Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok!szerintetek ez a sisak milyen?ilyet lestem most ki csak bnőmnek nem nagyon tetszik!szerintetek milyen?
HÁt tűzifa az nekünk is csak anyi van amennyi kell. De esetleg apum meg tom kérdezni hogy tud-e mert ő szokott az erdészettől horadni házhoz tűzifát teherautóval. De ha nem akkor megspórolok annyit hogy lealább a 2 deklivédő meglegyen. Amúgy K. Tibor az illető akir montam hogy neki is ilyenek vannak. Gondolom ismered.
Tűzifára cserélnék bármit,amire szükséged van a drz-hez!
mit csinálhatnánk? Ezt nem értem.
Hello! Bartelezhetnénk is Alu cuccokra.Mondjuk Tüzifára?
Nekem raptor sportdobom van és meg vagyok vele elégedve. A hangja is jó meg szépen igényesen van megcsinálva
valaki segithetne jobb oldali lábtartoban hol és mennyiért lehet kapni jooo a használt is
Hello 15 ezer/szet!
Sziasztok! Rakott már valaki közületek fel láncot patent szemmel?
Azt mondják egyesek nem egészséges mert ledobja, széttépi,stb!
450 cross gépeken láttam már, nem is egyet! Most tudja a fene!:)))
DOMA e-re az a jooooo teljesitménynövelés
Miskolc környékén hol lehet venni valvoline lácsprét?
Engem lehet érdekelne írtam e-mailt Írhatnál róla 1-2 dolgot Thx
Hát nekem egy 4-5 le-t biztos dobott rá.De hozzá is van állítva,légszűrőfedél sincs rajta.Gyárilag az ltz 2 esbe még emelgette,most meg 3.ban is.Nem tudom az e nek milyen a kipuja lehet nem dobna rajta sokat mert az nincs annyira folytva.
köszi a képeket!
nem tom nekem mennyit dobna rajta, nekem E-m van nem S!frász tudja!a raptor dob nagyon bejön sztem qrva jól néz ki vele!valakinek tapasztalat sportdobbal E tipuson?megéri rátenni?engem a teljesítmény érdekel inkább nem a hang!
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmo
tor.hu/p/...

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Itt van pár kép.Amerikai gyártmány.Sokkal nyomatékosabb lett alulról.
Helló bakonymotor !
Kellene pár cucc a Drz-E tipusú motoromra .
-Cross gumi 18-as méret
-Fék és kuplungkar
-Gyertya
Ha valami is van a felsoroltak közt akkor kérlek írd meg nekem, hogy mi az áruk.
Köszi előre is !
Hátsó lábtartó is kellene a DrZ hez
SZia!

Hallottam , Neked van DRZ re hűtővédőd.
Nekem kellene belöle. Ára? köszönöm:Marci
köszönöm!
amugy szarni rá,én is megyek 2személlyel
amikor a hátsó lábtartóhoz ért a vizsgabiztos pont akkor pislantott.
Erről a fajtáról semmit sem tudok!De azért felírtam a számát ha összejön a lóvé akkor felhívom!Láncspéy ügyben pedig én Valvoline-t használok. és még a sterimó se hozza le!Este befújom és reggel már lerobbantani se lehet csak petróleummal!
Üdv.

Egy kérdés: a DRZ-s szupermoto kereket alá lehet tenni a 250-es RM-re? /tudom hogy nem oda való/
Vagy kell valami különleges átalakitást csinálni?
Melyik láncspray tapad a legjobban a lánchoz?Nekem a motorex-et még ha előző napon is fújom be szétveri.Marad a láncon is csak nekem az ltz-n nehéz takarítani
Ja és a hangja nagyon jó.