Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak próbálkozunk az egyeztetéssel, remélem az időjárás nem szól közbe, mert már a sok vízből elég
link ez lemaradt
A drz kupára énis indulok majd idén,a rodeo ride34 szervezi,az ő honlapjukon kiszokott irva lenni mindig h mikor és hol!
látom itt már kezdödik az egyeztetés bekapcsolodnék, hogy lessz akkor a hétvége? kerülünk 1.
Hallottam már errőla a drz kupáról de mindig lemaradtam rólla!Mikor merre lesz ez?
Jó helyet? Attól függ kinek mi a jó? Homok? ( mondjuk most máshol nemis lehet iagzán motorozni, minden csupa sár )
Kösz haver.
Kipufogó ügy?
Hogy áll?
Okés jóéjt !
Jár hozzá.
Sajna nem felelt meg nekem a drz be túl alacsony olyan mint a gyári ha megfelel feldobom futárral.
A matrica persze hogy jár hozzá.
há mosmán oszt csak kéne vészesen közeledik a hétvége tudsz valami joooo helyet?
Jaa!Én inkább szpátyolok.Jó Éjt.
Mostmár csakmotorozni kellene egy jót ...
Hát őő igen mostmár tisztában vagyok vele.
O-ványon pedig vannak FANATIKOK
Környékbeliek hasaljanak a szőnyegre,iránytű a kézbe,térkép kiterít....
környéken...
Hát én már indulok régóta igaz a DRZ csak fél éve van meg, de mostmár többmint vszínű elmegyek az ilyen eseményekre, csak magamonkívül eddig senkit nem " ismertem " DRZ-st a környék...
SÜLDŐŐŐŐ!
Pár éve már van Pl. ez a DRZ-kupa,nem is vagytok olyan messze tőlünk,aztán b..ok eljönni.Jó bocs,de hát Fanatik-ok vagyunk vagy mi!Mindegy majd idén talán a segítségetekkel szélesebb körben lesz népszerű ez a Kupa-összejövetel.
akkor most mi is van mehetnek a környékbeliek is vagy csak a vidékiek?
Aha bövül a program? ? mivel? ?na az má döfi
Hello!Valami olyasmi lesz.Merre szoktad neki ....?
avgy = vagy
mikro= mikor
Meg kellene tanulnom írni
De konkrét vmi túra avgy verseny vagy anyámtyúkja nem lesz vhol vmikor vagy mikro lesz ha lesz ilyen ?
Mert Drz-kupán,Alföld TTV-n,kívül van még más tervem is.
Sajnos csak most kezdtem el itt fórumozni.Majd bepótolom.