Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Fazy a te komád ( én, még Solti néven ismertem, osztálytársam volt) , vele beszélek ritkán msn-en (éves szinten 2 szer ) és onnan következtettem.
Merre szoktál motorozni , vagy szoktatok?
Estét!
Igen az vagyok! Honnan ismersz?
Hali!
Én is vettem kormányt 28-ast Pazzaz márkájút 8000 ért+ a befogó 5000 asszem.
Tomen ha jól tudom te Bócsai vagy ugye? Ja és jól tolod az 1 kereket azt megkell hagyni.
Szia 2N!
Igen pontosan ott vettem. Betévedtem érdeklődni, hogy mi igaz abból, hogy nem lehet többé ezeket, a gépeket beíratni, már, mint, hogy többé nem forgalmaznak, és sajnos elkeseredtem, mikor mondták, hogy igaz.
Aztán megláttam ezt a gépet. Mindig jobban tetszett az sm fölszereltsége , kinézete stb, de mivel én Erdélyből( székelyföldről) származok, és ott bűn lenne ha nem tudnék terepezni is , így pont tökéletes párosítás volt ez a gép így fölszerelve , le is előlegeztem még az nap
Szia Mihu!
Lehet kicsit drágán vettem, de most már nem érdekes, nincs széthajtva a motor 7300, van benne karcmentes, szervizkönyv, sehol egy ütés rajta aztán majd elválik, hogy megy majd.
Én 1200000 ért vettem reméltem, hogy hátha ismeri valaki a régi tulaját, vagy talán szokott ide irkálni, váltottam volna vele egy pár szót, mert én az amargonál vettem. Arra gondoltam megvan még neki a sm felnik, megy egyáltalán, úgy jól esett volna, ha elmond egy pár szót róla.
Szia!

Ez egy 2006-os SM, a Szentendrei úti Amargóból ugye? Láttam amikor bevittük az én (totálkáros) gépem. Mennyiért sikerült megvenni?
S/SM különbségek:
- kerekek, első fék
- első villa
- hátsó lengőkar
- külsőségek (első sárvédő, szinezet)

Én nem sokáig használhattam, de szerintem nem rossz gép. Kis törődéssel állítólag örök élet.
Többek szerint érdemes sűrűbben cserélni az olajat, szűrőt és mosni a légszszűrőt.

Ami hiányzott nekem az a benzintszinmérő, vagy legalább a fogyásra figyelmeztető lámpa és a fordulatszámmérő. Utóbbi nem annyira.
Ami zavaró volt, hogy könnyen lefulladt (lehet, hogy a nyitott dob miatt volt), illetve, hogy a kormányzár elég vicces rajta, a simsonos időkre emélkeztet. Zavaró, hogy elég hamar kiürül a tank, és, hogy a lámpa azonnal világít gyújtás ráadása után. Ráérne a motor beindulása után is világítani. Egyéb tekintetben elégedett voltam vele, lehet, hogy újra ilyet veszek ha fizet végre a k. biztosító.

Üdv,
2N
Szevasztok!
Nem tudom, kinek milyen tapasztalata van benzinminőség ügyében... Úgy látom, hogy a Shell Racing Power 100-astól és az OMV Carrera 100-tól kicsit jobban muzsikál a vas (vagy csak illúzió?). Lehetséges, hogy a 100-as benzinek tényleg jobbak, mint a normál 95-ösök, vagy csak egy újabb parasztvakítás a kutaknál ez az egész? Várom a véleményeteket!
üdv,
Danez
Hali!
Én pont most vettem kormányt E-be!CHT-t,parillánál 10e+vettem hozzá magasítót is 5ért!A kormányról annyit,hoyg a hajlatnál dupla csöves,vagyis belül van benne mégegy cső h erősebb legyen!Eddig bevált És nemtúl drága!
Hello.Lehet, hogy te hívtál csak suliban vtam.Este 8 után otthon leszek.Msn-en is beszélhetünk. matyko_adrenalin@hotmail.com
Helló.Nekem is ilyen összeállításban van a drz-m.Semmiben nem különbözik a simától, csak annyival h kicsit könnyebb meg jobban állítható(elöl-hátúl húzó-nyomó)Bírja.Sajna az enyém eladó lett....
Hali.
Találtál idomszettet?
Üdv mindenkinek.
KERESEK!
Első lámpa burkolatot vagy komplett lámpát akár S-est vagy SM-et.
Kormányt szeretnék drz 400 e be.Valami fullost.
Sajna 7 végén sikerült elgörbíteni.
Ha van valami tapasztalat jelezzétek.
csákó pákó
zx 12 is tied...,,
jonapot mindenkinek.Karesz mennyiért pazalták a masinát?sm csak ugy lenne ha lenne sm-szett hozzá de gondolom az lemaradt.egyébként csak az elsötelo más a tobbi uaz.mindennel lehet terepezni.maga a DR-Z szerintem hihetetlen jo masina.a maga müfajában.én imádom.
Szép jó napot mindenkinek! Ezen a héten lettem én is végre nagy nehezen drz tulajdonos.
Érdekes egy masina mert SM, de az S-nek a kerekeivel van fölszerelve, a fékjei is SM
Fogalmam sincs , hogy , muzsikál, majd meglátom, ha van valakinek ilyen gép írhatna egy pár szót, miben különbözik egy sima S típusú géptől, mennyire lehet vele terepezni igy stb.?
Egyelőre ennyi , ja… és köszi előre is!:)
Sziasztok! Én is szeretnék drzt venni S vagy SM-et igazából, nem tudom eldönteni melyik, legyen? Használt: futárkodás, endurozás. Mennyire szervizigényes? Van valami típushibája? Vásárlásnál mire kell figyelnem? A válaszotokat előre is köszönöm.
Hali.
Engem érdekelne a szett.
Holnap felhívlak.
üdv.
Hali nem tudom melyik méret kellene előre.
üdv.
Sziasztok!Van egy digitális kijelzőm drz-re(ami az sm-en van)kábellel spirállal.Legjobb ajánlatért vihető.Jah meg egy vészleállitó(ami sztendernél van, hogyha járó motornál le van hajtva a sztender és sebességbe teszed, akkor leállítja a motort.üdv 06705503624 vagy itt
küldtem e-mailt bakonymotor
DR-Z re való matrica szettek eladók!
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
üdv..már csak a hátsó van meg..magasság 18 mm..nézd vissza a srác 11 mm-eset ad 6000Ft ért...
ajánlanám a mitastól az EF-07 et eF 08 at, C-21 et, C-16, C-18 at
szia. nekem van ilyenem. ára 9990.-ft

bakonymotor@gmail.com

MArci
itt vagyok.
bakonymotor@gmail.com küldök képet és árat is ha gondolod. köszi:Marci