HÁt tűzifa az nekünk is csak anyi van amennyi kell. De esetleg apum meg tom kérdezni hogy tud-e mert ő szokott az erdészettől horadni házhoz tűzifát teherautóval. De ha nem akkor megspórolok annyit hogy lealább a 2 deklivédő meglegyen. Amúgy K. Tibor az illető akir montam hogy neki is ilyenek vannak. Gondolom ismered.
Sziasztok! Rakott már valaki közületek fel láncot patent szemmel?
Azt mondják egyesek nem egészséges mert ledobja, széttépi,stb!
450 cross gépeken láttam már, nem is egyet! Most tudja a fene!:)))
Hát nekem egy 4-5 le-t biztos dobott rá.De hozzá is van állítva,légszűrőfedél sincs rajta.Gyárilag az ltz 2 esbe még emelgette,most meg 3.ban is.Nem tudom az e nek milyen a kipuja lehet nem dobna rajta sokat mert az nincs annyira folytva.
köszi a képeket!
nem tom nekem mennyit dobna rajta, nekem E-m van nem S!frász tudja!a raptor dob nagyon bejön sztem qrva jól néz ki vele!valakinek tapasztalat sportdobbal E tipuson?megéri rátenni?engem a teljesítmény érdekel inkább nem a hang!
Helló bakonymotor !
Kellene pár cucc a Drz-E tipusú motoromra .
-Cross gumi 18-as méret
-Fék és kuplungkar
-Gyertya
Ha valami is van a felsoroltak közt akkor kérlek írd meg nekem, hogy mi az áruk.
Köszi előre is !
Erről a fajtáról semmit sem tudok!De azért felírtam a számát ha összejön a lóvé akkor felhívom!Láncspéy ügyben pedig én Valvoline-t használok. és még a sterimó se hozza le!Este befújom és reggel már lerobbantani se lehet csak petróleummal!
Melyik láncspray tapad a legjobban a lánchoz?Nekem a motorex-et még ha előző napon is fújom be szétveri.Marad a láncon is csak nekem az ltz-n nehéz takarítani
Azt mondják egyesek nem egészséges mert ledobja, széttépi,stb!
450 cross gépeken láttam már, nem is egyet! Most tudja a fene!:)))
nem tom nekem mennyit dobna rajta, nekem E-m van nem S!frász tudja!a raptor dob nagyon bejön sztem qrva jól néz ki vele!valakinek tapasztalat sportdobbal E tipuson?megéri rátenni?engem a teljesítmény érdekel inkább nem a hang!
http://frmpic.sportmo
tor.hu/p/...
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Itt van pár kép.Amerikai gyártmány.Sokkal nyomatékosabb lett alulról.
Kellene pár cucc a Drz-E tipusú motoromra .
-Cross gumi 18-as méret
-Fék és kuplungkar
-Gyertya
Ha valami is van a felsoroltak közt akkor kérlek írd meg nekem, hogy mi az áruk.
Köszi előre is !
Hallottam , Neked van DRZ re hűtővédőd.
Nekem kellene belöle. Ára? köszönöm:Marci
Egy kérdés: a DRZ-s szupermoto kereket alá lehet tenni a 250-es RM-re? /tudom hogy nem oda való/
Vagy kell valami különleges átalakitást csinálni?