Ja, mindenképp először szimmering, mert az filléres mutatvány a többihez képest. De a szelepeket nézesd meg, mert ha az szar, akkor hiába az új szimmering!
Elég nagy az esély rá,hogy csak szimering!
Én az autóknál mindig szimeringel kezdem az olajfogyasztás orvosolását(természetesen akkor,ha nem folyik sehol),tízből kilencszer segít,és jóval olcsóbb mint a dugócsere.
Ha már szét szeded, mindenképpen meg kell mérni szakszerűen a dugót és a hengert is.
Így kiderül, hogy elég e csak gyűrűszettet cserélni.
Egyébként javaslom a szelepszár szimeringek cseréjét is.
Rendszám, műszaki nélkül szerintem sem sokat ér egy enduro, főleg a mai világban, rendszámnélkül csak crossmotort szabad venni semmi mást . Ez meg csak az én véleményem, de aki ahogy gondolja úgy vásárol.
Szia
A kérdés csak az ,hogy lejárt műszaki?
Vagy abszolút nincs forgalmi?
Ha csak lejárt akkor megér annyit.
Azonban forgalmi nélkül szerintem fabatkát sem ér!
Ezt értsd úgy,hogy tök mindegy milyen évjárat, tölem lehetne az 2008-as is ,azért ,hogy csak a terepen állatkodjon vele az ember max adnék 300 ezret!(még azt is meggondolnám). Persze ez csak az én véleményem. Peppy
Vastagság az biztosan megfelelő! Mi már több mint 2 éve használjuk. EZ idő alatt elég sok esés kelés volt már, semmi baja a deklinek és a hűtőnek se. Ha nem lenne alu protektor a motoron, már biztosan cserélni kellet volna a hűtőt és a deklit is,ami elég drága lett volna. Nagyon elégedettek vagyunk vele, bátran merem ajánlani mindenkinek. És az Ár.......? több mint baráti
Vizsgáztattam már pár motort,általában be sem kell indtani csak megmérik a féket lefényképezik azt ennyi!
Viszem vizsgára úgy is ragyogjon a gép!
Én az autóknál mindig szimeringel kezdem az olajfogyasztás orvosolását(természetesen akkor,ha nem folyik sehol),tízből kilencszer segít,és jóval olcsóbb mint a dugócsere.
Így kiderül, hogy elég e csak gyűrűszettet cserélni.
Egyébként javaslom a szelepszár szimeringek cseréjét is.
A kérdés csak az ,hogy lejárt műszaki?
Vagy abszolút nincs forgalmi?
Ha csak lejárt akkor megér annyit.
Azonban forgalmi nélkül szerintem fabatkát sem ér!
Ezt értsd úgy,hogy tök mindegy milyen évjárat, tölem lehetne az 2008-as is ,azért ,hogy csak a terepen állatkodjon vele az ember max adnék 300 ezret!(még azt is meggondolnám). Persze ez csak az én véleményem. Peppy
Kormány 12e
Szivacs 2,5e
magasító 7e
S es kipufogó 25e (CSERÉLNÉM E-s re),
Tank 25e
Légterelők 10e ft.
tel..20-5-636-213