hali!
Lehetne egy olyan kérdésem hogy a drz E és S között mi a különbség mert enduróból van E meg S is de supermoto meg gyári csak s van.
Valaki írja már meg mert suzuki részről elég tudatlan vagyok, köszi!
Valaki tudna nekem segíteni hogy honann tudnék szerezni 10db fehér ledet? Ha lenne 12 Voltos lenne a király de csak ha kisebb van az is jó lenne. ellenállással megoldanám csak rendszámvilágítást szeretnék csinálni és nem találok sehol fehér ledet.
Hali Trobee!
Mondom apunak hogy kérdezzen rá az egyik erdésznél hogy van-e fa és ha van akkor van-e ideje hogy elvigye. De ez attól függ tényleg hog van-e meg mennyi. Mi is majdnem kifogytunk idén mert nem volt már... De mondom apunek hogy kérdezze meg.
Lehetne egy olyan kérdésem hogy a drz E és S között mi a különbség mert enduróból van E meg S is de supermoto meg gyári csak s van.
Valaki írja már meg mert suzuki részről elég tudatlan vagyok, köszi!
Ha jól emlékszem nekem vannal fehér ledeim,de nem vagyok benne teljesen biztos mingyárt utána nézek és írok...
Nincs arra felétek vmi elektronikai szaküzlet? occsópénzé lehet venni
Mondom apunak hogy kérdezzen rá az egyik erdésznél hogy van-e fa és ha van akkor van-e ideje hogy elvigye. De ez attól függ tényleg hog van-e meg mennyi. Mi is majdnem kifogytunk idén mert nem volt már... De mondom apunek hogy kérdezze meg.
Ha esteleg vkit érdekel eladó lenne a gép... ( válságvan )
vagy kelethagod@gmail.com
elherdálni nem akarok de vmennyit engedek, híjjá fel mennyit adnál érte
megvannak még a 3küllős felnieid?ha igen mennyiért akarod adni őket?