én is szerettem volna egy időben ilyen gépet venni, pont olyan használatra mint te, de amit hirdettek úgy csörgött, hogy nem mertem neki húzni, mert féltem hogyha beszarik, még kifizettetik velem
egy pár hónapja írtam is azzal kapcsolatban, hogy ne járjon feleslegesen aki oda megy!
az a 70-80 nagyon durva neki, talán 60-70 ha kőkemény a földút és egyenes, de ha van benne poros rész (kis mértékben) szerintem jó ha van 50 is!
Ha én tudtam volna nem adtam volna el. Sok neki a 70-80. 80 a vége totális kihúzatva. 65-70 az ideális. Bár azt nekem simán tudta két személlyel is. Viszont nem felejtem el mikor elővettem valamikor tavasszal és kerültem egy a mi kis elkerülőnkön vissza kellett váltanom, mert nem bírta a 6-dikat mert fújt a szél... Úgyhogy nagy teljesítményt ne várj tőle. Próbáld ki és meglátod. Szerintem kevés lesz neked. De próba cseresznye. Mi pénzt kérnek érte? Én rendszámosan 240-ért adtam el az enyém, nem volt szar állapotban...
Erdőre tökéletes, keveset fogyaszt, könnyű, de a simán 70-80, arra kíváncsi leszek. Én 90 kg vagyok. Nekem ezért kellett DRZ. Annak laza a 70-80-90 szélben is. Na majd beszámolsz.
Hát nekem egy komolyabb szembeszél lefogta... pedig volt benne kompresszió. Hiába csak 125 4t. 110... hát... milyen áttétellel? Én 90 kg vagyok papás motorozós stílúsú, de nekem kevés volt. Városba király, de országúton szar.
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
Kurva jó kis motor. Nekem volt. (képek) Fogyasztás 3 körül max 75-ös végsebesség, és nagyon könnyű volt. Az első motor volt ami sajnáltam, hogy eladtam. Viszont országútra nem való. Karcsú. Még nekem is.
Olalsó dekli tömítéshez tökéletes a klingerit lap. Fellelhető több helyen is(motorosbolt, csapágybolt), én tömítéstechnikai boltban vettem(http://www.tomitestechnika-sta...) 1500 pénz volt egy 50x60cm darab, ebből három dekli tömítés is kijött. Jó hogy ekkorát vettem mert kell egy kis ügyesség házilag elkészítéshez.
Sziasztok, a napokban le kellett vennünk a kuplungkosarat, most visszatettünk mindent ugyan úgy, de nem emel ki a kuplung. Ma leszedjük ismét tudtok valamit mondani, mire figyeljünkk, vagy mit ronthattunk el? :\
Nem a motorok drágák hanem kurva keveset keresünk ebben az országban... (sajnos) az ember feljebb megy egy ezressel és máris könnyebben megveszi a motort.
Én nem mondanék árat, mert nem követem, mióta megvettem az enyémet.
Azt tudom, hogy szerintem irreálisan drágák a használt motorok az árukhoz képest, pláne a papírosak, és ennek egyik oka talán pont a papír nélküli gépek tömkelege...
Tudok adni 10eft ért.
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
Üdv