Szerintem nem rossz egyáltalán az ötleted, és az összeírást is elkezdhetnénk az általad említett módszerrel. Aztán ha valakinek eszébe jut közben vmi jobb, akkor átállunk arra.
Amúgy akár be is vállalnám az összeírást, csak mail-t kell küldeni.
persze, cs 1 hirtelen ötlet volt
de tényleg jó lenne ha összejönne egy soklétszámos DRZ meeting
...és akkor már olyan helyen ahol elemükben vannak a motorok is, és elférnek a sátrak + bográcsozni is lehet...
de csúnya-.... akarom mondani szép. Szép kis gép. De nekünk az a baj hogy apu magánfuvarozó és nem telik nagyobbra meg újabbra. Meg amire kell azz ez is tökéletes.
nem is vok olyan birka mint gondolod;
most néztem a térképet, és Pusztavacstól pár kilcsire van Nyáregyháza, ahol van egy egész korrekt krossz pálya. szoktam arra járni kamionnal, és mindig csorgatom a nyálam amikor ott megyek el...
ahogy elnézem, az egész országból vannak itt emberkék. ha igazságosak akarunk lenni, akkor Pusztavacson kell megrendezni a DRZ talit. ha állt.isk. tanulmányaimból jól emlékszem, az az ország földrajzi közepe
2 pár drz-re való kormánymagasító csavarokkal együtt!5500Ft/pár!Akit érdekelne keressen!
Amúgy akár be is vállalnám az összeírást, csak mail-t kell küldeni.
De amelyik szimpatikusabb.
Véletlenül nem Dunakeszi-i volt a motor?
de tényleg jó lenne ha összejönne egy soklétszámos DRZ meeting
...és akkor már olyan helyen ahol elemükben vannak a motorok is, és elférnek a sátrak + bográcsozni is lehet...
már nagyon várom...
most néztem a térképet, és Pusztavacstól pár kilcsire van Nyáregyháza, ahol van egy egész korrekt krossz pálya. szoktam arra járni kamionnal, és mindig csorgatom a nyálam amikor ott megyek el...