Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12v 35/30w-s E valo gyári horror áron van v robogoéval megegyezik ugy tudom .
hali
találtam ledet van 3 db fehér, 11 kék és 1 db piros , tudom hogy csak fehér kell de gondoltam hátha érdekel más szín is
Annyi a bánatuk hogy kanócra vannak forrasztva de világít mind.
De meglehet oldani 2 leddel is a világítást már nem is tudom hol láttam, de a 2 lefogatócsavarba volt beültetve a 2 led aminek a fénye lefelé volt terelve vhogy ha megtalálnám a képet...
Lenne 1 kérdésem: Milyen izzó való gyárilag drz-be előre?
Hali
Egy RM esetébem honnan lehet kideríteni konkrétan az évjáratot?

Köszi a választ
Nekem DRZ S van és annak a kereke tömlő nélküli. Még egy különbség a két változat között...
Nem! Ha jól megnézed, látszik hogy el volt vágva a vége körbe. Azért érdekelt volna, gyárilag hogy oldották meg a hangtompítást...
müszaki adatok
nem lehetséges az hogy E-s dob van rajta mert az tök üres 3inbuksz csavar fogja a végét?szikrafogos?
drz 400 sadam
szivesen: A KISDOBOS AHOL TUD-SEGÍT...
Hali basacsaba!
Hát köszönöm. Erre nem is gondoltam. Tesómnak kiszedem a kocsijából. Abban is ilyen homloklámpa van Ellenállást meg szerzek egy villamosságszerelőtől.. Amúgy néztem már mindenhol, lámpaboltban, autólámpaboltban, autóalkatrész boltban sehol se volt...
Üdv. Aki már látott belülről DRZ S dobot, elmondaná hogy néz ki a hangtompító része. Mert az enyém jelenleg tök üres és így egy kicsi hangosnak találom... Továbbá érdekelne gyári tükör és csomagtartó.
Mennyibe van mostanság egy műszaki papírokkal, matricával együtt?
Szia drz400 sadam.
Fehér ledes homloklámpát vettem én spec. a norauto-nál,kb 700 ft-ért,amiben 9 nagy fényerejü led van.Párom szerint 12..
Én abból oldanám meg a rendszámodat.Nézd meg hátha lehet kapni máshol is,pl auchan,tesco,egyéb barkács jellegű bolt..
Ellenállással bizti meg lehet oldani..
Sok sikert!
Okés köszi szépen!
Most már mindent értek.
húú azt megköszönném. És ha megtalálod esetleg képet vagy valamit küldenél? :D mondjuk felesleges ......
Igen így van.! "S" 40/7600 le. Nm/ford39.2/6600 132kg. "E" 49/8500le. Nm/ford46.3/7800 119kg.
Hát még gondolkozom rajt
Mert elég messze laksz látatlanba meg elég gáz
Ha jutottam valamire majd írok
igen
Na közben utána néztem másfelől a dolognak szóval akkor az S az egy soft enduró városba ide oda de azért bírja a terepet is csak nem épp annyira mint E mert az meg inkább terepre van.
Viszont csak akkor annyi kérdésem maradt hogy a gyári sm benn ugyan az a blokk van mint a soft enduróba?
Szal 40 le körül van?
Szia nekem volt ilyen motorom nekem nagyon jó volt nagyon szerettem. Ugyan az mint a 125-ös dr csak a henger nagyobb.Ideális kezdő motor és keveset fogyaszt.

Külömbség az van sok, PL.: lóerő,súly futómű,felszereltség,szerviz."S" utcai enduro de jó terepre is.
Gyári kerék, képet nemtudom hogy mikor tudok küldeni mert 100km-re vagyok a motoromtol de ha lesz küldök.
Nagyon ráérő embert kell találnod ,hogy minden különbséget leirjon :-))
Esetleg valami konkrét kérdés?
gyári enduro kerekek?dobj fel képet róla ha tudsz!köszi