Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

59$
hello!Jó a géped!nem tudsz a lámpáról egy közelebbi képet felrakni?!Hány fokos a tied 30 vagy 45?
Hali!

Bocs ha beleszólok a lámpakérdésbe,de jobbat nem fogsz találni szerintem(én fél évig keresgéltem).Nekem is ez van fent,csak én még 12-ért vettem.Amúgy kis műszaki érzékkel kb. 30 perc alatt felrakható,két darab csavar fogja a régi lámpa felfogatásnál.Elég erős a féklámpa fényereje,jól látszik este is.Egyébként a rendszámtábla világító ledsor már az elejétől nem nagyon működött,visszaküldtem de azt mondták,hogy semmi baja(néha villog).Ha gondolod az adatlapomon van kép.
üdv.
tibierdrol

fúúú... köszönöm szépen!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudok Dr-Z Blokkot venni? ( LTZ 400 ba kellene igazából)
KÖszi előre is!
átjött,köszi
akkor szólok,mert megint nam kaptam meg
epuletgepesz@citromail.hu
erre küldted?
Szivesen. Most küldtem el. Szólj ha nem kaptad volna meg...
köszi
Én elküldtem! De akkor szar volt a palacsintában. Küldöm megint...
szia,nem küldted a számod e-mailbe hogy felhivjalak!meg légyszi ird meg hogy mennyi lenne és mik a követelmények ha vannak
Csáó, de.
egyenlőre még gyűjtögetek...majd ha leesik az első hó bemegyek alkudozni...
Haller!
SM-topic 1388. oldalán kínálnak OLCSÓ SM szettet!
Ma láttam a suzukiba a DR125SM-et. Elképesztő
Van akinek van ilyen gépe? Amúgy 899.000 Ft volt kiírva.
drz 400 alkatrészeim Novemberben jelentős ár engedménnyel eladók. 20 377 9746.
Nekem S van,de tulajdonképp mind1,mert ez a része ugyanaz!Én nem láttam élőben, csak hétvégére jut el hozzám, mert nem Pesti vagyok! De sztem minimálisat mindegyiken kell furni faragni! Nekem is a gyári ormótlan volt rajt,de már le is szedtem!Remélem jó lesz rá!Az ára elvileg 9e!Ha felteszem 7végén rakok fel róla képet, oks?
elmentem megnézni RACE TECH de furni faragni kellene az enyémet....
tied is SM?nem tudtak árat mondani,azt mondták lehet hogy 9 de lehet hogy 11ezer.....
már nem érdekel mennyi,csak ne a gyári legyen fenn,mert orrmotlan ez a hátso lámpa ezzel a rendszám dőléssel....
Hol van már az új motor? Képeket!
Ááá, tavaszig nem áll el, elrozsdásodik.
Nincs elég bajod? Még kötekedel is?
Foglalózd le tavaszig....és elteszem neked
Nem kell az ócska duma.
Szépen elteszed nekem tavaszig, aztán ha mégsem DRZ-m lesz (vagy lesz rajta), majd jól eladod.

Meg ne vegyétek, már egy csomószor eladta, mindig visszaszökik hozzá!
Egyébként is sok pénz egy rozsdás, görbe vasért.
Mán csak ez maradt a mocimból...a dobozt is elvitték....
Akit érdekel 10 ropi....gyári suzuki csomagtartó....bivalyállatmasszív ám
szia!köszönöm a segitséget,már felhivtam őket ugyho gy indulok a cuccért!köszi
Hali mindenki!BONTÁSBÓL VISSZAMARDT DRZ 400 E (2004-ES) GYÚJTÁS ELADÓ!HA VALAKIT ÉRDEKEL EZEN A MAIL CÍMEN KERESSEN: izirajder2005@freemail.hu