Szevasz Nixxxdorf!
Terepen mindent rajta hagyok úgy, ahogy gyárilag van. Nagyon szűk helyeken nem ütöm a vasat. Az indexek és a tükrök nagyon jól bírják egyébként a gyűrődést, párszor már beakadtak ágba-bokorba, de semmi bajuk. A tükör hátlapjára tettem PowerTape védelmet, azt szevasz. Az enyémen teljesen jó a ventilátor, és eddig kb. egyszer-kétszer kapcsolt be. Ha nem pörgeted egy helyben pl. sárban, vagy 40 fokban nem te vagy a sor végén, hogy kicsit várni kell, míg a többiek felszenvednek valahol, akkor szinte soha nem kapcsol be. A KTM-et is mindössze egyszer tudtam megforralni a 7000 km terepezés alatt, de akkor 35 fok volt, és én voltam a sor végén! Meg mekkora amatőr voltam, hogy nem állítottam le :-)))) Ergo nem hiszem, hogy a DRZ-t nagyon könnyű lenne megforralni, ha normálisan terepezel vele. A haveromék pl. versenyeznek az S-sel, majd megkérdezem tőlük, hogy mit tapasztaltak ez ügyben. Az a lényeg, hogy mozogjon a masina. Jelenleg nincs képem a ventilátorról, de holnap lekapom neked, és felrakom.
Fotó: a vas, mikor kb. 3 napos volt, és kivittem az első túrára.
Sziasztok! Most reggeltem be az oldalra. Kérdezni szeretném, hogy nem tud-e valaki SUZUKI DR 600-ról alkatrészkatalógust, vagy szervízkönyvet. Robbantott ábrák érdekelnének, szelephézag, stb. előre is köszi!
tőlük még én sem rendeltem(majd fogok ha összejön a pénz), de elég nagy cég szóval biztosan megbízható. e-bay-ről is szoktam vásárolni eddig nem volt gond soha. (a feedbackre azért figyelni kell).
Hello danesz!
Köszönöm szépen a segitséget és az információt sokat segitettél a választásba de most már mindenképpen az S verzió mellett döntok. Ha terepen mész le szoktad szerelni indexet vagy rajt hagyon? Meg még olyan kosza hireket hallottam hogy ventilátor szokott meghallni hosszabb terpezés után?v esetleg 1 képet mutatnál a ventilátorrol hogy hol van pontosan? köszönöm szépen a segitséget előre is!
Hát akkor ennyit romlott a forint :-(((
Annyit még ,hogy ha megrendeled nagyon ovatosan a beszereléssel mert én kapásbol letörtem a kerék jeladot.
Direkt megkérdesztem a srácot ha később kell elérhetők a kiegészitők alkatrészek hozzá a válasz "PERSZE BÁRMI". Szerinted hazudott, hát ja semmit nem tud csak komplet szettet.
Amugy ténleg tuti a cucc ha el nem cseszed mint én.
Az index nem kötelező.
Kalimpálunk a kezünkel.
Rendszám?
Hát igen.
Én is gondolkoztam hogy jövőre anélkül mocizok.
Felénk még fingani sem lehet mert felvesz a térfigyelő kamera.
Szép estét.
császtok.az hogy lehet hogy látok olyan drz ket hogy nics rajtuk irányjelző vagy még rendszám se.persze ezeket forgalomban látom.a rendőröknek ez nem bántja a bajszát?vagy a kezükkel jeleznek?
Nem 2 fajta van hanem több!
Csak sebeség jeladóbol van legalább 5.-tipus(na de mindegy)
A lényeg,hogy ha csak egy kicsit akarnátok akkor találnátok 25ezer ért is ,én is annyiért vettem.
Hali.
Beszéltem 1 csávóval ő azt mondta 30ért hoz.
Kicsit sokallom.
Esetleg megkérdem hogy 2db rendelésénél enged e az árból.
Azt már tudom hogy különböző kell típusonként.
Vagy rendelj nekem is és megegyezünk.
2 fajta létezik az egyikbe lehet a vízcsőbe tenni érzékelőt.
A másikba a balos hűtő tetején van 1 csavar és oda lehet az érzékelőt tenni.
Gondold át és jelentkezz.
üdv.BoB.
Nézz itt körül:
manuals
Üdv:
2N
Terepen mindent rajta hagyok úgy, ahogy gyárilag van. Nagyon szűk helyeken nem ütöm a vasat. Az indexek és a tükrök nagyon jól bírják egyébként a gyűrődést, párszor már beakadtak ágba-bokorba, de semmi bajuk. A tükör hátlapjára tettem PowerTape védelmet, azt szevasz. Az enyémen teljesen jó a ventilátor, és eddig kb. egyszer-kétszer kapcsolt be. Ha nem pörgeted egy helyben pl. sárban, vagy 40 fokban nem te vagy a sor végén, hogy kicsit várni kell, míg a többiek felszenvednek valahol, akkor szinte soha nem kapcsol be. A KTM-et is mindössze egyszer tudtam megforralni a 7000 km terepezés alatt, de akkor 35 fok volt, és én voltam a sor végén! Meg mekkora amatőr voltam, hogy nem állítottam le :-)))) Ergo nem hiszem, hogy a DRZ-t nagyon könnyű lenne megforralni, ha normálisan terepezel vele. A haveromék pl. versenyeznek az S-sel, majd megkérdezem tőlük, hogy mit tapasztaltak ez ügyben. Az a lényeg, hogy mozogjon a masina. Jelenleg nincs képem a ventilátorról, de holnap lekapom neked, és felrakom.
Fotó: a vas, mikor kb. 3 napos volt, és kivittem az első túrára.
Üdv,
Danez
Kellene egy kis segítség....honnan tudnék beszerezni suzuki dr 350-ez tömítés garnitúrát?
fontos lenne nagyon!
előre is köszönöm!
üdv
Köszönöm szépen a segitséget és az információt sokat segitettél a választásba de most már mindenképpen az S verzió mellett döntok. Ha terepen mész le szoktad szerelni indexet vagy rajt hagyon? Meg még olyan kosza hireket hallottam hogy ventilátor szokott meghallni hosszabb terpezés után?v esetleg 1 képet mutatnál a ventilátorrol hogy hol van pontosan? köszönöm szépen a segitséget előre is!
csak kicsit szét kell nézni. 23 dollár.
http://www.trailtech.net/compu...
ha komplettet rendelsz a gyártól az is itt van kb 28-ból, garival.
üdv.
Annyit még ,hogy ha megrendeled nagyon ovatosan a beszereléssel mert én kapásbol letörtem a kerék jeladot.
Direkt megkérdesztem a srácot ha később kell elérhetők a kiegészitők alkatrészek hozzá a válasz "PERSZE BÁRMI". Szerinted hazudott, hát ja semmit nem tud csak komplet szettet.
Amugy ténleg tuti a cucc ha el nem cseszed mint én.
30e az ára.
Ha nem találok olcsóbbat megrendelem.
köszi azé.
üdv.
Kalimpálunk a kezünkel.
Rendszám?
Hát igen.
Én is gondolkoztam hogy jövőre anélkül mocizok.
Felénk még fingani sem lehet mert felvesz a térfigyelő kamera.
Szép estét.
Vagy titok?
Akarjuk hogy megmond.
Köszi.
Valakinek eladó sm szettje drz hez?
Csak sebeség jeladóbol van legalább 5.-tipus(na de mindegy)
A lényeg,hogy ha csak egy kicsit akarnátok akkor találnátok 25ezer ért is ,én is annyiért vettem.
Beszéltem 1 csávóval ő azt mondta 30ért hoz.
Kicsit sokallom.
Esetleg megkérdem hogy 2db rendelésénél enged e az árból.
Azt már tudom hogy különböző kell típusonként.
Vagy rendelj nekem is és megegyezünk.
2 fajta létezik az egyikbe lehet a vízcsőbe tenni érzékelőt.
A másikba a balos hűtő tetején van 1 csavar és oda lehet az érzékelőt tenni.
Gondold át és jelentkezz.
üdv.BoB.