Hali Mindenki!
Lenne pár Eladó alkatrészem.
Yoshimura RS-3 off road kipufogó rendszer
DRZ 400 SM Gyári kipufogó
DRZ 400 S-SM Gyári hűtőpár hibátlan
DRZ 400 SM Gyári műszeregység
DRZ 400 E Gyári Farokidom ledes
DRZ 400 S-SM Gyári index
infó: 06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Köszi a tippeket. Igen, az kis XR-en nekem is ilyen sima ledugózott gumicsöves megoldás volt gyárilag anno, ha jól emlékszem.
Más. Vakszelepet, illetve vastagabb (4mm) belsőt érdemes venni a DRZ-be, ha sokat megyek terepen. Na nem vadállat módon, csak lájtosan. 1 bar alá nem nagyon szoktam menni. Köszi!
ha feltétlen tömíteni akarod akkor tegyél rá egy kicsit hosszabb csövet és néha engedd le
sok motornál zárt, az olaj gyűlik össze benne ami a kartergázból kicsapódik
a hondán bedugtam mert avval párszor mentem mélyebb vízbe és befolyt, de rendes üzemi környezetbe nem kellene bemennie semminek
Igen, egy gumi van rajta, ami elvileg vákuum hatására összezár, viszont a vizet, port kiengedi. Nálunk a 220KVA-es generátor légszűrőjén is van ilyen, csak egy picit nagyobb.
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy 2002-es 400s verziót, és ma láttam, hogy a légszűrő alján lévő kivezető csonkon nincs semmi. Ezen valami kupak van gyárilag? Illetve az enyémen felső láncvezető görgő sincs. Hol lehet ezeket gyorsan, egyszerűen beszerezni hozzá? Vagy a csonkot átmenetileg kinyomjam szilóval és helló? Nem szeretném ha port szívna be Köszi előre is a tippeket.
Helló
Valakinek nincs eladó enduró kerekei Dr 350; 250
Elérhetőség: bec@freemail.hu
bec84keloka@gmail.com
Vagy ha valakit érdekel eladó dr 250r típusú motorom: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ma megkukkantottam a pair szelepet, egy kis por volt már benne, kipucoltam, tökéletesen működik. De!
Ugye ahol szívja a levegőt, ott van egy picike kis műanyag "szűrőház". Namost ebben találtam két galacsint, hami hajdanán valami szivacsféleség lehetett, de egyrészt tele volt sárral, másrészt össze van esve. Az egyik simán kiesett a házból, a másikat egy picit meg kellett segíteni.
A kérdésem az, hogy ezek a szivacsok a csőben vannak, vagy hogy foglalnak helyet ebben a dobozban, és milyen alakúak lehettek? A dobozt szét lehet szedni? Mintha szétjönne, de nem feszegettem.
Mindenhol csak arról van szó, hogy nem kell a pair szelep, de én szeretem a fákat, ha már egyszer rajta van, akkor működjön is rendesen...
nincs szükségem alkatrészre hozzá jó a kábel köteg csak cseréltem a kormánykapcsolót és ott jól jött volna de már ki matekoztam, esetleg fesz.szab. érdekelne
Sziasztok! Tanács kellene! Motorvételen gondolkozom, és szívem vágya egy DR-Z 400 SM. Mire kell figyelni ami gyakori hiba lehet és szeretik az eladók elsumákolni, stb? Illetve jó a sejtésem, hogy A2-es jogsival vezethető ugye?
Ha az E- t csak csak Cross pályán használod ugyanakkor éri el az üzemórát mintha SM pályán használnád. De a szervizigény gyakoribb olajcserében merül ki. A többi alkatrész csereigénye attól függ mennyire ütöd a vasat, legyen szó pályáról vagy csak közútról. De ha csak közúton "munkába járós" motornak használod a szervizintervallumot kijjebb tolhatod.
Sziasztok! Valaki tudna nekem küldeni linket, vagy esetleg képet akár ide is Suzuki Dr 500 huzalozási rajzot, a dr 500 nem 2 szelepes hanem 4 az újabb fajta kép itt van róla ha ez számít
Hell! Egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes e E-s Drz-t supermotként használni? Mennyire szervízigényesebb az E-s változat? Gondolok itt arra hogy üzemóra hamarabb megvan supermotoként!
Dellorto PHM40SD karburátor, ultrahanggal tisztítva, keveset futott motorról, nincs szétkopva! KTM lc4-en volt használva. + adok hozzá egy ugyanilyen 38-as házat fúvókák nélkül. Kiváló tuning alap 400cm feletti egyhengereshez. Ára: 22.000Ft
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Lenne pár Eladó alkatrészem.
Yoshimura RS-3 off road kipufogó rendszer
DRZ 400 SM Gyári kipufogó
DRZ 400 S-SM Gyári hűtőpár hibátlan
DRZ 400 SM Gyári műszeregység
DRZ 400 E Gyári Farokidom ledes
DRZ 400 S-SM Gyári index
infó: 06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
E-tipust,rendszámmal,papirokkal.
Bács,fejér,pest megye...
Más. Vakszelepet, illetve vastagabb (4mm) belsőt érdemes venni a DRZ-be, ha sokat megyek terepen. Na nem vadállat módon, csak lájtosan. 1 bar alá nem nagyon szoktam menni. Köszi!
sok motornál zárt, az olaj gyűlik össze benne ami a kartergázból kicsapódik
a hondán bedugtam mert avval párszor mentem mélyebb vízbe és befolyt, de rendes üzemi környezetbe nem kellene bemennie semminek
Szűretlen oldalon van.
Nemrégiben vettem egy 2002-es 400s verziót, és ma láttam, hogy a légszűrő alján lévő kivezető csonkon nincs semmi. Ezen valami kupak van gyárilag? Illetve az enyémen felső láncvezető görgő sincs. Hol lehet ezeket gyorsan, egyszerűen beszerezni hozzá? Vagy a csonkot átmenetileg kinyomjam szilóval és helló? Nem szeretném ha port szívna be Köszi előre is a tippeket.
Valakinek nincs eladó enduró kerekei Dr 350; 250
Elérhetőség: bec@freemail.hu
bec84keloka@gmail.com
Vagy ha valakit érdekel eladó dr 250r típusú motorom:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ugye ahol szívja a levegőt, ott van egy picike kis műanyag "szűrőház". Namost ebben találtam két galacsint, hami hajdanán valami szivacsféleség lehetett, de egyrészt tele volt sárral, másrészt össze van esve. Az egyik simán kiesett a házból, a másikat egy picit meg kellett segíteni.
A kérdésem az, hogy ezek a szivacsok a csőben vannak, vagy hogy foglalnak helyet ebben a dobozban, és milyen alakúak lehettek? A dobozt szét lehet szedni? Mintha szétjönne, de nem feszegettem.
Mindenhol csak arról van szó, hogy nem kell a pair szelep, de én szeretem a fákat, ha már egyszer rajta van, akkor működjön is rendesen...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...