EEEEEEEEEEEEEEEE típust ajánlom........
semmivel sem eszik többet mint az S,10 pacival erősebb,üzemóráslenne..... de évente ha lecseréledaz olajat akor oké
hátránya: hamar kopik a crossgumi:D terepen is
dehát iráyna dakoták,50%os gumma,oszt had szóljon :D monyuyk nekem mákom van me 80-90%os gumikat tok szerezni:D
szal leszarom h széttépi
Én ugyan nem sokat használtam, de az itt jelenlévők szerint bármely típus nyugodt szívvel megvehető. Az E 10 lóerővel erősebb, cserébe üzemórás, az S/SM pedig pár különbséget leszámítva majdnem ugyanolyan.
Itt olvasott típushibák:
- generátor (leégés?),
- vízpumpánál hűtőfolyadék szivárgás,
- (kuplungkosár?) csavarok fellazulása okozhat némi belső átrendeződést.
Majd kijavítanak a szakik.
A töltést méréssel lehet megnézni, fura szitu lenne.
- Megmérhetem a töltőfeszt?
- Ja, de minek?
- Mert azt mondták mérjem meg, szétszednéd?
- Semmi baja a töltésnek!
- Elhiszem, rendben. / Nem hiszem.
Szia! Én is most szeretnék típust váltani r6-ról drz-re engem, az érdekelne, hogy milyen típust érdemes venni E, S, SM-et Használat: terepezés, túrázás, egyszer-egyszer futárkodni is befognám. A töltést, hogy nézem meg?
Hahó.
Itthon vagy?
Hát nem is tudom.
Estem megint aztán beparáztam.
Remélem elmúlik.
Ha el tudom adni a mocit meg a sok kütyüt akkor lehet hogy kipróbálok valami más műfajt.
üdv.
Hi! A töltést érdemes megnézni...
Meg leveszed a bal oldalt a légszűrőfedelet és megnézed, h milyen a légszűrő. Ne legyen koszos, és legyen rajta olaj. Ebből vmennyire lehet következtetni, h mennyire takarította. Mert erre kényesek. Meg a hűtőt nézd meg, h nincs e megnyomódva. De ezek már túl vannak a típushiba fogalmán...
Milyenveszel? E, s, sm?
Szia! Valamilyen szinten értek a motorokhoz. Úgy 15 éve motorozok, de még egy motorom sem látott szerelőt. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mik a DRZ "gyengéi".
Mán majnem elfelejtettem....itten porosodik...
10.000.- eladó ja csommagtartó...drz-re S és SM-re...E-re sajna nem jó mert a hátsó sárvédő alatt nincs váz...
errű van szó:
18.500 vót hajdanán...
Mi lelt téged...mire nyergelsz át? Minden ok amúgy?
Csütörtökön aláirtam a hollósnál....elég jó ajánlatot adtak...a többi meg se közelítette....januárban már pörgethetem a bandit :-)))
Aztán lehet nézegetni a szöcskéket....valami kis krosszgépet mellé...szántani meg földet művelni
Hali srácok!
Valaki használt már Mitas c-16 os gummát?Nekem sárba meg betonra kellene és vacillálok a c-10 és a c-16 között!Segítségeket előre is köszi!
semmivel sem eszik többet mint az S,10 pacival erősebb,üzemóráslenne..... de évente ha lecseréledaz olajat akor oké
hátránya: hamar kopik a crossgumi:D terepen is
dehát iráyna dakoták,50%os gumma,oszt had szóljon :D monyuyk nekem mákom van me 80-90%os gumikat tok szerezni:D
szal leszarom h széttépi
szerintem nagyon jó gumi a mitas.
Itt olvasott típushibák:
- generátor (leégés?),
- vízpumpánál hűtőfolyadék szivárgás,
- (kuplungkosár?) csavarok fellazulása okozhat némi belső átrendeződést.
Majd kijavítanak a szakik.
A töltést méréssel lehet megnézni, fura szitu lenne.
- Megmérhetem a töltőfeszt?
- Ja, de minek?
- Mert azt mondták mérjem meg, szétszednéd?
- Semmi baja a töltésnek!
- Elhiszem, rendben. / Nem hiszem.
Asszem én inkább csak rákérdeznék.
Itthon vagy?
Hát nem is tudom.
Estem megint aztán beparáztam.
Remélem elmúlik.
Ha el tudom adni a mocit meg a sok kütyüt akkor lehet hogy kipróbálok valami más műfajt.
üdv.
Csak kíváncsi voltam.
Ha esetleg találsz jelezd.
Engem is érdekelne.
üdv.
Meg leveszed a bal oldalt a légszűrőfedelet és megnézed, h milyen a légszűrő. Ne legyen koszos, és legyen rajta olaj. Ebből vmennyire lehet következtetni, h mennyire takarította. Mert erre kényesek. Meg a hűtőt nézd meg, h nincs e megnyomódva. De ezek már túl vannak a típushiba fogalmán...
Milyenveszel? E, s, sm?
10.000.- eladó ja csommagtartó...drz-re S és SM-re...E-re sajna nem jó mert a hátsó sárvédő alatt nincs váz...
errű van szó:
18.500 vót hajdanán...
Esetleg tudsz segíteni?
Mi lelt téged...mire nyergelsz át? Minden ok amúgy?
Csütörtökön aláirtam a hollósnál....elég jó ajánlatot adtak...a többi meg se közelítette....januárban már pörgethetem a bandit :-)))
Aztán lehet nézegetni a szöcskéket....valami kis krosszgépet mellé...szántani meg földet művelni
160 az új.
Ha elviszik a motort a rendszer nélkül akkor megegyezünk.
üdv.
De gondolkodom rajta.
üdv.
Valaki használt már Mitas c-16 os gummát?Nekem sárba meg betonra kellene és vacillálok a c-10 és a c-16 között!Segítségeket előre is köszi!
SM szett 250e ft.
Enduro sett 135e ft.
Mindkettőn tárcsák és jó gumik vannak.
üdv.