Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre egy reális áron kínált motor!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy DRZ 400-as enduro és SM kerékszetthez ugyanaz a hézagolók kellenek a tengelyekre, vagy teljesen más? Azaz a kétféle kerékszett kerékagya pontosan ugyanaz lehet és csak más felnivel vannak felfűzve?
Ha jól tudom az E/S/SM hátsó villa pontosan ugyanaz, és emiatt merült fel bennem a kérdés.
Miért adod el?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Fórum tagoknak kedvezmény!
Az nem jó mert balesetkor ha azt mondja elvakítottam ,akkor életem végéig fizethetem az éves 1000 eu biztit... Nem lenne mokás. E legyen rajt.
beugrasz egy autósboltba aztán megveszed 3-5 ezerért
ezért is írtam hogy postával nem éri meg
valami ilyesmi: http://www.rockshore.uk.com/ek...
csak azért írtam hogy nem feltétlen fontos a huszonezres cuccokat nézegetni
ellenben e-betű nincs benne, szóval műszakin le kell szedni
Tudok adni magyar címet ha úgy van :) Képe tudsz dobálni?
itt volnál a közelben tudnék adni 2 lámpát, postával már nem érné meg
a hondára akartam feltenni csak lett helyette másik motor
abban h1-es izzó van elég jól pirítanak
indítás előtt húzzál 6-8-szor gázt,de a motort is eldöntheted,amíg nem folyik alul a nyál.
Huhh azt a mindenit! 2X 200mm? Elérhetőséget tudnál adni? Én 2x 15cm átmérőjűt szeretnék. Sokat megyek sötétben. Nightbreaker emeltfényü égő van benne de többre vágyom. Így jön képbe 2x h4 fényszóró.
Debrecen
helyileg hol vagy?
Ha nyitott átfolyású a dob, akkor nyilván nem folytja meg a motort, ezáltal erősebb lesz, főleg ha még adsz neki egy karburátor tuningot!
természetesen ez igy van csak a hang változik vagy lóerőbe is változik?
Minden! Mindenki maga dönti el mire használja, mint a Simson-t amiből lehet faragni túra chopper sport és cross motort..
nekem bevált... de mondom mégegyszer: csak csínján!
ez utcai dob vagy offrod dob ?
köszi Mester!:)
Olyan szép, mint ez
40 e
hello menyibe gondoltad a kipuffot nekem egy 2004 es e-sem van!
levegő szűrő fedél le, szűrő lecsat,kicsi nyílás---- hidegindító pici fújás ( lot of fújás hajtókar kikönyököl) gyors indítás és röfögés!
csak ügyesen, és sok sikert!
a nagy hidegben nem indul a drzm. mit tegyek?:) köszi