Nem néztem meg végül, mert újabb vétele mellett döntöttem. Akkor beszéltem vele amikor még nem döntöttem, hogy olcsóbb régi, vagy drágább újabb.
De én nem azt mondtam, hogy rossz v. ilyesmi, csak, hogy sokáig árulta. Egyébként nagyon sokáig vannak fent hirdetések, valószínűleg nehéz eladni a motorokat.
2N igen az a motorkereskedésben dolgozó srácé volt :D Nem tom hogy mennyi ideig árulta de mind1 :D Nekem nagyon bejöt a gép, meg jól is üzemel úgyhogy nincs rá panasz :P És anno te megnézted a gépet? | Mihu-szonsz nagyon tetszetős a géped :P
Az enyém csak S de nekem elég ez mivel AK jogsim van és a motor is "25kw" szal csak S. Am a Finstert 25-ért el tudtam adni :P Azzal is nagyon szép hangja volt... csak a rendőrök szóltak hogy túl nagy volt a hangja.
hello :P Köszönöm szépen. Am a vasat 680-ért vettem. Csak volt rajta egy Finster dob azt lecseréltem egy gyönyörű raptorra :P meg van a tankon egy kisebb horpadás azt szeretném megcsinálni
Az sxv egy jó motor, ha versenyezni akarsz.Ha hobbista vagy, felejtsd el sztem.
Gyönyörű, profi fékkel, futóművel, de a blokk megbíz6atlan, olajzabáló, és szervizigényes.
Olvasgattalak benneteket és a fogyasztásnál egy kicsit visszaemlékeztem a kis Cr-emre
Ott egy "motorozós"napon 2-szer töltöttem tele a tankomat, míg most a drz-met 2 "motorozós" nap után egyszer
Egyébként most zsírzunk (bár van zsírzógomb, nem annyira bízunk benne, inkább a szemünknek !)himbát a motorjainkon a haverommal, örömmel újságolom el nektek, hogy tökéletes állapotban volt minden.
De én nem azt mondtam, hogy rossz v. ilyesmi, csak, hogy sokáig árulta. Egyébként nagyon sokáig vannak fent hirdetések, valószínűleg nehéz eladni a motorokat.