Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell itt véleményt kérni hogy tetszen mindenkinek, az a lényeg neked tetszen és kész....
Szia érdekelne az ülés, ha tudnánk faragni az árából.
Mennyire alkuképes?
A csajok,mi
Japán belpiacos motor!
Tehát ha alkarész kell hozzá nem annyira egyszerű mint egy EU-s mocihoz.
Tudd vki vmit a suzuki 200 djebelről?
jót rószat?
cső
én is nézegetem sisakokat,és kikértem 2 csaj véleményét is
mind2 ezt a sisakot mondta fekete fehérben
szal nekem 100 h iylenem lesz tavasszal
Írtam vissza a gyújtással kapcsolatban!Majd visszajelzést kérek vele kapcsolatban!
12-e ..............
Mennyiért adod a kormányt?
Köszi haver.
Van 1 RENTHAL 22-s uj kormányom(magas) ELADNÁM érdekel valakit? keresek DRZ-E vilahidat(bontot) ocson .
Köszi de ezek csak a gsxr-nek köszönhetök.
És gratula a munkásságodhoz
termőkörzetenként változhat...
De a barackmag sem tréfa.
Tüzifa helyett ajánlanám a meggymagot :) Én egy konzervgyárban dolgozom, meggymagot szoktam égetni :) kva jól ég :) tudom, hisz falusi gyerek vagyok :) alternativ tüzelőanyag :)
Van valakinek tapasztalata arról, hogy crossgumit mennyire díjazzák műszakin? Persze az előírt profilmélysége megvan ! Vagy inkább sm szettel vigyem be majd műszakira?
Én is nemrég szereztem fát... Pontosabban 2 hete várom hogy hozzák

Sztem ez jobb:
Már jó,ha most felkészülünk az ilyenekre.Mi lesz,ha mélyül a recesszió?
Az se rossz...
45ezerért már lehet is jó!engem a dekor érdekel!szerintetek milyen?
Üdv! MX6, Nekem is ilyen van csak más dekor. Nem tudok róla rosszat mondani. Sztem megéri az árát... Tűzifa biznisz, el se hiszem
Valahogy majd összehozzuk azt a deklivédőt. Fateroddal meg majd egyeztetünk mennyiért tud hozni fát.Egyenlőre nekünk is van elég.
Sziasztok!
karesz12!
Nekem az S-es a mocim,és nekem patentszemes a láncom,még nem esett szét,és a múltkor még jól is jött,mert a sártól úgy beállt a láncom,hogy szét kellett szednem és áztatni petróleumba,na most ezt a másik lánccal nem tudtam volna megtenni,mert azt nem lehet szétszedni!
Szóval nekem semmi bajom a patentszemmel!