s és sm : 36 mmes karbi,kisebb kompresszió,lágyabb kuplung,vékonyabb kipuff cső
E: 39 mmes keihin,és a töbii ellentéte :D
de zstem vannak még változtatások
Estét mindenkinek!
SZeretném elmesélni mai motorozásomat:
megyek mint az állat,természetessen minden nagyobb sáron végig,mindenhol padló gáz,jön a kereszteződés,lassítok,kuplung be,majdnem megállok,nagy hang,jajj mondom leesett a kipufogóm?Persze azonnal vészleállítás,látom vmi pattog el melettem,fókuszálok,hát nem h kidobta a gyertyámat!
Járt már valaki hasonlóan?
Hát én valami ilyesmi matricát szeretnék a gépre.. Ezek tetszenek. | Am én 30-ért tudok vágott slic garnitúrát ami nekem is van a gépen. Az előző tulajdonos mondta ha kell akkor szóljak. Nagyon állat gumi olyan tapadása van neki... Nagyon puha.
joreggelt.nekem olyan slick van fent,ami hideg állapotbanis szinte olyan mint a gumicukor.endurozni régebben imádtam de ha az sm kerekeket visszacserélem endurora 1km után már rakomis vissza az sm-et,1nagyon fura amég megszokod.2nagyon hamar elöfordul hogy ittér le az oldala stb.a tonkidomot sajnálnám.8éves ésmég ilyen.
azé kerekezéshez se árt a bemelegedett első gumi
egyik nap szomszédom kifordult a faluból, felpakolta keréken 5.ig szokás szerint és 120nál rakta le ahogy mindíg me ott jön a kanyar és már csúszott is szépen be a kanyarba hason
az volt a mákja h nem jött semmi szembe
Mikor zsíroztam utoljára?Hááááát.... 2 hónapja!Szal nem avval van a gond!Ez a külső alátét az okosok kedvéért ami t ér a por meg minden!Belül a tűgörgőknél tele van zsírral!Ugorjuk ezt át!
A rugóstagnál ahol nincs zsírzógomb, nem lehet sehogy zsírozni max ha minden hónapban szétkapod, ott szétment a persely vele együtt a tűgörgők olyanok lettek mint a sörét, és így tolyás alakúra verte szét a himbát amiben van minden!Tudom h meglehet csináltatni mivel faterom ért hozzá csak jobb lenne egy másik ami még épp állapotban van!Ha nem találok semmit akkor marad a javítása!Amúgy ez nem az enyém hanem haveromé és segíteni akarok neki!
na várj
nem kerekezéshez
de akor már nem jó döntögetni....
legalábbis ezekkel a gumikkal
szeretnék beszerezni vmi nagyon puha versenygumit amit vágni kell és egy hónap uán elfogy:D na azzal mennék 15 fokban is mert jól tapad
ugyanaz a blokk
s és sm : 36 mmes karbi,kisebb kompresszió,lágyabb kuplung,vékonyabb kipuff cső
E: 39 mmes keihin,és a töbii ellentéte :D
de zstem vannak még változtatások
s és sm ugyanaz fullra blokkban