mi küllöztük ki meg vissza 1 györi gyerek 3 ezerért meghuzta meg kicentirozta.leragasztva tuti nemlehet szépen megcsinálni.3rom du-tánt dolgozott vele.
A küllőkkel mit csinált? 1-enként leragaszgatta vagy pedig szét lett szedve a felni? Én is gondolkodtam rajta hogy ha 1x lesz pénzem rá akkor meg kellene csináltatni.. 1x....
Az jó lenne!Levélben eltudnád majd küldeni ha adok címet?Meg egy számlaszámot amire tudnám utalni a pénzt mert utánvéttel drága lenne és sztem belefér egy nagyobb borítékba, és akkor csak 140Ft-ot kell ráfizetnem a bélyegért!Amúgy mekkora pontosan ez a matrica?
Először megkell csinálni az adaptert és csak utána furkálni először a villára kell ráfogatni, utána meg a féknyerget beállítani és már adott is minden.
Sziasztok!
Segítsetek, Van egy Drz-m 04' szereztem hozzá kis kerekeket(3 küllös elvileg honda) 315 tárcsa van rajta..
Az a kérdésem h honnan fogok tudni hozzá beszerezni fékadaptert?
Hello
A szerelővel beszéltem neki csak az a kis kábel kell a lendkerék felőli oldalon a jeladóval a végén.
A képen megjelöltem,ha postán elküldi,felár !
Az ár 5000.-Ft
Köszönöm várom válaszod !
ez szép :D én meg 1x átmenőben voltam egy földúton, amit előttem egy pár LTZ-s összerúgatott... Erre persze hogy engem kell elkapni az öregnek... és megfenyegetett ha még 1x arra megyek leszúr a vasvillájával... de belegondoltam hogy ha nem állok meg neki akkor beleállítja a hátamba
én 1-szer 23ora körül végigküldtem a falut 2-szer.5perc mulva ment haza 1-ik haverom lt-z-vel persze semmitse tudott azt 1ember rátámadt egy tetöléccel. .szegénykém,miértkell este ilyetcsinálni
am én a kipufogómmal jártam így... Előtte egy finster volt és hát nem tetszett a lakosságnak. így 1x megállít a rendőr hogy cseréljem le vagy valamit csináljak vele vagy feljelent így vettem meg a raptort
Cső Doki! lehetne egy kérésem? Tudnál nekem csinálni egy pár képet arról hogy hogy van felrakva az irányjelző meg a rendszám a motorra? igazából az irányjelző érdekelne. Hogy kíváncsi vagyok hogy hogyan tudnám szépen megoldani... Előre is köszönöm
Mert a matricás Budaörsön van.
500 forintért csinálnak matricát.
Csinálsz hozzá vagy csináltatsz pár ezerből, vagy veszel készen 25 vagy 30 ezerért. Én speciel csináltam magamnak de jólett.
Segítsetek, Van egy Drz-m 04' szereztem hozzá kis kerekeket(3 küllös elvileg honda) 315 tárcsa van rajta..
Az a kérdésem h honnan fogok tudni hozzá beszerezni fékadaptert?
A szerelővel beszéltem neki csak az a kis kábel kell a lendkerék felőli oldalon a jeladóval a végén.
A képen megjelöltem,ha postán elküldi,felár !
Az ár 5000.-Ft
Köszönöm várom válaszod !
itt van jó sok cucc a rendszámépitéshez!
van tartó,ledes index minden!