Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

noozsid!
Megveszlek kilóra vagy négyszázra, ha az én háromötvenemet elviszik

Sziasztok

Eladó egy sosem használt Bridgestone TW 130/80 R17 gumi igen baráti áron DR600/650-re..
Info: lucifer0820@freemail.hu
Helló!
Érdekelne az összekötő cső a drz hez!
Ha megvan még?
Szia!
2 db kell már csak (2 hátsó, balos és jobbos is), de ha szépek akkor több is érdekelne tartalékba. Küldenél róluk képet nekem? Különösen a fehérekről?
Hali.
Nekem van még pár db fehér és sárga is!
Hívj vagy írj!
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-636-213
Hali.
Hívj vagy írj e.mailt!
Üdv.
Szia a yoshimura dobot mennyiért adod? Ha nem publikus írj emailt, soos.ati91@gmail.com
Szia a yoshimura dobot mennyiért adod? Ha nem publikus írj emailt, soos.ati91@gmail.com
DRZ-hez keresek 4db nagyon szép állapotú gyári indexet.
Helló!

A gyári kipu. (SM) érdekelne meg van-e még és mennyi postával?
Előre is köszi.
Én 2litert szoktam belerakni.Egyébként valószinű kevés benne az olajad.
Mi az h semmi?
3 perc járatás,majd 3 perc várakozás,ahogy írták is..ha a várakozás után nincs az olaj szint a két pont között(úgy csinálod h,kitekered a nívópálcát,és csak érintőre rakod rá),akkor kevés benne az olaj!Tölts utána!
Gyárilag 1.8l,de a 2 litert mindig töltsd rá olaj cserénél.
És semmi, mert lefolyik egyből !
És semmi, mert egyből le is folyik !
3perc járatás,3perc várakozás.
06 30 635 9305
Még azt kérdezném itt meg, hogy esetleg DRZ-hez vázvédőt csinál valaki? Vagy van elfekvőben valakinek?
Tudja valaki hogy DRZ-hez fehér indexbúrát hol lehetne kapni?
Suzukiban azt mondták csak sárga van, de többeknek is láttam hogy fehéret használnak.
Szerintem néhány perc járatás után várj még néhány percet és aztán nézd az olajszintet a nívópálcán.
Helló!

Olyan kérdésem lenne, hogy Suzuki DRZ 400 E '06-om van és mikor nézem az olaj szintet melegen vagy hidegen a gépkönyvben leírtak szerint semmi! De mikor benézek a nívó pálca helyén látom folyni az olajat csak mikor megállítom el is tűnik onnan (Motul 5100 4T).
A blokk alján van egy nívó csavar azt kitekerve meg jön az olaj.
Nem értem! És van O gyűrű is a szűrő alatt!
Olyan gyorsan lefolyna?
Emberek! Ha lézeres ismerősömet rávenném, hogy csináljon S, SM-re hűtővédőt savállóból,arra lenne esetleg igény? Vagy már mindenkinek van/nem akar? Hasonló lenne a koncepció,mint az E típusra valónál: http://www.kepesmotor.hu/motor...
üdv sajnos az jelenleg nincs
Mostanában mit érnek a gyári kipufogók? Most vettem egyet, csak kíváncsi vagyok mennyire volt jó üzlet...
szeva,cakk pakk a hengerfejért..felszerelhető álapotba kellene nekem.mit kérnél érte?dr600 hoz kellene.