Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is a full sáros idomos drz a kedvencem!

Tavaly ki nyerte a saras drz versenyt?
Nekem is a vasárnap du. lenne jó! Miért kaptad szét?
Szia a normál gyárihoz asszem 240-es, ez azért nagyon jó mert fölfelé könnyű átalakítót gyártani.
Szezon előtt elvittem kitakarították olajat és szimmeringet cseréltek benne(20rugó volt ) beépítettem és kemény 2-órát motoroztam vele aztán elment a madár az új tulaj meg nem fizette meg
Tökéletesen passzol a fejcsapinál és a keréknél a távtartó mindent adok hozzá ami a beépítéshez kell.
melyik tárcsával passzol?
az sm-hez jó vagy a "natúr"-hoz
gyári távtartók, meg minden cucc passzol hozzá?
Köszi a választ. Akkor még keresgetek, hátha rálelek valahol.
Én ugyanígy vettem a gépet, Suzuki Hollóstól rendeltem 3000 Ft darabja, 6500Ft ot utaltam és postázza.
Sajnos nincs. Ezt is egy KTM fórumon halásztam, csak Suzukisra szabtam.
Esetleg valakinek Gas-gas első villa kiflivel kormánycsapival friss olaj és szimering cserével tökéletesen passzol a DRZ-be,a gyári féknyereggel átalakító nélkül,aki eddig kipróbálta azt mondta csodát tesz az elejével.75 pénz.
Mi a pénz érte? Illetve van kép róla? Mehet privátban is.
még gondolkodóban vagyok, de azért köszi

Más. Egri kolega! VAsárnap délutén?
nekem van idomszettem ha gondolod...
Hát.. igazából a sors hozta úgy hogy ilyen a szine..
Agyalok hogy megcsinálom a szokásos fehér-sárgára… ez a fejidomom rommá van törve amúgy is
a full sárga idomos a kedvenc drz-m
A szett elkelt.
Van még egykét apróság, de mehetünk egy laza kört :D
Hozzá lehetne jutni az egész doksihoz valahogy vagy Neked is csak ennyi van meg belőle? Próbáltam több helyen az E-hez szerezni, de nem nagyon sikerült épkézláb példányt fellelni.
Előre is köszönöm válaszod.
Hááát... ott valami nem stimel. Megyünk egy kört hétvégén?
Sziasztok! Megtudná valaki mutatni, hogy a teleszkóp tetején lévő állító gyárilag hogy néz ki? Van egy olyan selytésem, hogy ez így nem egészen jó :D valamint az is érdekelne, hogy pótolható e az a valami. Előre is köszi :)
Nincs valakinek elfekvőben olyan szép állapotú DRZ S-es "régi/klasszikus/a hosszabb verzió" farok idomja ami a képen is látható?
DRZ gyári indexekre fehér indexbúrát tud valaki hol lehetne beszerezni?
Köszi előre is.
király vagy
köszönöm
Sülyesztett fejü belsökulcsnyilású (imbusz) csavar való bele.
M6x16, DIN 7991, lehetöleg 10.9 minöségü,
azt nem tudom viszont
Ohhh köszi :D
Remélem az "S" féknyereg megegyezik az "SM"-el és jó lesz hozzá ;)
alapjárat
értelek

igazából nekem se volt bajom a gyári kerekeken enduró gumikkal, szerpentineztem is vele, ott is jó volt, nekem!