Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt egy vidi is: LINK
Sziasztok!
Na erre mondjatok valami okosat, mert jövő héten felgyújtom!
Felújított hengerfej, új hengerfej tömítés, új gyűrűk. Mégis így füstöl! Max második rúgásra indul. Indítás után rohadtul füstöl, ha megyek vele elhagyja, utána ugyanez...
Valaki adjon valami ötletet, légyszi!
A képen az én motorom látható, indítás után, fordulaton...
kérdezd meg a molnáréknál az endrét, múltkor említettem neki aztán érdekelte a dolog de szerintem lusta megkérdezni
Próbáld meg Trobee-nál itt a fórumon. Ha rákeresel van hozzá telszám is. Szerintem ő gyárt vázvédőt is.
Köszi a képeket.;) Egyelőre sima gumicső + pezsgős dugó kombóval gyógyítottam meg. ;)
Parancsolj:
http://motoralkatresz.eu/termekek/egyeb/feher_indexbura_4d
b_suzuki/
hali engem érdekelne a láncvédö burkolat ha még megvan . ha igen akk postázd el nekem a 9123 kajárpéc dozsa ut 27 cimű lakcimre légyszives jelezz ha küldöd a számom 06309784451
Szia!
ilyen guminak kellene lennie a légszűrőház alján
Szia, én is régóta keresem, de nem sikerült találni gyártót csak az ebay-en Amerikában viszont az elég vastag számlára jönne ki a szállítási költség és a vám miatt. Amennyiben sikerül valamit találnod, akkor légyszi jelezz, mert én is szeretnék. Persze, ha én bukkanok valamire akkor küldöm az infót.
Üdv. Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Közel 2méter vagyok(197cm), jó lenne e nekem a DRZ. Speciel arra lenék kiváncsi, hogy kényelmes lenne e, nem lenne a lábam a "nyakamba". És tudnátok pár szót irni a motoról előny/hátrány, jó/rosz tuljdonságok. Köszi.
A nem gáz majd berakok ilyen képet hogy ne legyen gond
http://youtu.be/-vCoYDsTAHA
Te mondtad, hogy úgy is kihalt a hely. Senkit nem zavar az off
OFF mint a régi szép időkbe
oké kis padevánom
Sziasztok . Meg tudnátok nekem mondani hogy 93 as Suzuki DR 350-nek mekkorák a szelep hézagjai ? Ha jól tudom beállítani pedig úgy kell hogy a gyújtásdekni oldalán a kis csavart kitekerve egy "T" betűt kell keresni a lendkeréken és ha a "T" betű a luk közepén van ott kell állítani a szelephézagot .
Rajta vagyok az ügyön mester!
csak ennyit több kedvességet mert szétszerelem a motort
gyűjtsed a lóvét
Hátőőő akkor csak annyit mondok háhááá
gyorsan lerohad a ujjam 3 órája kattintgatok
jajjj ezt honnan túrtad elő ilyen gyorsan
azért durva, hogy 2009 óta nem nagyon jártam erre...
na ez a komoly én meg vissza lapoztam egy csomót ,
Meg idézlek Jelentkezz ha köztünk vagy agy jelet