Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini, küldtem Neked egy e-mailt!
mennyire sürgős?
nekem hamarosan lesz egy szett kutyacsont
1 centivel hosszabb mint a gyári olyan 5-6 centivel lesz lejjebb az ülés
de vasból van nem alumíniumból
kicsi pénzért megkapod
annyi még a teendő vele pluszban hogy összébb kell tekerni a rugót mert hosszabb kutyacsonttal nagyobb a berugózása a megváltozott geometria miatt
ha érdekel, írj mailt, adatlapon megtalálod
Tisztelt DRZ-s tagok!

Sikerült beszerezni egy 320-as féktárcsát és már csak egy hozzá illő fékadaptert kellene vennem. Akinek van gyári S-es futóműhöz való 320-as féktárcsához illő adaptere az kérem jelezze! (mada0504@freemail.hu)

Köszönettel: Madarasi Dávid
Sziasztok!
Segítséget és tanácsot kérnék tőletek.
Drz vásárlás előtt állok, de nem szeretném elkapkodni, nem akarok olyan motort venni amit motorfelújítással kell kezdeni.
S vagy Sm változatot szeretnék. Mi az amit nézzek rajta? Milyen tanácsokat tapasztalatokat tudtok mondani?
Eddig csak sportmotorjaim voltak és ott nem szokott motorikus probléma lenni 30000Km alatt. Viszont a drz-ket már 20000Km-esen is úgy hirdetnek, hogy felújított motorral.
Ha Ózd 200Km-eres körzetében tudtok egy jó kis drz-t eladót reális áron akkor érdekelne.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép napot mindenkinek!
Valakinek van elfekvőben egy darab (Kb.300mm) 45-48-as titán csöve? Vevő lennék rá!
Hátul az un. kutyacsont cserével szoktak a magasságon módosítani, elöl pedig ahogy írtad is a lengéscsillapítóknál. Esetleg hátul tudsz még a rugó előfeszítésén lazítani, de akkor megváltozik a motor rugózása. Az ülésen is tudsz egy picit csalni egy vékonyabb szivaccsal. A karbinak nem tudom, hogy mi köze az egészhez. Max, annyi, hogy ha leveszed, akkor ki tudod takarítani!
igen valamennyit lehet ültetni! Első telónál 2-3 centi max, hátsónál max 5 centi egyéb ráköltés nélkül. De más is erősítsen meg mert nekem SM van
Sziasztok,

kiprobaltam s megvennek egy 2007-es drz400s-t, de kisse magas nekem, rovidlabu 176 cm vagyok :)
Az elado szerint a hatso rugostag bekotesi pontjat gyari megoldassal, a karburator leszerelese mellett, at lehet helyezni ugy, hogy kb 5-10 centivel alacsonyabban legyen az ules (es hasonlokeppen az elso futomunel, a teleszkopszarakat felejbb tolni).
Igaz ez? Ha igen, kb mekkora koltseggel jar?

Elore is koszi:
adam
Egy új magyar Supermoto Csapat szervezésében megkerülő motor szépségversenyen veszek részt.

Megszeretnék mindenkit kérni akinek van 2 másodperce hogy a link megnyitása után nyomjon egy lájkot a képemre és az SLS oldalára

Köszönöm az eddigi támogatást!

Link: https://www.facebook.com/hunga...
Sziasztok! DRZ-vel lenne pár kérdésem van itt valaki akinek e változaton van 440 henger? azt kérdezném, hogy milyen teljestményt lehet eléri ezzel a hengerel érezhetöbben erösebb nyomatékosabb vagy annyira nem? 450 endurókhoz képest milyen? s-es volt nekem régen igazábol simán a e-változat 400 hengerel sem tudom s meg a e közt a külömbséget! szoval ez a három közt kelene ha valaki leírná a külömbséget! köszönöm!.
Minket többször üldöztek már ott,rendőrök,nem sok sikerrel..biztosan minket vártak,a videóim között van több ösvényes is...de azért,név,cím ne szerepeljen,postokba,mert ők is olvassák ezeket
ha volt is nem vettük észre
de nem biztos hogy azt a nyomot találtuk meg amit kerestünk
volt baj?
Legalább teló számot rakhattál volna ki az adatlapodra
már vissza is jött a csapat....
most hívtak fel h ne menjek arra
nem késői egy kicsit ez az infó?
Baszki,ne menjetek arra,most kaptam az infot várnak a ZSARUK !
Valaki nem árul esetleg váltókart DRZ-hez?
Köszönöm, a megnyugtató válaszokat.
Ha valakit érdekelne a videó: https://www.youtube.com/watch?... 2012 vidi de hát ha még nem látta valaki.
Üdv! Harta környékén a Duna-parton valaki ismeri azt a bizonyos enduro nyomvonalat? Drotifuti esetleg? Holnap indulunk arra... Előre is köszönet, ha netán valaki tud valamit!
Enyém is ilyen.
Helló!

Van valakinek eladó DRZ benzincsapja szabolcs vagy hajdú megyébe?