Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kék-fehér is van?
Magura X-line pro taper kormány eladó. új, ára 19500ft
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
szia! Nekünk van!
nálam is annyi. 6900
Sziasztok. DRZ re UFO idomszett, új eladó! ára 24000ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Jah nem is van annyira fent, csak jó szögből van fényképezve az a rencccámtáblakeret nem király. am minden fasza
Tényleg állat az a kidörrentő, csak kicsit hosszú , de brutális, meg jól felfelé áll a déerzéd picsája, az is atom
helló november 15-16 enduró ob jászberényben bárki indulhat napi licencel a rendszám nem kötelező
Itt a sportmotoron találtam egy apróhirdetést, én már vettem is a srácnál egy aranyszínűt! Mindenféle színben van nála, 22mm-esek, teljesen újan, original csomagolásban...
Link:
http://www.kepesmotor.hu/futom
...
ez is szép,én akrát szeretnék,komplett rendszert.De hát geci drága!esetleg egy használtat megcsipni
igényes meló
Egyedi kippány, egy srác készíti otthon (ért hozzá, nem gagyi), olyanra csinálja, amilyenre akarod!
2 nap alatt... Olyan hosszú, olyan a dob vastagsága, akkora a hangja, úgy és arra áll, ahogy Te mondod Neki.
Ár: Max. 40ezerből kijön

tel.száma:
0620-910-73-55 (Helyileg: Vésztő)
aNiMaTiOn engem érdekelne a kormány, hol kerül 7e-be?
hú de zsír az a kipu! Miféle?
Animation!

A hátsó lámpát használtam vettem (ledes), felfogatni nem volt egyszerű, de fúrtam pár lyukat és felment + adtam neki alulról 2 alumínium rudat, hogy ne mozogjon. Menet közben fel-le mozgott 10 centit. De így már jó!
Igaz, pár hete megállítottak a rendőrök és adtak egy 3ezer Ft-os csekket, "szabálytalan rendszámelhelyezés" -re hivatkozva. :)

Én ezt láttam múltkor, ami hasonlít rá, de sztem ez nem ledes:
http://www.motormann.hu/produc...
kakukk 79. már ez is elkelt.
a dekompresszor a hengefejben van , semmi köze a berugókarhoz , mert röpsujos ezért automata.
hello,hátsó lábtartód van-e?
drz öcsi. már nincs de még lehet bármikor.
Hali!
A holnapi Nagytarcsát érdeklődés hiányában lefújom, de legalábbis én inkább Jászberénybe megyek.
Kakukk, mi meg majd legközelebb... Úgyis inkább a vasárnapra gyúrj!
Szia!
A hátsólámpádról tudnál adni vmi infót? Milyen gyártmány, illetve mennyi volt, lehet még kapni? Köszi előre is!
Ha érdekel tudok 7e Ft-ért Pazzaz alu 22mm-es merevítős kormányt...