Srácok,
Már jópáratokkal beszéltem telefonon. Nincs valakinek sürgősen elpostázható első lánckerékhez lefogató anyája, esetleg alátéttel együtt?
Péntekre már elvileg lesz nekem is (Előre is köszi Phoenix), de addig se szeretném otthon hagyni minden nap a motort :)
Nos valaki esetleg? :)
Nincs valakinek elfekvőben olyan szép állapotú DRZ S-es "régi/klasszikus/a hosszabb verzió" farok idomja ami a képen is látható?
DRZ gyári indexekre fehér indexbúrát tud valaki hol lehetne beszerezni?
Köszi előre is.
Nekem meg pont alapjárat nincs ... :D fordulaton tök jól megy a moci de alapjáratot nem tudok rá varázsolni csont betekert alapjárat csavarral sincs alapjárat a levegő csavarra reagál de nem sokat nem tudom hogy az sm karbiban van-e alapjárati fúvóka és hogy mekkorának kellene lennie ...(arról nem találtam itt semmit a keresőben) Gyanús hogy össze vissza van a karbiban valami
Van egy DRZ gázt húzok neki felpörög és a fordulat nem esik vissza alapjáratra csak jó pár másodperccel később vagy egyáltalán nem.
CO csavarra nem igazán reagál.
Karbit szétszedtem kosz volt benne kitakarítottam membránt megnéztem mindent rendben találtam.
Mi baj lehet?
a km óra is működik vele?
egy sm verzióba kellene mert eléggé kemény az eleje
bár az ára egyenlőre gondolkodóba ejtette
főleg ha még féktárcsát is kell hozzá venni
Letörött a kicsavar feje, amivel állítani tudsz.
Nekem szintén ilyen, sajna saját kezemmel törtem le...nem nagyon kellett erőlködni hozzá, elég gyengusz
Már jópáratokkal beszéltem telefonon. Nincs valakinek sürgősen elpostázható első lánckerékhez lefogató anyája, esetleg alátéttel együtt?
Péntekre már elvileg lesz nekem is (Előre is köszi Phoenix), de addig se szeretném otthon hagyni minden nap a motort :)
Nos valaki esetleg? :)