Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok!
Sajna Nem tudtam menni, merre jártatok?
Ja és nincs mit.
aha végigmentünk.ahoz képest hogy elöször mentél a második felén jól mentél!Majd belejössz.
És tetszett egyébként?
ja,sokan nemtudtak volna menni sm szettel!nem veszel rá enduro szettet?
igen,kösz 4re itthon voltam,végigmentetek visszafelé a pályán?
nagyon jó volt,csak nagyon kemény!
még bele kell jönnöm!Köszi hogy felvitted a mocit ahol elakadtam !
Nagyon jól mentél azzal a gumival!
Minden ok. Rendben hazaértem
na mi a helyzet?Hazaértél?
csá,mi megyünk endurozni ma!
telszámom az adatlapon található linken!csofagyasztas.hu
Ha hozza szolhatok en nem tennek bele castrol olajat lehet hogy az autokba jo (de mar sok autos is panaszkodot mert rasul a motor falara es megfeketedik) de a motorba vegkep nem, amikor meg suzuki 600gsxr em volt mindig szep hangja volt amig nemtettem bele castrol olajat ugyhogy en mar biztos mast fogok hasznalni
Ha mentek ma motorozni, légyszi, csörögjetek, vagy írjatok egy smst, mert nem leszek gép közelbe, de mindenképp csatlakoznék a csapathoz. Köszi 06303616068.
én Valvoline durablendet néztem 10w40 és állitólag extrém körülmények között is nagyon jó ezt irták róla!végülis számit valamit a márkája vagy a lényeg hogy ne ásványi legyen?
Ha mentek ma drzzni, én is csatlakoznék. Kivel vegyem fel a kontaktot? Zuglóból indulnék, tehát pestkörnyéke nekem bárhól jó.
Szerintem vagy fél,vagy full.Ásványi nem! Én castrol actevo-t használok(fél),de eszegeti már,úh dugócsere után olajat váltok(még nemtom milyenre). Bár valszeg nem az olaj a hibás,hanem az elhanyagolt légszűrő tette meg a magáét
sziasztok!
kellene egy kis segitség!most vettem egy drz 400s-t és olajat cselélnék benne csak nem tudom milyet vegyek bele!? 10w40 az biztos de full sint vagy fél sint vagy ásványi?előrre is köszönöm a segitséget!
Krissz
majd holnap délelött csörgök hogy mi lesz.
ok,ne igyál sokat mert megárt
igyekeztem mert esett az esö és szarrá áztam
jó volt a motorozás csak qrva rövid.
majd legközelebb,
a moci is rajta maradhatna...
Ha emberi időben észheztérek a buli után akkor hívlak ha délelőtt még belefér! Ha látom hogy alakul a délutánom akkor csörgök!
Elég hamar hazaértél!
ja köszi
Eladó Yoshimura RS2 komplett rendszer drz-re.Vadonatúj dobozban ára;120000FT
hali Saraz,Norbi mi lesz a holnapi nappal?ti már beszéltetek?nekem délelött jobb lenne.