Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És amikor nálunk voltál?:D:D akko neked is a biztositék ment ki!nem? :P
szia,nekem már volt ilyen,letestelt egy kábel a kormánynál,kidörzsölödött.asszem ilyenkor a világitás is elmegy,fasza lehetett betolni
ahogy a kolléga mondja.avabilincs+gázcsö{a pb palackos}olyan szinütraksz fel amilyet akarsz.az a tuti.
ABA bilincs,arra húzzál gumicsövet--kipuffogóra
Szeva!

Nekem ez bukógomba gyárilag rajta van, de egyszerű elkészíteni. Fogsz egy bukógombának való darab műanyagot, azt leszúratod a kívánt méretre esztergályossal (vagyis 4db-ot) és középen kifúrod 6-os fúróval. Majd a tengelyen keresztül (ugye az üreges) átdugsz egy 6-os menetes szárat, és a 2 végére meg felcsavarozod a gombát Ha kell, akkor küldök képet is, bár megmondom az őszintét, gyárilag kicsit komplikáltabban van megoldva, és ahhoz ki kellene vennem a kereket, amit nem szívesen tennék De tök hülyeség ahogy csinálták, mert ahogy leírtam, úgy egyszerűbb szerelni. Stabilabbnak meg egyik sem stabilabb a másiknál, igazából kisebb csúszásoknál, borulásoknál jó ez a tengelyvédő.

Apropó védelem. Nem tudja valaki hol lehet kapni itthon emberi áron, kipufogódob védő gumi karikát? Ilyen kis geci gumi, amiben van egy rugó, hogy faszán álljon a dobon. Jó lenne beújítani egyet, míg le nem karcolom az alu mufflert
Orimoto! Írtad h Neked Gilera agyad van elöl (vagy csak gilera tárcsa?). Pontosan milyen típusról van szó? Csak mert nekem pl pont van egy gilera rc 600 agyam, de abban eleve 15-ös tengely van.. ami ugye nem stimmel drz-be... A tied milyen? Vagy hogy van ez?
Hello
matyko&cr250-nek
A csomagot hétfőn megkaptam,este felszereltem 1km próbaút, működik,majd 1 űgyes mozdulattal oldalra támasztottam a gépet, csak nem a sztenderre hanem a váltókarra /vagyis eldőlt mint a szar/ bal dekni betört, szétszerelés-ragasztás-szombaton összeszerelés-ma próbáltam ki igazából 93km-es túrán teljesen tökéletes.
Így néz ki
Hi! Bukógomba ügyben tudom ajánlani őt. Az anyaga plexi. Nagyon jól néz ki! Éles helyzetben nem tudom hogy bírja... És a lényeg az ár:5e Ft/szett, tehát a 4db + a cuccok a felfogatáshoz. Szerintem ennyiért nem találsz máshol.
Doki! Lehetne egy kérdésem? Jól látom hogy a Déerzéden van valami bukógomba féleség? Esetleg tudnál róla küldeni képet hogy hogy van megcsinálva vagy tudnál nekem ebben segíteni? Előre is köszönöm.
Ádám
Semennyivel
szeva Bob!

Látom van 1 szett gyári DRZ SM felnid. Tudnál nekem nagy felbontású képeket és egy részletes leírást adni róluk? Minden picsa kis karc érdekel, tartozik e hozzá tárcsa (ha igen akkor milyen minőségű/méretű/állapotú) Gumik állapota? felnik, agyak küllők állapota, kerékcsapágyak, oldalsó szimmeringek, van e hozzá lánckerék. satöbbi. egyszóval minden Légyszi erre a mail címre küld el őket: vale.46@freemail.hu ja és hogy mennyire alkuképes az ár, és hogy merre laksz! Köszi előre is, Doki
cs
nekem ugyvolt ilyen gondom,hogy nem tekert az önindító
és az zaért volt,mert a kuplungnál van egy kis érzékelő,hogy behúztam e
és az volt kimozdulva és nem a legjobbmár..... és aszittem h beszart az önindító
Hello!
Ma motoroztam a drz -e motorommal és eggyik pillanatrol a másikra nem müködött az önindito,bekellet tolni.
Hazamentem vele szétkaptam majd rájöttem ,hogy csak a biztositék ment ki .
Valakinek volt már ilyen gondja? Mi miatt lehet ez? És milyen sürün kell erre számitani?
ELADÓ!
DRZ 400 E re való Yoshimura RS-3 Off Road rendszer hibátlan állapotú. 125e ft.
Gyári SM EXCHEL felni minden kütyüjével Dunlop gumikkal 250e ft.
Gyári enduró kerék jó gumikkal 135e ft.
Érd.:06-20-5-636-213
mind1ik eladó
érdeklődni nálam.................
2000ft,4000,6000,5000(párban a "slick")
15000 postázva.
És mennyit kérsz érte Orimoto?Nekem csak a himba kellene a 2 fül hozzá nem nagyon!
sok féle agy ló hozzá , nekem van hozzá gilera 320 as tárcsával.
nekem van ha még érdekel a himba. itt a kép tetején.
Regisztrálni kell a PayPal-on azt hiszem!
Nekem az ebay-en a kártyaszámom nem akarja elfogadni, pedig VISA elektron, ti hogyan fizettek?
Valaki tudna nekem segíteni? DRZ_hez matricaszett.? vagy csak a hűtőidomra? Kék drz-re kellene nem olyan ami beteríti az egész gépet :D mert én 30e-t nem adok ki egy matricaszettért..
Kedves fórumozók ! Nincs valakinek elfekvőben otthon egy generátor felöli deknije drz 400 E hez?