Az én véleményem az,hogy fogalmuk sincs róla,milyennek kell lennie!
Tükrök fontosak mind a kettő!
Fékek legyenek jók,vigyél egy eü csomagot!
Világítások legyenek jók!
Meg a gumi legyen jó!
Kecsón hol vannak Drz-sek,mert én nem nagyon látom,hogy vernék neki.Talán a Gyula meg a Szandi,akiket endúrósnak lehet nevezni,a többi már rég vett KevésbéTartósMotort.
Hát majd szeretnék. AMúgy a Rodeo Ride által szervezett kupán voltam már amikor még fülöpjakabon volt. Egyszer egy Aprilia RX 160-el meg egyszer egy Gilera 350-el. De idán is szeretnék menni.
Bocs nem tudtam. Csak így midnig emlegette meg minden. Meg mondta hogy jók a cuccok hogy miért nem veszek. Hát mondom nincs rá pénz. De mivel nem vagy messze így bármikor tudunk beszélni.
Nagy Dávid ez egy conti sport attack elöl 120/70 r17 hátul 165/60 r17 pesten vettem az üllőin 55.000 volt a kettő felrakással mindennel együt! sztem nagyon jóó gumi és elég jól lehet dönteni is
Hát mivel idén vettem a papíros motorom így nem nagyon voltam még vele sehol. De tavasszel tervezem hogy néha átugrunk kecsóra pályázni vagy valahova. Am te hova valósi vagy?
nem nem indultam. Én idén szereztem be a motorom. nagy nehézségek árán és sok munkának köszönhetően. 2 évig dolgoztam nyári szünetben napi 14-15 órát hogy meglegyen. és meglett. Trobee azt szeretném kérdezni hogy nem úgy hívnak máként hogy Termo? Egy bugaci DRZ-s kolléga mindig őt emlegeti hogy tőle vett ilyen cuccokat.
Üdv,
Danez