Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez micsudi ha szabad kérdezni?
hali skacok!
ma voltam egyik ismerösömnél és mondta,hogy neki egy valag eladó zászlója meg matricája csütörtökön megyek megnézem őket meg lefényképezem aztán felrakom ide ha kell valakinek 3ezer forinttól indulnak ha minden igaz DRZbe láttam olyat ma ,hogy a motor van hátulról is ilyen 40széles méter magas zászló!
ha érdekel valaki jelezze azt mondták suzukiból minden "új"féle van gixxertől kezdve a DRZ-n át a Stromig állítólag.
sziasztok!kellene egy kis segitség!Nemrég vettem egy drz-400s-t!Csepegett a vizpumpám és cseréltem tömitést!fel lett fagyállózva a motor de nem tudom hogy a vizrendszert kell e légteleniteni valahol!?a vizpumpánál van egy kis csavar ott lelégtelenitettem de máshol?
Előrre is köszönöm mindenkinek!
Ja és még egy kérdés;a kilométeróra tök süket!csak a műszerfalvilágitás megy rajta meg oldalt a visszajelzők(Üres,index stb.) Erre valami ötlet?
Jó az ár.
http://www.hasznaltauto.hu/2535772_suzuki_drz_2004 Szerintetek ez megérni ?
Kaptam Árat 28eft+posta
Hali.
Még nem rendeltem meg.
Te is szeretnél?
üdv.BoB.
Jah a kérdés!Hogyan kell a gumit megcsinálni?Facsavar?mit rakjak belülre h ne szakadjon be?Gondolom a belsőnek maradnia kell?
Igen ezt már lehet tapasztalatnak nevezni,azt hiszem !Esetleg ha dobnál egy mailt,vagy akár itt is leirhatod,gondolom másokat is érdekel!előre is kössz a segítséget
Helló skacok! Tudom nem ide tartozik de RM topic nincs. RM 250-hez nincs valakinek hátsó féktárcsa? Esetleg alig használt fékbetét? Mennyi lehet 1 tárcsa? és egy hűtő? 94-es évjáratú, 150ért vettem. Alkalmi vétel volt szerintem. Segítsetek:)
nem nagyon merem kokányolni,és szeretném lecserélni,ha esetleg tudnál segiteni furni faragni,vagy elmondanád hogy tegyem fel,megköszönném....váz alá?fölé?kell vmit vágni?alakitani?indexet is szeretnék....
Az index azért nincs fent,mert nem férne el a kipuftol!Amúgy itt vettem.Soproni,de Pesten élek.Miért?
ez a fasza
idén én is csinálok.
Mi a kérdés?
Esetleg ezt?
Ezt nevezhessük tapasztalatnak?
Hali!
Szeretnék télre csinálni a drz alá szöges gumikat(facsavar),érdekelne h valakinek van-e ebben tapasztalata!
Attól h minden tiszta jég,nem akarom abbahagyni a motorozást !
7végén megyek csak haza,mert most koleszban vagyok!Meg akkor ér oda a cucc is!pénteken vagy szombaton csinálok képet meg irok róla oks?
csaó!
Minden vélemény és segítség jól jön,ahogy látom a tiéden nincs index,felfér rá a gyári?
Hol vetted a sárvédő toldatot?
Egyszer vettem egy ufot de a váznál nem passzolt és két csavar felfogatás volt elöntött a szar és széttörtem......
Pesti vagy?
sokat segítenél ha raknál fel képet és élménybeszámolót tartanál mit kell kokányolni rajta hogy passzoljon rá.....
köszönöm.........................
Jaaaaa!
A második kép a motorról!
High dynamic range imaging!
Mi az a HDR?
A héten megpróbálok,mert már leraktam télire,és elég messze van a lakásomtol!Kb.30 fokos
Jól néz ki a HDR DR.Z!