Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewa
mennyi az sm szett?enduro szett?köszi
Hali.
2 éve árulom és még 1 ember sem nézte meg.
Ja és még 1 sem hívott fel.
Biztos drágán adom.
Szarokat lehet venni 50-100e ft al olcsóbban.
Látom miket vesznek meg szerencsétlenek.
Ezen minden tuti.
Nem gond ha nem adom el.
Váltani szeretnék hobbit.
Amúgy nagyon egybe van gondos tulaj vagyok kicsit túlzottan is.
Tied is jól néz ki.
üdv.BoB.
Szia,szerintem vigyél magaddal valaki aki ért a mocikhoz,vagy volt,van ilyen mocija.ja és ne vedd meg az elsőt
miért nem e-set veszel?
Üdv. mindenkinek! Már régebben is feltettem itt az alábbi kérdéseket, csak nem igazán érkezett rá válasz. DRZ400-as vétele van kilátásban! Érdeklődnék, hogy mire kell figyelni egy ilyen motor vásárlásakor (természetesen használt motor esetén). Értem itt hogy milyen típushibái vannak, esetleg mit érdemes körültekintően átnézni rajta. Mindenféle tanácsot, infot szívesen fogadok!
Szia Dávid!

Te már több mint három éve árulod a mocidat és még senki sem vette meg?
Én akkor vettem az doktorz-met,lassan én is gondolkozom hogy eladjam.
De ha ilyen nehéz eladni...
Enyém 2002.decemberi K3.
Hello! A Yoshi rendszer mennyi ropi lenne?
helló ha az extrák megmaradnak a hűtőmerevítő érdekelne
ELADÓ!
Gyári SM Kerék DRZ -be és egy gyári enduro szett.
Dunlop D-752 új gumi első hátsó.
Yoshimura rendszer.
Nem. Kunhegyesen vettem, 2700 km-rel. K6-os. Az előző tulaj a Rodeo Ride - tól vette. "Nagyitóval" átnéztem mindent, valós a km.
Hali.
Eladó egy DRZ 400 E 2002.11.havi. K3 AS Modell.
Gondos tulajtól.
Extrákkal vagy anélkül.1.140e-820eft.
Extrák.Renthal alu kormány,hűtő merevítő,Yoshimura RS-3 off road rendszer,Dino Jet,Excel gyári sm felni minden kütyüvel,CRD alu kiegészítők STB.
+Eladó PSI Bör ruha 54es. 170-180cm magasnak kb 90kg os nak.
Képek az adatlapon.
Érd.06-20-5-636-213
Kosatt.. Lehetne egy kérdésem? Kereskedésből vetted a gépet?
Hello!
engem érdekelne az accer kormány ha raknál fel róla képet megköszönném
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!
Üdv Drz-sek!1hónapja megváltam fájó szívvel a drzmtől és megmaradt sok felesleges dolgom melyet feleslegesen tartogatnék azért gondoltam irok nektek hátha érdekel valakit: van 1. finster kipufogóhoz való összekötöcsövel a leömlőtől a kipufogoig tart bármilyen sportdobhoz hozzá lehet alakitani(kérésre képet küldök) 7e HUF, accer kormány hatalmas magasitóval (28ért vettem) hibátlanul 15ért, és a legfontosabb maradt egy komplett supermoto szettem! cagiva mito evo-é 2005ös felnik, elől hátul uj féktárcsákkal, elől 320as úszóágyas brembo, hátul 220as cakkos(ktm-es) tárcsa ,új lánckerék, új skf csapágyakkal,gyögyház fekete metálra fényezve,jó gumikkal,összes távtartóval,fékkonzollal adnám + ajándék supermoto sárvédő! ezt 130ért adnám kompletten! képeket kérésre még küldök! 70 616 84 99
hali ! Sajna a Black motors megszívatott és 4 hete várok a kipufogó szelepre viszont a szerelőm
januárba lelép magyarhonból.. ezért nagy szükségem lenne gyorsba DR350--hez kipufogó szelepre.
akár csak úgy is ha megjön az enyém azt odaadom cserébe ,vagy bármilyen megoldás érdekell.
A komplett kipufogorendszert ne felejtsd ki ha tuningolni akarsz az a legfontosabb 6-LE
Csak azt nem értem, h látva a konkurenciát, miért fojtják le gyárilag ennyire az SM-eket ?!
Mentem Jó éjt!
Beraktuk!
De előtte még nem igazán hajtottam a gépet!
Így nem sok tapasztalatom van!
Kicsit játszani kell vele mert nem fér el az ülés alatt!
Állítólag 1-2-3 ból kiveszi a tiltásokat!
A Speed Box-val már van tapasztalatod? Beraktad, vagy esetleg kaptál valami jótanácsot?
És igy már fel lehet tenni rá a BE jelzést az SM helyett!
SM=SegédMotorkerékpárok
BE=BaszottErős
Én is szintén ezeket a változtatásokat tervezem!
Ebből már a Prop-Tech Speed Box megvan!
Még tervezem a leömlőt+DynoJet jet kit-et 1&2 + K&N légszűrő +AMR Monster!
SadoMazo