Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Nekem fekete van, használt.
RMC-üzleteiben szokott lenni általában, legalábbis én ott vettem 3 éve.
Helló.22-ért ment el spirállal és rögzitő konzollal együtt.A postát én álltam.Ha lesz akkor szólok.
Üdv
talán lehet róla szó....... msn?
C10es sajna elfogyott, csak Január elején!
Marci
szia. nekem van de csak UFO
Sziasztok!
Dr-Z re idomok idomszettek eladók! Új UFO termékek kiváló minőség. Komplett idomszett 25900.-ft
Egyéb UFO kiegészítők tartozékok!
Érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
semmiképp se.....
Vagy még inkább Husaberg-é
http://www.motormann.hu/produc...

Itt van hozzá a link, ilyet keresek citromsárgában, de eddig a lentebb említett 2 helyen nem tudnak szállítani....
szia,mennyiért ment el?csak tudjam nagyjából mi az ára.köszi
késöbb én is szeretnék
ez KTM-é
Tehát ez a sárvédő, csak supermoto verzióban...
Köszi a linkeket, de ezek közül egyiok sem olyan, mint amilyet én keresek.
Annak a márkája Polisport, csatolok egy képet is róla:
Sziasztok!
Eladtam a drz-re való kijelzőt. Innen hívtak fel.Érdeklődnék, hogy megérkezett-e rendben a csomag Jakabszállásra Tibornak és minden rendben van-e vele?
Szerbusztok!
Adjon tippet valaki, honnan szerezhetnék egy első kerékagyat drz-hez? (vagy komplett használt kereket) Illetve ki mit mond, milyen egyéb típusú első agy megy bele drz-be?
Szia!
Nekem ilyen van most az S-emen. Nagyon jó köves, félkemény talajra, és sárban is jól megállja a helyét, bár a keményebb keverék miatt ez alapvetően nem sárgumi. A futásteljesítménye kifejezetten jónak mondható, az enyémben most van kb. 3500 km vegyes terepen (mármint ebben a gumiban, mert a másik 3000 km-t a gyári Bridgestone-nal nyomtam le), és nyáron is használtam. Száraz aszfalton jó a tapadása, ésszel még döntögetni is lehet, de vizes aszfalton nagy odafigyelést igényel, mint minden bütykös gumi. Meg kell erőltetnem magam, ha valami rossz jellemzőt akarnék mondani, de a zajos gördülésen és a kemény, kissé rugalmatlan gumifalon kívül mást nem tudok említeni. Egy-két klikket leveszel a csillapításból, és már orvosoltad is a problémát, vagy a nyomással játszol. Én 1,2 - 1,5 bar között használom tereptől függően. Most voltam a tokodi krosszpályán, és a frissen megszántott, helyenként mélyen sáros, máshol száraz homokos-földes helyeken kiválóan teljesített. Mindent összevetve, azt hiszem, hogy a C-16, C-17 páros egy nagyon jó általános enduro gumi, ami még ésszel aszfalton is jól használható, mert nem gyalázod le 500-1000 km alatt szövetig, mint a puhább keverékeket. Én nem bántam meg a döntést. Remélem segítettem. Üdv, Dani
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy Polisport supermoto első sárvédője citromsárga színben újan?
Esetleg nem tud valaki egy linket, ahol lehet venni? - motormann és citybike kilőve...
2N én olyat hallottam hogy ez a hűtőfolyadék téma ez tényleg igaz de csak a gyári fagyállóval. Sza állítólag érdemes lecserélni. Azt mondják hogy az OPEL gyári fagyálló vagy a SHELL-s fagyálló nagyon fasza bele.. de a gyárit érdemes lecserélni
Én ugy tudom h igazságszerint nem lehetne, de amugy el lehet intézni simán!
Hello! Ha meg lesz a moci, akkor lehet, hogy igénybe venném a gumi beszerzésedet, ha lehet
már nem kap rendszámot.......... rendszámosta kell venni.... műszakit meg meg lehet bundázni ha van ismerettséged
ennyi
sokkal jobb ha van erőtartalék egy motorban nem? :D