Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LTZ fórumon találsz
Műanyagból már csináltattam egyet, de nagyon kopog ahogy hozzáér a lánc.
miert nem esztergaltatsz? Ha gondolod en is megtudom neked csinalni.
Valamennyit tudsz allitani majd a rugo osszenyomasaval, de annyira nem tudod felkemenyiteni mnt a gyari kutyacsintokkal.
a légszűrőházat nem cseszi el?
nyújtottunk a kutyacsonton most full szar nyúlós lett a rugózása
kb középállában van a rugófeszítés maximumra szeretnénk tekerni
Nem tudom jól értelek e..ezt a vidit én csináltam,hátsó rugó állítás S-en:
http://youtu.be/V6z4nJma4jw
van valami trükk amivel összébb lehet tekerni az sm kivitelű drz rugóstagján a rugót?
vagy bontani kell?
első ránézésre nemigen látok más megoldást
Sziasztok !

Eladó gyári váltókart keresek jó állapotú ricnivel.

Üdv: Imi
Üdv Fanok!
SOS szükségem lenne egy jó állapotú (nem repedt, javított) DRZ 400 E balos oldaldeklire! Bármilyen megoldás érdekel (egyenlőre nem újban gondolkozom)!
Köszi!
Meg nézte..azzal sincs baj..
Gumi nem kell valakinek?

Én hülye veszek mindent aztán meg adom el... Ahogy öregszem egyre hülyébb vagyok... mindent veszek aztán mégse kell.
Nem 2t, de a kipufogó? Én kiszedném a levegőszűrőt is! Megpróbálnám. Persze szigorúan próbára.
megoldódott a javasolt módon? vagy máshogy
Köszi!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,tőletek.
Egy S-ről lenne szó..nem pörög ki,se a sebességek között,se végre,100-körül van a vége.Szerelőnél van,karbi oké,szelep hézag oké,kompreszio jó...azt mondja gyujtás hiba lehet...a lapot ő ragasztotta be 1,5éve...mi okozhatja ezt,azt mondja, jeladó...vagy ilyesmi,találkoztatok már hasonlóval?
Keresek DRZ-hez felső láncvezető görgőt!
Erre valakinek valami infó?
Amúgy 310
320x134,2x118x3,6 ?
Halihó. Lenne egy kérésem, valaki le tudná nekem írni 1 DRZ Sm 320mm-es tárcsa pontos méreteit. ?
Most mért mondod?
Nem úgy megy az.
06 30 635 9305
Ha van autószerelő ismerősöd nála biztos találsz ilyen anyát, és kell alá egy nagyobb alátét ami a bordára rá megy.
Hali! Drz sm- be keresek olajszűrő fedél tömítést, egy kis segítség jól jönne honnan szerezzek!