Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááát elszőr azt gondoltam hogy sok lesz De megérte.. élőben nagyon jó hangja van , meg csinos is
Csá Mihu! Na egyszer már megállítottak az Interspar parkolóba, ott az első az volt hogy 8! indexelést hagytam ki az utolsó két körben utána nézték a rendszámot, majd ajánlatot tettek A. visszahajtom a rendszámot, majd pedig eltakarodok örökre, vagy feljelentenek a rendszám miatt, plusz 8x 5ezer az index miatt. Hát akkor mondtam hogy az A-t választanám
köszi! az nagyon korrekt ár.
ha kicsit utoléri magát a kincstár, fel is hívom őket...
Hát én 48-ért vettem. Attól függ az ára hogy ki milyen formát akar, milyen mintázatú legyen, meg milyen legyen a dob vége. Meg én kértem pluszba egy olyan folytást amit csak bele kell dugni a végébe és 1 csavarral rögzíteni. Akkor olyan hangja van mint a gyárinak.
A kép meg lemaradt! Sorry!
Valami ilyesmi volt, csak ez még régi kép, már Yoshi dob van rajt!
Az enyémen is így állt a rendszám, ugyanúgy lemezből csináltam én is. Csak visszahajtatták velem a rendőrök. Azt mondták, vagy visszahajtom most, vagy fizetek 20.000 HUF-ot, hát visszahajtottam!
Köszi neked is a tippet!
Valahogy így fogom én is megcsinálni csak a rendszámot én nem rakom fel,mert csak terepen használom a gépet,ott meg ha borulok (elő szokott fordulni,most is el van tőrve a bokám) nem akarom hogy össze vissza görbüljön a rendszám!
szeva doki.jolnéz ki a táblatartod de ha a szerv igazoltat.nemfogtok eljutni a forgalmiig nert meglátja a rendszámtáblát ésmár szedetiis le veled.vanám ilyen genya rendör.de fasza.
lövök pár újabb képet róla
Én gyári SM-en cseréltem le az egész hátulját, mert kurva ronda volt. Fogtam levettem az egész rendszámtartó meg lámpakonzolt lámpástól mindenestől, sőt még a sisak zárat is az oldaláról.
Aztán vettem egy ledes lámpát amiben van féklámpa is (3 vezetékes) kb 8 rugóért, meg vettem 2 pár ledes indexet + indexrelét, és fogtam egy darab lemezt abból meg vágtam rendszámtartót. Aztán fogtam a rendszámot, böktem rá két lyukat, és felcsavartam a lemezre. Így nem zörög :D
Az indexeket pedig beleraktam azokba a fülekbe a hátsó sárvédőn, ami gyárilag a hátsó lámpatartós faszságot fogta.

Viszont én 1mm vastag krómlemezt használtam ennek az az előnyös tulajdonsága, hogy oda hajtod ahova akarod, sőőt menet közbe folyamatosan hintázik, nincs az a trafipax ami ezt lefényképezi
Hátránya, hogy fél évente kb megreped a sok rezonanciától, és akkor cserélni kell.
Rendszámtábla-világítás pedig maga a lámpa fénye.
szeva Ádám! mennyiért szórnak 1 ilyen fasza Raptor dobot?
néztem már a honlapjukat, de árakat nem írnak
íííííí báz*ki Nagyon szép a géped Nekem sose lesz ilyen :D De próbálkozom Az irányjellzőket te vetted rá? meg a hátsó lámpát.?
Köszi az oldalt nézegetem!
Hát am nekem a lámpa az állítólag olyan 5-6 ezer FT... :D Rendszámtartónak meg valami formás kis lemezt fágsz és felcsavarozod :D szal nem nagy drágaság ez a megoldás. De nekem nagyon tetszik... Csak így meg rendszámvilágítás nincs.
Figyi a gyári 22ezer forint mindenestől!4500 a tartó és 17500 a ledsor!Szal nem igazán éri meg!Van egy oldal ahol vannak f..sza kinézetűek és aránylag nem drágán: Itt találsz
ez is jó megoldás,mert nekem az enyémen nagyon nem tetszik a gyári rendszámtartó
Az lenne még a kérdésem,hogy ha veszek rendszámtartót abba benne van a ledes lámpa is vagy külön kell megvenni?
Kb mennyibe kerülhet?
Nekemis tetszett az a lámpa ami az E-n van az a ledes. Csak én amikor megvettem az enyémre így volt felszerelve egy ledes lámpa meg a rendszámtartó is jó :P És én meghagytam így
semmi gond!
Igen fellehet, csak kikell fúrni a sárvédőt amin a ledes lámpa van és feltod csavarozni elvileg!
Szia!

Köszönöm a képeket!
Ezt én nagyon elcsesztem,mert én a E-s rendszámtartóra gondoltam a ledes lámpával arra írtam,hogy (farokidom)!
Balfasz voltam boccs!
Akkor megkérdezem így az E-s verzió ledes rendszámtartóját fel lehet rakni az S-es verzióra?
Küldtem mailt a megadott címre képpel együtt!lehet h inkább aztán itt kellene h keress mert nem a gyorsaságáról híres a freemail!
Hali..párszor nem elérhető de az a szám..bocsiha érdekel komolyan csörizz