Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi küllöztük ki meg vissza 1 györi gyerek 3 ezerért meghuzta meg kicentirozta.leragasztva tuti nemlehet szépen megcsinálni.3rom du-tánt dolgozott vele.
A küllőkkel mit csinált? 1-enként leragaszgatta vagy pedig szét lett szedve a felni? Én is gondolkodtam rajta hogy ha 1x lesz pénzem rá akkor meg kellene csináltatni.. 1x....
köszke
Nagyon állat lett... Nagyon tetszik Gratula hozzá
hogy én?egy jobarátom aposa hobbi autofényezö+karosszériás(öreg Török) ö csináltameg ilyen profin.
Mihu te a felnikkel mit csináltál? Nagyon állat :D :P Csak most nézem a képeken :D
Köszönöm szépen. Igazából már megvannak az irányjelzők. Csak valami elképzelés kellene hogy hogyan tudnám szépen felfogatni.
estét az uraknak.rammstein csere +ráfizetés?
Merre laksz ?
Mert a matricás Budaörsön van.
Az jó lenne!Levélben eltudnád majd küldeni ha adok címet?Meg egy számlaszámot amire tudnám utalni a pénzt mert utánvéttel drága lenne és sztem belefér egy nagyobb borítékba, és akkor csak 140Ft-ot kell ráfizetnem a bélyegért!Amúgy mekkora pontosan ez a matrica?
Szia izirajder !
500 forintért csinálnak matricát.
köszönöm szépen a tanácsot
Először megkell csinálni az adaptert és csak utána furkálni először a villára kell ráfogatni, utána meg a féknyerget beállítani és már adott is minden.
Nekem 320-as, belehet méretezni csak pontosnak kell lenni.
Igenén is erre gondoltam...viszont nem tudom h letudom e pontosan méretezni? Neked is 315mm tárcsád van?
Hello

Csinálsz hozzá vagy csináltatsz pár ezerből, vagy veszel készen 25 vagy 30 ezerért. Én speciel csináltam magamnak de jólett.
Sziasztok!
Segítsetek, Van egy Drz-m 04' szereztem hozzá kis kerekeket(3 küllös elvileg honda) 315 tárcsa van rajta..
Az a kérdésem h honnan fogok tudni hozzá beszerezni fékadaptert?
Hello
A szerelővel beszéltem neki csak az a kis kábel kell a lendkerék felőli oldalon a jeladóval a végén.
A képen megjelöltem,ha postán elküldi,felár !
Az ár 5000.-Ft
Köszönöm várom válaszod !
http://www.nagyvas.hu

itt van jó sok cucc a rendszámépitéshez!
van tartó,ledes index minden!
hája réebbem mikormég nemvolt hájtásim ilyenek szinte mindennapossak voltak
ez szép :D én meg 1x átmenőben voltam egy földúton, amit előttem egy pár LTZ-s összerúgatott... Erre persze hogy engem kell elkapni az öregnek... és megfenyegetett ha még 1x arra megyek leszúr a vasvillájával... de belegondoltam hogy ha nem állok meg neki akkor beleállítja a hátamba
én 1-szer 23ora körül végigküldtem a falut 2-szer.5perc mulva ment haza 1-ik haverom lt-z-vel persze semmitse tudott azt 1ember rátámadt egy tetöléccel. .szegénykém,miértkell este ilyetcsinálni
am én a kipufogómmal jártam így... Előtte egy finster volt és hát nem tetszett a lakosságnak. így 1x megállít a rendőr hogy cseréljem le vagy valamit csináljak vele vagy feljelent így vettem meg a raptort
ugye én megmondtam. .idén még 1-szer elakarom nyelezni a masinát.már tiszta depisvagyok.
Cső Doki! lehetne egy kérésem? Tudnál nekem csinálni egy pár képet arról hogy hogy van felrakva az irányjelző meg a rendszám a motorra? igazából az irányjelző érdekelne. Hogy kíváncsi vagyok hogy hogyan tudnám szépen megoldani... Előre is köszönöm