Igen,általában csak a verseny előtt nemsokkal irják ki,de nekem szoktak szólni haveromék akik szoktak menni az open kategóriában,majd ha tudok róla valamit irok ide!
Esztergom környéki vagyok, de érdekel minden tereptúra az ország bármely pontján. Van utifutim, oda fölapplikálom a vasat, aztán autóval elhúzom a csíkot addig, amíg kell. És onnan mehet a móka. Hard endurózást nem vállalok az S-sel, mert relatíve vigyázok erre a motorral, nem akarom szétütni. Tehát nagyon szopódós helyekre nem megyek, de ahol folyamatosan lehet haladni, ott küldöm a vasat!
Az első tavaszi napsugár előbújásakor össze kellene hozni valami monstre DRZ találkozót, nem gondoljátok?
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy van-e a drznek(SM) a hátsó lengőkaron meg himba rendszeren zsírzó fej, fejek?Ma vettek nálunk a cégnél egy új Bobcat-et , amihez adtak persze zsírzó pumpát,meg elég jó minőségű zsírt hozzá. Na ná, hogy elkértem a kezelőtől holnapig kölcsön:) De hiába kerestem, nem találtam sehol egy zsírzó fejet se! Ti hogy szoktátok bezsírozni , szét kell szedni és kézzel?
Mikor lesz és hol?Vagy még nincs kiírva?
Az első tavaszi napsugár előbújásakor össze kellene hozni valami monstre DRZ találkozót, nem gondoljátok?
Erről a vélemény?
Nem tudja valaki, hogy van-e a drznek(SM) a hátsó lengőkaron meg himba rendszeren zsírzó fej, fejek?Ma vettek nálunk a cégnél egy új Bobcat-et , amihez adtak persze zsírzó pumpát,meg elég jó minőségű zsírt hozzá. Na ná, hogy elkértem a kezelőtől holnapig kölcsön:) De hiába kerestem, nem találtam sehol egy zsírzó fejet se! Ti hogy szoktátok bezsírozni , szét kell szedni és kézzel?