Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10+posta a tiéd.
Ára?
DR-Z-én volt.összekötö?FLEXXXXXXXXXXXXXXX? .valaki árult 7ér 1et valamelyik nap.
és ez drz-ről jött? Összekötő csövet azt honnan lehet varázsolni, vagy van hozzá esteleg ?
1 skorpiot.
Hát nekem +5 fokban sem volt baj.... csak akkor kezdődik a gond ha elkezd csepegni az esőcske... Akkor bizony gyorsan el kell rakni a gépet. 7végén meg ha minden összejön és találok rá normális matricaszettet lehet felpakolom rá :P
Jó estét!
Mihu hagy kérdezzem már meg mien dobot is kínáltál itt vkinek korábban?
joestét.25.c.-3ig semmigond.ugyecsak viccelsz?kerekezéshez nemkell 25c.
A szettet én hoztam össze hozzá , hát pontosan nem számoltam még össze de olyan 75 körül állt meg, meg nemkevés munka, szaladgálás stb... , többet nemcsinálok ilyet az tuti

Én se most tervezek sm -ezni csakmost készült el ,de hát még egy próbára sem sikerült kivinnem.
nekem 18fokos levegőhőmérsékletnél már csúszik az sm szett :D
szal akor már el is tettem....
majd előveszemminimum 25 fokban
Jhonny!Szép motor!mennyi volt a Supermotó szett?Hozzá adták vagy vetted?
Hát igen elég szar érzés....jó motor volt!De ha most sikerül becserélnem akkor valahogy megpróbálom DRZ E-be cserélni!Az ereje miatt!

Supermotó szett mennyi hozzá?
Itt vettem Kiskőrösön, volt suzuki szalonból, de ők pestről hozták pontosan nem tudom honnan blackmotorstól asszem , de a múlt hónapban a szalonunk bezárt
Ma lett kész alá a szett is, erre itt a szaridő, még kisem tudtam próbálni
De viszont gondolkodok lehet ellesz adva a gép fájó szívvel az biztos , de egyedül motorozoni nem túl jó lassan elkopik mindenki a bandából, na de ezt majd még meglátjuk.
Nem ismerjük egymást, de tudtam én, mikor eladtad a drz-t, h bánni fogod
Aki belekóstolt a supermoto-ba, az nem bir kiszállni...
Hol vetted?
Hali
Ez javítható még, nekem a volt RM - em járt így sőt sokkal csúnyább volt és megcsináltam(tattam), ezért ajánlott zsírozni, 2 évente kb szétszedni kitakarítani.

Idén volt utoljára rendszámos DRZ , az enyém volt az utolsó darab.
Köszi a válaszokat :) Már bánom hogy eladtam a DRZ SM-et De ha nem adom el akkor nem jövök rá hogy melyik az igazi motor mert eladtam és hiányzik!Lesz mégegyxer DRZ-m!Az új SM-ről tudtok vmit?Injektoros?Ja és egy SM szett mennyi a DRZ e re?
idén még árultak rendszámos e-t, a blackmotorsnál.de már nem gyártják a drz-t,asszem.
Ha kivonatod utána visszaállithatod,ami egyszer kapott rendszámot az mindig forgalomba helyezhető!
szia,ezt mikor zsíroztad utoljára?
franc tudja......
ismerettség kell
de aszem az uolsó ami kapott még rendszámot az 2005ös esetleg 06os
idén és tavaly már nem lehetet vizsgáztatni......... elvileg
ugye semi nem szabályos rajta
nincs index,féklámpa,szabáyloslámpái,műszerfal,tükrök.
.......
de pl nekem lett rá rakva féklámpa első és hátsó fékhez is,behajthatós tükrök:D
ISMERETTSÉG! ennyi...........
Köszi, megnéztem a honlapot, de nkik nincs univerzális, csak típus és márkafüggően, legalábbis a honlap szerint
Üdv!Már rég voltam erre!Kérdésem az lenne hogy a DRZ E Tipus meddig rendszámozható?Vagyis azt tom hogy 2009-től már nem de nem lehet valahogy megoldani?Ha sikerül is akkor ha kivonatom a forgalomból egy időre aztán vissza akkor már lehet nem rakják vissza?
Helló !
Nincs honlapotok ?
Köszi, de ez egyik se az...
Hali srácok!
Segítség kellene!A hátsó villánál a himbám megadta magát!Ha valaki tudna bontottan vagy valahonnan tudna szerezni segíteni hogy honnan tudok reális pénzért szerezni az kérem írjon!