mennyire sürgős?
nekem hamarosan lesz egy szett kutyacsont
1 centivel hosszabb mint a gyári olyan 5-6 centivel lesz lejjebb az ülés
de vasból van nem alumíniumból
kicsi pénzért megkapod
annyi még a teendő vele pluszban hogy összébb kell tekerni a rugót mert hosszabb kutyacsonttal nagyobb a berugózása a megváltozott geometria miatt
ha érdekel, írj mailt, adatlapon megtalálod
Sikerült beszerezni egy 320-as féktárcsát és már csak egy hozzá illő fékadaptert kellene vennem. Akinek van gyári S-es futóműhöz való 320-as féktárcsához illő adaptere az kérem jelezze! (mada0504@freemail.hu)
Sziasztok!
Segítséget és tanácsot kérnék tőletek.
Drz vásárlás előtt állok, de nem szeretném elkapkodni, nem akarok olyan motort venni amit motorfelújítással kell kezdeni.
S vagy Sm változatot szeretnék. Mi az amit nézzek rajta? Milyen tanácsokat tapasztalatokat tudtok mondani?
Eddig csak sportmotorjaim voltak és ott nem szokott motorikus probléma lenni 30000Km alatt. Viszont a drz-ket már 20000Km-esen is úgy hirdetnek, hogy felújított motorral.
Ha Ózd 200Km-eres körzetében tudtok egy jó kis drz-t eladót reális áron akkor érdekelne.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép napot mindenkinek!
Hátul az un. kutyacsont cserével szoktak a magasságon módosítani, elöl pedig ahogy írtad is a lengéscsillapítóknál. Esetleg hátul tudsz még a rugó előfeszítésén lazítani, de akkor megváltozik a motor rugózása. Az ülésen is tudsz egy picit csalni egy vékonyabb szivaccsal. A karbinak nem tudom, hogy mi köze az egészhez. Max, annyi, hogy ha leveszed, akkor ki tudod takarítani!
kiprobaltam s megvennek egy 2007-es drz400s-t, de kisse magas nekem, rovidlabu 176 cm vagyok :)
Az elado szerint a hatso rugostag bekotesi pontjat gyari megoldassal, a karburator leszerelese mellett, at lehet helyezni ugy, hogy kb 5-10 centivel alacsonyabban legyen az ules (es hasonlokeppen az elso futomunel, a teleszkopszarakat felejbb tolni).
Igaz ez? Ha igen, kb mekkora koltseggel jar?
Sziasztok! DRZ-vel lenne pár kérdésem van itt valaki akinek e változaton van 440 henger? azt kérdezném, hogy milyen teljestményt lehet eléri ezzel a hengerel érezhetöbben erösebb nyomatékosabb vagy annyira nem? 450 endurókhoz képest milyen? s-es volt nekem régen igazábol simán a e-változat 400 hengerel sem tudom s meg a e közt a külömbséget! szoval ez a három közt kelene ha valaki leírná a külömbséget! köszönöm!.
Minket többször üldöztek már ott,rendőrök,nem sok sikerrel..biztosan minket vártak,a videóim között van több ösvényes is...de azért,név,cím ne szerepeljen,postokba,mert ők is olvassák ezeket
Üdv! Harta környékén a Duna-parton valaki ismeri azt a bizonyos enduro nyomvonalat? Drotifuti esetleg? Holnap indulunk arra... Előre is köszönet, ha netán valaki tud valamit!
nekem hamarosan lesz egy szett kutyacsont
1 centivel hosszabb mint a gyári olyan 5-6 centivel lesz lejjebb az ülés
de vasból van nem alumíniumból
kicsi pénzért megkapod
annyi még a teendő vele pluszban hogy összébb kell tekerni a rugót mert hosszabb kutyacsonttal nagyobb a berugózása a megváltozott geometria miatt
ha érdekel, írj mailt, adatlapon megtalálod
Sikerült beszerezni egy 320-as féktárcsát és már csak egy hozzá illő fékadaptert kellene vennem. Akinek van gyári S-es futóműhöz való 320-as féktárcsához illő adaptere az kérem jelezze! (mada0504@freemail.hu)
Köszönettel: Madarasi Dávid
Segítséget és tanácsot kérnék tőletek.
Drz vásárlás előtt állok, de nem szeretném elkapkodni, nem akarok olyan motort venni amit motorfelújítással kell kezdeni.
S vagy Sm változatot szeretnék. Mi az amit nézzek rajta? Milyen tanácsokat tapasztalatokat tudtok mondani?
Eddig csak sportmotorjaim voltak és ott nem szokott motorikus probléma lenni 30000Km alatt. Viszont a drz-ket már 20000Km-esen is úgy hirdetnek, hogy felújított motorral.
Ha Ózd 200Km-eres körzetében tudtok egy jó kis drz-t eladót reális áron akkor érdekelne.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép napot mindenkinek!
kiprobaltam s megvennek egy 2007-es drz400s-t, de kisse magas nekem, rovidlabu 176 cm vagyok :)
Az elado szerint a hatso rugostag bekotesi pontjat gyari megoldassal, a karburator leszerelese mellett, at lehet helyezni ugy, hogy kb 5-10 centivel alacsonyabban legyen az ules (es hasonlokeppen az elso futomunel, a teleszkopszarakat felejbb tolni).
Igaz ez? Ha igen, kb mekkora koltseggel jar?
Elore is koszi:
adam
Megszeretnék mindenkit kérni akinek van 2 másodperce hogy a link megnyitása után nyomjon egy lájkot a képemre és az SLS oldalára
Köszönöm az eddigi támogatást!
Link: https://www.facebook.com/hunga...
de nem biztos hogy azt a nyomot találtuk meg amit kerestünk
Van valakinek eladó DRZ benzincsapja szabolcs vagy hajdú megyébe?