Hát köszönöm srácok.. Am mi lett a lábaddal? De ha vennék is olyat vennék ami 11 kw-s gyárilag. Mondjuk Aprilia sxv 550. :D vagy aprilia sxv450 De erre sose lesz pénzem
Szia!
Azért a 4 KW miatt nehogy megváljál a motortól!
Én jártam Bp-en bent a városba nagyon sokáig korlátozott jogsival Gs500-al ami 35 Kw-os,utánna SV650S ami 53KW-os!Utánna csináltam meg a különbözeti vizsgát!
Sokszor megállítottak szerencsére egyszer sem büntettek meg!
Szerintem ezéert nem is vehetik el a jogsidat max megbüntethet!
De ez az én véleményem!Te tudod.
Köszönöm szépen a képeket Jobbulást kívánok. Hát a lámpát azt nem tudom hogy hol lehet venni. én így vettem a gépet... De lehet meg kell válnom tőle Ugyanis 29 kw nekem meg csak 25 kw-s jogsim van, és nem akarom hogy elvegyék azt is
Sziasztok!
DR-Z re teljes UFO idomszett akciós áron 24990.-ft Akár elemenként is kapható.Postai csomagküldés is lehetséges, szállítási idő 2 nap.
Bővebb információ: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Nekem is lenne egy kérdésem hozzád,azt a hátsó lámpát ami a tiéden van azt hol vetted?
Én szeretném leszedni az egész rendszámtartót úgy ahogy van,rendszámot nem rakok rá mert csak terepen használom!A farokidomra meg rászerelnék egy is kis ledes lámpát akkor lenne világtásom/féklámpám!
Rakok fel két képet ezeken látod a légterelőt!
Nekem a takon még fehér,a légterelőn már ezüst(szürke) a matrica!
Remélem tudtam segíteni?
Csak most közeli képet nem tudok csinálni,mert el van törve a lábam és nem tudok kimenni a motorhoz!
BéciDRZ! Lehetne egy kérdésem... Azt szeretném megkérdezni hogy neked a DRZ-n a legterelőn a hűtőnél, a matrica az végig fehér vagy van benne ezüst is vagy hogy van? Kérlek segíts és mutass róla egy közeli képet vagy mondd el kérlek hogy milyen.. Előre is köszönöm.
Ilyenek miatt nehogy el add a gépet nekem is csak korlátos jogsim van a motor pedig 37 kW és járok vele mindenütt.
Agras, miért adod el a rendszert ?
Csalódtál benn ?
Helyileg merre vagy?
A lábam beleakadt a halásztelki crosspályán egy homokfalba és eltört a bokám!
Az árát meg tudnád mondani a sárvédő toldatnak?
Gondolom felszerelhető minden motorra?
Helyzetjelző/féklámpa van benne?
Köszi már gyógyul a lábam csak már unom a fekvőgipszet lassan 4 hete rajtam van!
Azért a 4 KW miatt nehogy megváljál a motortól!
Én jártam Bp-en bent a városba nagyon sokáig korlátozott jogsival Gs500-al ami 35 Kw-os,utánna SV650S ami 53KW-os!Utánna csináltam meg a különbözeti vizsgát!
Sokszor megállítottak szerencsére egyszer sem büntettek meg!
Szerintem ezéert nem is vehetik el a jogsidat max megbüntethet!
De ez az én véleményem!Te tudod.
Nálunk kapható UFo ledes sárvédő toldat.
DR-Z re teljes UFO idomszett akciós áron 24990.-ft Akár elemenként is kapható.Postai csomagküldés is lehetséges, szállítási idő 2 nap.
Bővebb információ: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Én szeretném leszedni az egész rendszámtartót úgy ahogy van,rendszámot nem rakok rá mert csak terepen használom!A farokidomra meg rászerelnék egy is kis ledes lámpát akkor lenne világtásom/féklámpám!
Rakok fel két képet ezeken látod a légterelőt!
Nekem a takon még fehér,a légterelőn már ezüst(szürke) a matrica!
Remélem tudtam segíteni?
Csak most közeli képet nem tudok csinálni,mert el van törve a lábam és nem tudok kimenni a motorhoz!