Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a linket, amit kerestem mindent megtaláltam! Mégegyszer KÖSZI!
Mindenképp jelezz ha rendelsz innen!
Szia!

Nézz itt körül:
manuals

Üdv:
2N
Szevasz Nixxxdorf!
Terepen mindent rajta hagyok úgy, ahogy gyárilag van. Nagyon szűk helyeken nem ütöm a vasat. Az indexek és a tükrök nagyon jól bírják egyébként a gyűrődést, párszor már beakadtak ágba-bokorba, de semmi bajuk. A tükör hátlapjára tettem PowerTape védelmet, azt szevasz. Az enyémen teljesen jó a ventilátor, és eddig kb. egyszer-kétszer kapcsolt be. Ha nem pörgeted egy helyben pl. sárban, vagy 40 fokban nem te vagy a sor végén, hogy kicsit várni kell, míg a többiek felszenvednek valahol, akkor szinte soha nem kapcsol be. A KTM-et is mindössze egyszer tudtam megforralni a 7000 km terepezés alatt, de akkor 35 fok volt, és én voltam a sor végén! Meg mekkora amatőr voltam, hogy nem állítottam le :-)))) Ergo nem hiszem, hogy a DRZ-t nagyon könnyű lenne megforralni, ha normálisan terepezel vele. A haveromék pl. versenyeznek az S-sel, majd megkérdezem tőlük, hogy mit tapasztaltak ez ügyben. Az a lényeg, hogy mozogjon a masina. Jelenleg nincs képem a ventilátorról, de holnap lekapom neked, és felrakom.

Fotó: a vas, mikor kb. 3 napos volt, és kivittem az első túrára.

Üdv,
Danez
Sziasztok !
Kellene egy kis segítség....honnan tudnék beszerezni suzuki dr 350-ez tömítés garnitúrát?
fontos lenne nagyon!
előre is köszönöm!
Sziasztok! Most reggeltem be az oldalra. Kérdezni szeretném, hogy nem tud-e valaki SUZUKI DR 600-ról alkatrészkatalógust, vagy szervízkönyvet. Robbantott ábrák érdekelnének, szelephézag, stb. előre is köszi!
tőlük még én sem rendeltem(majd fogok ha összejön a pénz), de elég nagy cég szóval biztosan megbízható. e-bay-ről is szoktam vásárolni eddig nem volt gond soha. (a feedbackre azért figyelni kell).

üdv
Ezt én is megtaláltam csak megmondom öszintén még soha nem rendeltem külföldröl semmit.
Hello danesz!
Köszönöm szépen a segitséget és az információt sokat segitettél a választásba de most már mindenképpen az S verzió mellett döntok. Ha terepen mész le szoktad szerelni indexet vagy rajt hagyon? Meg még olyan kosza hireket hallottam hogy ventilátor szokott meghallni hosszabb terpezés után?v esetleg 1 képet mutatnál a ventilátorrol hogy hol van pontosan? köszönöm szépen a segitséget előre is!
hali
csak kicsit szét kell nézni. 23 dollár.
http://www.trailtech.net/compu...
ha komplettet rendelsz a gyártól az is itt van kb 28-ból, garival.

üdv.
javítok: drz-n de
ja és a visszapillantó?az se sokat látok drz-nda ha hátranézünk az is ugyan az
Hát akkor ennyit romlott a forint :-(((
Annyit még ,hogy ha megrendeled nagyon ovatosan a beszereléssel mert én kapásbol letörtem a kerék jeladot.
Direkt megkérdesztem a srácot ha később kell elérhetők a kiegészitők alkatrészek hozzá a válasz "PERSZE BÁRMI". Szerinted hazudott, hát ja semmit nem tud csak komplet szettet.
Amugy ténleg tuti a cucc ha el nem cseszed mint én.
Vele beszéltem.
30e az ára.
Ha nem találok olcsóbbat megrendelem.
köszi azé.
üdv.
Az index nem kötelező.
Kalimpálunk a kezünkel.
Rendszám?
Hát igen.
Én is gondolkoztam hogy jövőre anélkül mocizok.
Felénk még fingani sem lehet mert felvesz a térfigyelő kamera.
Szép estét.
http://www.onroad.hu/adok-veszek/!2
Hátakkó lökjed hun vetted.
Vagy titok?
Akarjuk hogy megmond.
Köszi.
Amin nincs rendszám azt a legnehezebb felirni:-)))
Üdv

Valakinek eladó sm szettje drz hez?
császtok.az hogy lehet hogy látok olyan drz ket hogy nics rajtuk irányjelző vagy még rendszám se.persze ezeket forgalomban látom.a rendőröknek ez nem bántja a bajszát?vagy a kezükkel jeleznek?
Nem 2 fajta van hanem több!
Csak sebeség jeladóbol van legalább 5.-tipus(na de mindegy)
A lényeg,hogy ha csak egy kicsit akarnátok akkor találnátok 25ezer ért is ,én is annyiért vettem.
Hali.
Beszéltem 1 csávóval ő azt mondta 30ért hoz.
Kicsit sokallom.
Esetleg megkérdem hogy 2db rendelésénél enged e az árból.
Azt már tudom hogy különböző kell típusonként.
Vagy rendelj nekem is és megegyezünk.
2 fajta létezik az egyikbe lehet a vízcsőbe tenni érzékelőt.
A másikba a balos hűtő tetején van 1 csavar és oda lehet az érzékelőt tenni.
Gondold át és jelentkezz.
üdv.BoB.
Akkor ránts ki egy bankomatot valahonnan
nem,de kell a piiiz
Meguntad?