Tud valaki olyan szakit ajánlani aki készít DRZ-hez MÉG oldalsó vázvédőket (tehát nem blokkvédőket)?
Használt vázvédő is érdekelne valami jó állapotú ha lenne elfekvőben valakinek.
én azért megpróbálnám azt a hartai embert, kiskőröstől 30km, nálunk leteheted a futót aztán nem kell annyit huzigálni
nem lenne olyan rengeteg sok időbe
Tudom, hogy beállítás gondja van! De nekem nem sikerült belőni, meg rajtam kívül 2 szerelőnek sem. Eddig kb 30e Ft-om bánja a próbálkozásokat.
Ebből lett elegem és ezért vettem az újat. De már a drz-ből is elegem van!
ha kicsit befogod a levegő útját akkor is torpan?
szerintem csak beállítási hiba, ha pár évvel fiatalabb lennék segítenék de mostanság elég feszült vagyok és nincs idegzetem kínlódni vele
esetleg hívd fel azt a hartai szerelő embert, hátha praktizál szombaton is, aztán miután beállította ki is tudjuk próbálni a környékben
Nem lehet visszarakni a műanyagot. Tényleg 1mm van csak!
Igazából semmi, csak mint írtam is már kb 1 éve szívok vele és meguntam. (alapjáratról hirtelen nagygáz és befullad, néha le is áll. E miatt már borultam egy párszor) Meg gondolom a korából adódóan már kopott is, ezért gondoltam egy újjal meglepem a vasat, meg magamat is! De ez nem jött be!
úgy tudod feltenni a karbit hogy műanyag burkolatot leveszed, felteszed a karbit, és a műanyag burkolatot utólag játszod a helyére, igy nem fog a csigakerék beleérni a vázba mert a műanyag burkolat közötte lesz.
nincs adapterhez rajzom.
Hali!
Akkor nekem szereznem kell egy S-es bovdent, mert az E-s bele közel sem jön ki annyira, mint ahogy kellene. A felfogató lemezek nem aggatnak, csak a váz. De az nagyon. Amire a nyíl mutat (nemtom mianeve) Kb 1 mm-re van tőle. Attól tartok, hogy a rázkódástól hozzáér. A műanyag burkolatát meg végképp el kell, hogy felejtsem. Lehet, hogy nem kínlódok vele, hanem eladom.
Fékadapterhez van-e rajzod? Elküldhetnéd privátban!
jelen! Mire vagy kivancsi? Bovdenek jok voltak a gyariak is, csak az elvezeteset kellett kicsit modositani, hogy eleg hosszu legyen. Ez a karbi nem fer be fuggolegesen, vazbol en nem vagtam... Szerintem te se tedd! Blokk felfogato lemezek at vannak teve baloldalra, igy jobban elfer az fcr mx.
Hali. Nem azok aggatnak, hanem a bovdentakaró müanyagfedél ér hozzá a tank alatti cső és középső váz merevítőjébe. ( lefotózom majd, mert nem tudom mi a neve) Nekem sima drz-m van. Tuti más a váz!
A két motortartó kis lemezkét, ami a váz két oldalán van, be kell rakni egyik oldalra, és így már kicsit megdöntve elfér az MX. Nekem is befért az S-be. A bovdenek is mások, de egy kicsit meg kell hajlítani a bovdenvezető végét, és már jó is.
A leírás is S, Sm-et ír mindenütt. A youtube-on is csak S,Sm-ekbe építik bele. Akkor E-be nem lehet? A vázon van egy picike merevítés, ami miatt csak oldalra döntve fér el.
nekem fcr41 van a huskyn azon 2 fordulatra nyitva tökéletesen ment,
most nyitottam rajta egy negyedet mintha kevesebbet durrogna ha visszaveszem a gázt
vagy csak úgy érzem......
a karbi beállítás nagy szopás ha az ember nem ért hozzá
Használt vázvédő is érdekelne valami jó állapotú ha lenne elfekvőben valakinek.
Ez szerintetek DRZ generátor?
elsőféktartály kupakot keresek.
Keresek eladó féktartály kupakot, akinek van bontott alkatrésze vagy van felesleges féktartály kupakja kérem jelezze.
Köszi!
nem lenne olyan rengeteg sok időbe
Ebből lett elegem és ezért vettem az újat. De már a drz-ből is elegem van!
szerintem csak beállítási hiba, ha pár évvel fiatalabb lennék segítenék de mostanság elég feszült vagyok és nincs idegzetem kínlódni vele
esetleg hívd fel azt a hartai szerelő embert, hátha praktizál szombaton is, aztán miután beállította ki is tudjuk próbálni a környékben
Igazából semmi, csak mint írtam is már kb 1 éve szívok vele és meguntam. (alapjáratról hirtelen nagygáz és befullad, néha le is áll. E miatt már borultam egy párszor) Meg gondolom a korából adódóan már kopott is, ezért gondoltam egy újjal meglepem a vasat, meg magamat is! De ez nem jött be!
nincs adapterhez rajzom.
Akkor nekem szereznem kell egy S-es bovdent, mert az E-s bele közel sem jön ki annyira, mint ahogy kellene. A felfogató lemezek nem aggatnak, csak a váz. De az nagyon. Amire a nyíl mutat (nemtom mianeve) Kb 1 mm-re van tőle. Attól tartok, hogy a rázkódástól hozzáér. A műanyag burkolatát meg végképp el kell, hogy felejtsem. Lehet, hogy nem kínlódok vele, hanem eladom.
Fékadapterhez van-e rajzod? Elküldhetnéd privátban!
Kicsit régi, de hátha. Ezt te gyártod?
Üdv,Zoli
egy sarokcsiszoló csodákra képes
Phoenix! Vétel! Jelentkezz!
most nyitottam rajta egy negyedet mintha kevesebbet durrogna ha visszaveszem a gázt
vagy csak úgy érzem......
a karbi beállítás nagy szopás ha az ember nem ért hozzá