Sziasztok!
Meg tudná mondani mennyibe kerül, ha otthon cserélsz saját magadnak olajat?
Most vettem frissen egy SM DRZ-ét. 7300 van benne 4500 volt meg a 6000-es szervizelése!
A kereskedésben azt mondták, hogy elég 12000 cserélni leghamarabb, de én új lappal szeretnék indulni.
Olajcsere, szűrő csere, átnézés, azt mondták, kb. 25000 Ft. Nektek mennyibe szokott állni egy csere? Milyen olajat ír elő a gyár, mihez kell odafigyelni stb?
Igen , nekem is ez volt a bajom...szabálytalanul, aszfalton, forgalomban, se rendszám, se világitás, se "hangkürt"...most várom a karácsonyfa alá a tuningokat szép sorban....
Akkor ezek szerint nem rossz pályázni... Jó én úgyse olyan durván nyomom mert ahogy mondtam eddig nem pályáztam és hát nicns gyakorlatom... eddig csak erdőben vezettem.... Meg most minden bazárom eladtam úgyhogy most azokat is vehetek... :D De mindent megér :P
hát megmondom ugy ahogy van 2007-ben elég sokat jártunk pályázni Börni barátommal dunaszerdahelyre.hogy birta elég jol kurva jol volt olyan hogy felváltva mentünk vele csak tankolásnál volt megállitva de birta pedig nemsajnáltam csusztatás.meg ami ezzel jár.oil csere gyakrabban nem 1 rakéta de lehetvele boldogulni.én ezért szeretem
Hát köszönöm... Annyira nem zavar a horpadás csak le van pattanva a festék és ha már azt ki kell javítani akkor ki is lehet húzatni.. Am nem nagy értékűek volteak az eddigi motorjaim... de mindegyikért megdolgoztam így azért ápolgatom... Ezért a vasért is 2 évig dolgoztam suli mellett.
Köszi, gondolhatod én is sajnálom (főleg magamat ).
A tankon lévő horpadás ne zavarjon szerintem. Ma költesz rá, símogatod, holnap meg fellökik az uctán a kölkök, vagy elüt vmi. vakparaszt mint engem. (De ez csak az én véleményem. Régebben én simogattam minden motoromat, ezek után lehet, hogy nem fogom. Meglapják amit kell, de nem polírozgatom őket. Remélem megállom majd. )
Matricaszettet bakonymotor árul, mindíg megjelenik ha valaki MATRICASZETTET mond a fórumban .
Igen sajna oda a váz, a kormánykiflik és a műszer. Kilyukadt a kuplungfedél, sérült a kipufogókönyök, lábtartók, az egyik hűtő (nem folyik, nem is olyan vészes) és sérültek az idomok, sárvédő, tükrök (nem törtek el). A telót nem tudom, lehet az megúszta.
Ha csak az a cél, hogy guruljon (esztétika nem számít) biztosan cserélni kell a vázat (javítani szerintem nem túl fair), a kifliket, a műszert és a deklit. Ekkor már megy, de még karcos.
Mihu-szonsz a drz hogy bírja a pályázást? mert én most kezdenék el majd pályázni és hát nicns tapasztalatom ilyen téren. Ha tudnál segíteni megköszönném
Hali!
Hát figyi egy 60ezret minimum szeretnék érte kapni!Úgy vok vele ha vki ad ennyit akkor viheti ha nem akkor megmarad és gyűjtögetek tovább supermoto szettre!Ha érdekel nyugottan keress!
Hello izirajder.
Csak érdeklődés képp mennyit kérnél az óráért
Ilyen órát néztem, de igazából 69e-ret nem akarok érte adni meg kicsit sokallom.
Válaszodat előre is köszönöm.
2N hát sajnálom ami veled és a motorral történt... Am mostanság az a baj hogy senkinek sincs pénze, hogy vegyen egy mocit... Amúgy meg a tankon csak egy kis horpadás van amit majd karosszériások ki tudnak húzni. utána go festés és egy szép matricaszett kell rá... Csak azt is valami szépet szeretnék. Am valaki meg tudja mondani hogy mennyi egy ilyen matricaszett? :P
tudom elolvastam .az nemkevés érte nekem sv1000.sel voltom igy és jobban kijöttem hogy én adtam el.bár ha a váz is ferde akkor passz.de ebbölis lett motor.
Félreértettél, én a motorról beszéltem amit drz400sadam vett. Kipufogóm nekem is van, igaz nincs motor amire rátehetném. Illetve még van, de a jövő hétem lehet elviszik. (Totálkáros sajnos, nem javítható gazdaságosan. 480-at ajánlottak érte.)
A Raptor kipufogó dob rajt lóerőt is ?