Hello!
Ha jól emlékszem szép állapotú, talán egy 3mm lyuk van fúrva a középvonalban a rendszám rögzítése miatt...a cucc messze van tőlem, talán egy hét múlva tudok fotót küldeni.
Addig is mail:
szabal@gmail.com
magnéziunot is fogja, bár arról nincs gyakorlati tapasztalatom
olyan 3-400ft egy szál(ebay-ról érdemes rendelni csomagban, magyar küldi majd)
sima alu lapokén is teszteltem szét se lehet verni, ha jól rátapad
mert azért rutin nélkül nem olyan gördülékeny a feladat mint a videón
Most látom, nem egyszerű sérülés, hogy szerezted?
Nekem alulemez lett belehajtogatva és kétkomponensű epoxy ragasztóval kikenve. 1- 2 ezerből megoldható lehet, utána deknivédő úgyis eltakarja. Nekem 3. éve bírja!
A gyári, új dekli ~ 55eFt, de bontottat 15-20 körül lehetne(ne) kapni. Megítélésem szerint a lezúzott darab menthetetlen, mivel az áthatás környékéről hiányzik belőle egy nagy darab, emellett szinte a széléig berepedt. De azért kösz!
Miért mennyi egy ilyen dekni?
Mert ha BP közelében vagy vagy fel tudod küldeni én lehet megoldom a problémát Mármint ha nem a széléből van kitörve mert akkor menthetetlen.De ha a közepéből akkor van megoldás..............
Ha megértő embertől vetted nem tudod visszaküldeni? És elkönyvelni a dupla posta buktáját? Ez még mindig jobb mint bármi más.... Sajnos jelen helyzetben semmi segít.... bontok egy sört...
Nem! Hiányzik belőle úgy egy kb. 200 Ft-os méretű darab!
Remélem a mocis barátok itt, a fórumon értékelik a szenvedésemet és v.ki ad egy használható tippet!
Lánckerék felrakva, tesztelve. ha nem lett az olajfáktól defektem akkó holnap goo