer km-nél nem bír ki többet a hátsó.
üdv.BoB.
Segitenék Mito adapter ügyben ,de csak rajzom van fékadapterhez... távtartó méreteim vannak.. ( még az enyém sincs teljesen kész)
Jöjjön a jó idő!
Faterom Linemar Hungary-naál(mezőgép) vezető szal nem gond csak azt hittem valakinek vannak méretek mert akkor azért egyszerűbb lett volna!De ha mindegyiknek más adapter kell tényleg akkor megér 1-2 órát faszolni vele!gumit milyet használtok aszfaltra ami esőben sem csúszik nagyon?
Szerintem akkor valaki olyat kéne nézni akinek cagiva kerék van a drz be.
Nekem gyári sm kerekem van és egy haver most vett ktm kereket és nem jó az én adapterem hozzá.
Szerintem keress valami jó esztergályost és megcsinálja.
Nekem még olyan bajom van hogy nem koptatja el a fékbetétnek csak a 3-om negyedét.
De ezt csak fék munkahenger cserével lehet megoldani.
üdv.
N. Dávid!
Nem gyári!Most vettem egy cagiva mito szettet bele és ahhoz kéne!320-as első tárcsa van elől!
Trobee!
Azt megköszönném ha meglesnéd de ha felesleges akkor el is küldhetnéd postán!
A fekete tekergető az az alapjárat állító csavar.A mocim egy hetes korában ugyanezeket csinálta vissza vittem a szalonba, mert azt hittem baj van ott kitakarították a tankban lévő szüröt és léhetem is a géppel.
meglátjuk lehet csak az alapjárat ment el,menet közben már nincs gond vele,nem az enyém.az enyémnek semmi baja,meg is szerettem nagyon
Szeva!Szerintem nem ártana kitakarítani a tankot és a karbit mert én már jártam úgy,hogy a benzinszürö a tankban eltömődött és csak szívatóval bírtam haza menni !
Szia érdekelne a finster (finter)-hez való összekötő cső ára.
Gyári sm kereked van?
odaát..
kösz,megmondom neki
Egy kuplung dekli védő nagyon hiányzik a gépedről!
Nyitsd ki a benzincsapot

Amúgy lehet túl alacsony az alapjárat. A tekergetővel tudod állítani az alapjáratot, Ha jobbra tekered nő, ha balra csökken.
valaki segitsen!haverom vett tegnap 1 drz-t és néha fogjamagát és leáll,megfullad.szivatóval faszán indul de valami gáz van,a fekete tekergélő a karbin az micsoda?ötlet?volt már valakinek ilyen?köszi
drz supermoto szett elado.
felnik+gumik+féktrácsák+lánckerék=85eft
é
rd:705377495