Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja,azt tőled vettem
meg is álhatnál mert akor má talákoztunk is vona nincs fék?
most látom az az MTX az enyém is volt.
a Szilvit?Igen ismerem Nem ti voltatok vmelyik nap az Abonyinál motorokkal?
akor te ismered a DALTON veszedelmet (LTZ)
Bács m. Org.
Bócsa,kecskeméttől nem túl messze asszem olyan 25 km,és te merre vagy?
ok figyelek majd! Ti merre motoroztok? hol laktok?
kormánymagasítóval is alacsony?
nincs még meg a kiirás febr környékére mondták figyelni kell Rodeo honlapot
biztos hogy nincs zsirzo mert az E-n van csak kicsit elbujva.
Arra kinéznék én is.Ha nem is a futamon de nézőként biztos kimegyek.
Mikor lesz és hol?Vagy még nincs kiírva?
hétvégén összejöhetnénk ha olyan az idö infot is cserélnénk meg motoroznánk is.
köszi! erre jutottam én is:) az lesz.majd valamikor!
mi majdnem mindegyik futamon indultunk 1 vagyunk.motor is nevezés nem jelentös öszeg.
hejileg te hol laksz mi a körzeted?
A nevezés meg ilyesmi hogy működik vagy nem ajánlott indulni ha egyben akarom látni a motorom a végén?
álitolag febr környékén lessz meg a kiirás. mi ott szoktunk lenni szerintünk nem bánod meg ha eljösz.
Igen,általában csak a verseny előtt nemsokkal irják ki,de nekem szoktak szólni haveromék akik szoktak menni az open kategóriában,majd ha tudok róla valamit irok ide!
Esztergom környéki vagyok, de érdekel minden tereptúra az ország bármely pontján. Van utifutim, oda fölapplikálom a vasat, aztán autóval elhúzom a csíkot addig, amíg kell. És onnan mehet a móka. Hard endurózást nem vállalok az S-sel, mert relatíve vigyázok erre a motorral, nem akarom szétütni. Tehát nagyon szopódós helyekre nem megyek, de ahol folyamatosan lehet haladni, ott küldöm a vasat!

Az első tavaszi napsugár előbújásakor össze kellene hozni valami monstre DRZ találkozót, nem gondoljátok?
Köszi.
Erről a vélemény?
Szétszedni, kimosni, kitömni(zsírral persze) aztán meg összerakni .
DRZ kupáról még enm látok semmi hírt, de én is kipróbálnám szívesen
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy van-e a drznek(SM) a hátsó lengőkaron meg himba rendszeren zsírzó fej, fejek?Ma vettek nálunk a cégnél egy új Bobcat-et , amihez adtak persze zsírzó pumpát,meg elég jó minőségű zsírt hozzá. Na ná, hogy elkértem a kezelőtől holnapig kölcsön:) De hiába kerestem, nem találtam sehol egy zsírzó fejet se! Ti hogy szoktátok bezsírozni , szét kell szedni és kézzel?