Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi-máris.
Szóljatok mikor értek rá,ajánlanék nyugis helyet!
Trobee nem csörögtél...
A Alföld TTV II.-n nem indultál?
Egy kis infó ezzel a gummával kapcsolatban.
Continental Contisport Attack a típus. December közepén vettem én is ilyet újan, előre 120/70, hátra pedig 150/60-as méretekben. Annyi vele a gáz, ha neked is a 150-es méret kellene hátra, akkor azt nem lesz egyszerű beszerezni. Vagyis ha vársz egy kicsit, akkor talán könnyebb, de én decemberben vagy 10 helyen érdeklődtem, ahol fél európát átnézték ez miatt, de egyetlen 1-et találtak csak, asszem svájcból hozatták be, és hozzátették, hogy nagy szerencsém volt, hogy tudtak szerezni.
Annyit mondtak elöljáróban amúgy, hogy február elejéig (akkor) nem láttak még a gyárban se tervet arra, hogy gyártanák...
Más méretben van, előre is könnyedén lehet találni, ha gondolod tudok adni pár linket, ahol érdemes lenne érdeklődni.
Árban kb 45-60-ig mennek párban.
akkor néha megfordulsz kecsón is nem? mert én sűrűn járok kecsóra néha buliba meg néha csak ugy motorozni ! egyszer összefuthatnánk hooligánkodhatnánk eggyet
Egyszerre próbálom kérdéseiteket megválaszolni.
Tehát:A hűtővédő drz-hez 15 e. és alu 3 mm vastag. Általában mindenből van egy-két darab,pár nap alatt tudom küldeni félegyházáról.Dávid-nak is küldtem már valamit,ezúton ÜDV! A levegőcsavar csak az E modellhez jó.Az ár:6500 Kézzel tudsz állítani a levegőn,hogy jobban HARAPJON!
Hát én Bács-Kiskun megye. Kecskemét mellett egy NAGYközségben Bugacon élek és virulnék.
drz adam te hova valósi vagy? h mondod h vidéken vagy
nekem midnen gyári. Kivétel a kipuff, de abba meg van egy beleszerelhető folytás csak egy csavar és kész De még 1 évet majdcsak kihúzok így. Remélem. Szal ezért kellene a normális gumi. De majd meglátom hogy mi léesz még.
drz-re a matrica is jár hozzá?nem jársz pesten?
nygui én is 25 ös papírral járkálok és 30kw -os a motor de ezért még nem szóltak pedig bevagyok szarva mert ha beküldenének kpm-es viszgálatra ott lenne szopás.. vezérműtengely a kipufogó meg sorolhatnám a nem gyári cumókat !
Hali.
A kormány szivaccsal?
14E FT.
Melyik szöcskédre akarod?
Hali.
Pont ezzel a gumával szemeztem.
El árulnád nekem hol vetted és mennyiért és milyen méretű.
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.BoB.
hát az a baj hogy slicket nem nagyon akarok mert a rendőrök ígyis beleköthetnek abba hogy a 25kw-s jogsival 29 kw-s motorom van.... így legalább a gumiba ne kössenek bele.
sztem tuti lehet használtat is! de ha slick kell szólj nekem van még egy pár eladó!
Hát én vidéki vagyok az a baj... Meg 55ezer forintot nem tudok szerezni... Majd műszakiig akkor szerzek zsét... Neten lehee esetleg rendelni onnan? vagy használtba olcsópénzé?
55.000 ezer volt felrakással mindennel együtt! pest üllőin!
Szia,a második képen lévő cuccokra mondj egy jó árat és ha tetszik már meg is vettem
és mennyibe fájt neked előre hátra?
hát dunlop d208 az slick volt rajta de most conti sport attac-ot használok sztem fassza!
slick-be
Nekem max a vágott clickbe szólhatnának bele, meg azért mert nicns rendszámvilágítás. De azt meg épp most csinálom ledekből apriliamate neked milyen guma van a DRZ-n?
Hali Trobee !
A hűtővédő érdekelne drz-re, mennyiért adod ? Rozsdamentesból van ? Köszi
Hello én multhéten vizsgáztattam és semmi csak a fékpadra viszik ráá, be se indítják sőt még az sm szettbe se kötötek bele de még a lámpát meg semmit nem néztek!