Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első pár betű hiányzik Szal ugy alakul....
ult ki hogy alu protektorokat bizniszelünk a fáért Lényegében. ....
mi van itt ?kamionos v fakereskedö forum
Hát ha érdekel akkor igen De ha kell akkor adok tel számot és beszélj apuval. oké?
Ezzel hozzátok nekünk a fááááát!
ELADÓ!
2 pár drz-re való kormánymagasító csavarokkal együtt!5500Ft/pár!Akit érdekelne keressen!
Te jó környéken laksz! Tokodon Enduro EB lesz.Kijöhetnél szurkolni!
Szerintem nem rossz egyáltalán az ötleted, és az összeírást is elkezdhetnénk az általad említett módszerrel. Aztán ha valakinek eszébe jut közben vmi jobb, akkor átállunk arra.
Amúgy akár be is vállalnám az összeírást, csak mail-t kell küldeni.

De amelyik szimpatikusabb.
Cső!

Véletlenül nem Dunakeszi-i volt a motor?
Hát ezekkel dolgoztunk a nyáron.
persze, cs 1 hirtelen ötlet volt
de tényleg jó lenne ha összejönne egy soklétszámos DRZ meeting
...és akkor már olyan helyen ahol elemükben vannak a motorok is, és elférnek a sátrak + bográcsozni is lehet...
de csúnya-.... akarom mondani szép. Szép kis gép. De nekünk az a baj hogy apu magánfuvarozó és nem telik nagyobbra meg újabbra. Meg amire kell azz ez is tökéletes.
én + ezzel
Pusztavacs geometriai szempontból nagyon jó,csak ott endúróilag nem sok mindent lehet csinálni.Tavaly előtt ez volt az egyik pontja az Alföld TTV-nek.
csak szeretnék...egyenlőre nekilátok túrázgatni...de nyárra talán már elérhető lesz újból valami libakergető remélem
már nagyon várom...
sejtettem /reméltem / cs hirtelen nem tudtam hogy reagálni a képre
áááá Én csak jövő tavasszal teszem le a C+E-t. Akkor lesz meg a 2 év gyakorlat és akkor tehetem le. Csak az édesapám is az. Egy kék daros liazzal jár.
igen miért, Te is?
a birka nem azért került oda Nyáregyházi pálya szuper
ez jó tipp, pontos dátum és helyszín mikor lesz?
te is kamionsofőr vagy?
nem is vok olyan birka mint gondolod;
most néztem a térképet, és Pusztavacstól pár kilcsire van Nyáregyháza, ahol van egy egész korrekt krossz pálya. szoktam arra járni kamionnal, és mindig csorgatom a nyálam amikor ott megyek el...
no problem. most már összeáll a dolog és lehet recsegtetni...
ahogy elnézem, az egész országból vannak itt emberkék. ha igazságosak akarunk lenni, akkor Pusztavacson kell megrendezni a DRZ talit. ha állt.isk. tanulmányaimból jól emlékszem, az az ország földrajzi közepe