Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem papíros a gép!
miért gondoltad hogy a legjobb ár korvin?
Én nekem semmi közöm hozzá csak azt mondta korvin hogy legjobb ár :)
volt egy kis időm és gyorsan felkerestem a www.hasznaltauto.hu oldalt, ahol az volt az észrevételem hogy 4 motorbicikli előzi meg az én általam hirdetett motor árát, ebből 2db rendszámos és 2db okmányok nélküli jeligével van fent csúcsszuper gyári kifogástalan állapotba
most rakjam ki 500 e ft-ra és ne adjam meg annak a lehetőségét, hogy valaki megörüljön hogy mennyit tudott belőle alkudni?
az úgy nem korrekt
Ja, basszus bocsi! De hülye vagyok... Akkor miért megy a porlasztóba vezeték?
"Mert ahogy néztem valami vezeték megy a karbiba."
Ha azt mondod karbiba megy, akkor te azt állítod hogy karburátoros!
talán egy tps szenzor van benne?
Miért? Akkor minek megy bele vezeték? Csak akkor már megoldhaták volna a szívatót is így
ez durva volt
Hello. Nem tudja valaki a drz injektoros? Mert ahogy néztem valami vezeték megy a karbiba.
Úgy biza más...
Köszönöm!
Szerintem laza lánc, láncvezető hiány, széles felni stb stb
De hogy jött ez ennyire össze?
Érdekelne :D
Nekem nem rágcsálta még meg ennyire soha.
Maximum a kerék legszélét.
Azt az (ILYEN NEM LÉTEZIK) amazt ironikusan írtam
Nekem 120 felnin 130 triálgumma volt jó ballonos
azon csinált ilyen szabályos rágicsálást a lánc.
Felnit soha nem piszkálta egyik mocim se szerencsére
A lánc nem csak a kerékbe, de a felnibe is elég csúnyán bele tud karcolni!
Szerencsére barátomnak is csak a kereket kapta el!
Ha szeretnéd kérjél képet és csinálok!
ugyan az a tavtarto kell mind a 3fele motorba, mar ha eredeti drz agyrol beszelunk.
http://www.cma-motor.hu/Suzuki...

hivd fel 10 körül van a tömités szett .megérné elcserélnem a dr 600 asomat ha 2ik elment belöle és csuszik a kuplung .és beleszakadtak a hengerfejbe a csavarok .egy 1996 os dr 125 öst adnának érte gyári állapotban 3l 100on,
Sikerült a havernak feltenni a motorjára a védőkeretet, így sajna mégsem eladó. Jó sokat szenvedtek vele. A keret tökéletes állapotban volt, de a hűtő úgy meg volt tekeredve, hogy sehogysem paszolt rá.
köszi
leveszed ülést, tömd tele rongyal a levegőszűrő doboz tetején a csonkot és hamarabb bedúsul a benzin ;)
azt is nézd hogy okmány nélkül van
Kívánom találj mielőbb!
Addig eladó, amíg munka nélkül vagyok!