szia,az szerintem menni fog.Sm-nek van segédváza és ahoz van rogzitve pár helyen,neked max nem lesz.A lámpának is más a felfogatása,de inkább jó lenne ha valaki más is megerősitené
hallo mindenkinek!
köszönöm akik irtak hogy van elado gumiuk de nekem uj kellene nztem az universal motoron de a Bakonymotoros csávoval kéne dumálnom ö irt hogy vannak nála gumikolcson vagy ha valaki tud cimet hogy hol nézzem meg azt nagyon meg köszönném
Hali!
Első gumim nincs de van egy hátsóm, Mitas c-04 110/90-18!Drz-e re való mivel azon is volt(sajátomon)!Nem repedezett, semmi gond nincs vele, 11mm a középső bütyökmagasság!Irányár:6000Ft+ postaköltség!
Előre neked milyen kellene? 120/70 vagy 120/60?
Tudok egy helyet, ahol ContiSportAttack-nál a következő árak vannak:
-120/60R17: 21894.-
-120/70R17: 23488.-
-150/60R17: 27606.-
De van mindenféle, sztem a legjobb árakon, és nem kizárt, hogy további kedvezményt kaphatnánk...
Hali.
Én is ebbe a cipőbe járok.
Gondoltam én is a contira.
Van még egy srác itt a forumon ő is akar venni.
Szerintem ha 3om vagy annál több garnitúrát rendelnénk kapnánk biztos kedvezményt.
Gondold át és jelezd.
üdv.BoB.
A véleményeket szeretném kikérni, szeretnék venni első és hátsó gummát a Drz sm-emre. (120/70(Z)R17 és 150/60(Z)R17)
Igazából a tapasztalatokra lennék kíváncsi az egyes típusokkal kapcsolatban, mivel a jelenlegi nem igazán győzött meg. (Dunlop Sportmax D208, 5000km alatt vége, és még a tapadásával se voltam megelégedve...)
Gondolkodom vmi kétkomponensűben, pl. Michelin Pilot Power, vagy Pirelli Diablo Corsa III, de ezeknek meg az ára elég húzós.
Ezeken kívül a Continental ContiSportAttack-ról hallottam némi dícséretet, és ez árban is eléggé kedvező!
Valaki esetleg tudna olcsón szerezni valamilyen típus(oka)t?
köszönöm akik irtak hogy van elado gumiuk de nekem uj kellene nztem az universal motoron de a Bakonymotoros csávoval kéne dumálnom ö irt hogy vannak nála gumikolcson vagy ha valaki tud cimet hogy hol nézzem meg azt nagyon meg köszönném
Én "sm"et akartam felrakni "e"re akkor felejtsem el szerinted? Vagy csak pár apró különbség amit meg tudok oldani?
Első gumim nincs de van egy hátsóm, Mitas c-04 110/90-18!Drz-e re való mivel azon is volt(sajátomon)!Nem repedezett, semmi gond nincs vele, 11mm a középső bütyökmagasság!Irányár:6000Ft+ postaköltség!
Tudok egy helyet, ahol ContiSportAttack-nál a következő árak vannak:
-120/60R17: 21894.-
-120/70R17: 23488.-
-150/60R17: 27606.-
De van mindenféle, sztem a legjobb árakon, és nem kizárt, hogy további kedvezményt kaphatnánk...
Én is ebbe a cipőbe járok.
Gondoltam én is a contira.
Van még egy srác itt a forumon ő is akar venni.
Szerintem ha 3om vagy annál több garnitúrát rendelnénk kapnánk biztos kedvezményt.
Gondold át és jelezd.
üdv.BoB.
nekem drz-e re kéne gumi max 23.000ft ig közepesen kötöt és laza talajra elsöt nem tudo de hátra max.110 széleset akarok.
valaki?
A véleményeket szeretném kikérni, szeretnék venni első és hátsó gummát a Drz sm-emre. (120/70(Z)R17 és 150/60(Z)R17)
Igazából a tapasztalatokra lennék kíváncsi az egyes típusokkal kapcsolatban, mivel a jelenlegi nem igazán győzött meg. (Dunlop Sportmax D208, 5000km alatt vége, és még a tapadásával se voltam megelégedve...)
Gondolkodom vmi kétkomponensűben, pl. Michelin Pilot Power, vagy Pirelli Diablo Corsa III, de ezeknek meg az ára elég húzós.
Ezeken kívül a Continental ContiSportAttack-ról hallottam némi dícséretet, és ez árban is eléggé kedvező!
Valaki esetleg tudna olcsón szerezni valamilyen típus(oka)t?
Köszi előre mindenkinek.
Nemtudja valaki véletlenül ,hogy az "e" és "sm" hátsó sárvédő megegyezik e?
30ezerért eladtam az órát!Ennyiért gumik nélkül ideadod a szettet?
bakonymotor@gmail.com