Kilóméterórát keresek RMX250-hez.
Nem üzemóramérőt...
Azért írok ide, mert az RMX-ek ér a Dr-ek Km.spirálja megegyezik.
Ha esetleg van valakinek talonba, vagy esetleg tudja hogy milyen típussal egyezik még, az legyen olyan kedves és írja le nekem.
Keresek kidörrentőt a DRZ-m hez.. Bár jelenleg egy nyitott csövem van, viszont helyette egy olyat szeretnék amiben van hangtompító és ha még kúpos végű akkor az lenne számomra a tökéletes.
Ha valakinek tud, vagy ismer olyat aki esetleg árulna, azt szívesen meghallgatom. Köszii
Helló!
Yamah wr 450f 2006 os motorom cserélném papíros Suzuki drz400 e re vagy sm re nem baj ha ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Többi infót a motorról kérésre írok!
Szia!
SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!
A gyári enduro kerék szetthez való távtartók méretei kellenének, esetleg egy rajzzal meg spékelve. Van egy rajzom róla, de azt egy külföldi oldalról töltöttem le, nem vagyok benne biztos, hogy stimmel.
gsxr@gmail.hu email címre ha elküldené valaki akkor nagyon hálás lennék.
Valószínű hogy meg van a probléma forrása ! Okos szervizesek összekeverték vagy ki cserélték a fúvókákat ! Abba viszont tudnátok e segíteni h mik a gyári fúvóka méretek vagy esetleg egy táblázat ahol ez fel van tüntetve az összes méret beleértve a szívó torokba lévő két fúvóka méreteit is ! ! Köszi
Hölgyek / Urak ! DRZ 400 E vel következő gondok vannak ! karbi tiszta kb 5x lett kitakarítva levegő + tisztaszesz a fuvokák ez mellet 1 estét áztak ecetben !Szelephézag okés , új vezérműlánc Kapott egy új membrán gumit minden gyári értékre van állítva ! Semmilyen sérülést nem látszik a belsejében ! Még se lehet belőni az alapjáratot ! Szívatós indítás után magas marad az alapjárat majd kb 20 mp után vissza esik normálisra és utána pár mp re leáll !(Gázbowden ki van kötve ) Van e valakinek valami ötlete vagy esetleg van e amire kifejezetten érzékeny ilyen téren ez a dög ! Előre is köszi !
jééézusom azzal mit műveltek
ha nem sikerül hengerfejet szerezned hozzá, ami amúgy is elég nehezen beszerezhető akkor tudok ajánlani egy céget. Hengerfej javítással foglalkoznak, szerintem fémszórással felköszörüléssel még javítható, viszont vezérműtengelyt azt szerezned kell mert ez kukába való. Nemtudom miért így oldották meg, sokkal tartósabb lett volna perselyezéssel.
Valamint tudok egy srácot aki ilyen alkatrészekkel foglalkozik, kifejezetten DR-ekhez, de én sokallom az árait. Hengerfej felújítva szelepekkel együtt 47ezer volt nála tavaly, vezérműtengely pedig 30ezer.
Üdv!
Igen elkelt, viszont van nálam egy DR600 ami vagy eladó, vagy pedig elcserélném kisebbre. Részben felújított blokkal (csapágyak, főtengely, hengerfúrás+dugattyú+gyűrű), de egy vezérműlánc csere lassan esedékes mert jön a hangja.
Komplett blokk érdekelne minden sallangal együtt (karbi,gyújtás stb.) csak annyi dolgom legyen hogy beszerelem. Dr\drz teljesen mindegy csak működjön!
Kilóméterórát keresek RMX250-hez.
Nem üzemóramérőt...
Azért írok ide, mert az RMX-ek ér a Dr-ek Km.spirálja megegyezik.
Ha esetleg van valakinek talonba, vagy esetleg tudja hogy milyen típussal egyezik még, az legyen olyan kedves és írja le nekem.
Előre is köszönöm.
Széles utat.
Lehet hogy volna egy opcióm
Beszéljünk itt a email címem VWPUSEK@gmail.com
Keresek kidörrentőt a DRZ-m hez.. Bár jelenleg egy nyitott csövem van, viszont helyette egy olyat szeretnék amiben van hangtompító és ha még kúpos végű akkor az lenne számomra a tökéletes.
Ha valakinek tud, vagy ismer olyat aki esetleg árulna, azt szívesen meghallgatom. Köszii
Nem, ez csak most van.. Ha elviszik, nem lesz másik..
üdv
Köszönöm a megerősítést, akkor megcsináltatom a kollégámmal.
További szép napot!
Yamah wr 450f 2006 os motorom cserélném papíros Suzuki drz400 e re vagy sm re nem baj ha ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Többi infót a motorról kérésre írok!
SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!
A gyári enduro kerék szetthez való távtartók méretei kellenének, esetleg egy rajzzal meg spékelve. Van egy rajzom róla, de azt egy külföldi oldalról töltöttem le, nem vagyok benne biztos, hogy stimmel.
gsxr@gmail.hu email címre ha elküldené valaki akkor nagyon hálás lennék.
Eladó egy vadiúj Bridgestone Trailwing 130/80 R17 gumi (pl. DR600/650-re) Irányára: 16 990 Ft
info: lucifer0820@freemail.hu
Ha esetleg valakit érdekel pl. DR650-re: Pirelli MT60 120/90 R17 gumi eladó. 0 kilométeres..:-D
info: lucifer0820@freemail.hu
ha nem sikerül hengerfejet szerezned hozzá, ami amúgy is elég nehezen beszerezhető akkor tudok ajánlani egy céget. Hengerfej javítással foglalkoznak, szerintem fémszórással felköszörüléssel még javítható, viszont vezérműtengelyt azt szerezned kell mert ez kukába való. Nemtudom miért így oldották meg, sokkal tartósabb lett volna perselyezéssel.
Valamint tudok egy srácot aki ilyen alkatrészekkel foglalkozik, kifejezetten DR-ekhez, de én sokallom az árait. Hengerfej felújítva szelepekkel együtt 47ezer volt nála tavaly, vezérműtengely pedig 30ezer.
Igen elkelt, viszont van nálam egy DR600 ami vagy eladó, vagy pedig elcserélném kisebbre. Részben felújított blokkal (csapágyak, főtengely, hengerfúrás+dugattyú+gyűrű), de egy vezérműlánc csere lassan esedékes mert jön a hangja.