Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen a foglalat?
ez nem jó bele: http://www.futarmotorosbolt.hu...
nekem ilyen van a ténérében nem bánt semmit és sokkal jobban világít mint a krumpliizzó
Sziasztok!

Köszi zsir a tippet. Én mégis attól tartok, hogy pont az ilyen utángyártott, vagy máshonnan származó izzók miatt mattul be idővel a lámpabúra. Persze ne legyen igazam, de az enyémben még gyári izzó van és szép tiszta a lámpabúra és egész jól látni vele.
Ha tudja valaki hol lehet mégis beszerezni a gyári 12v 35w/36,5w izzót az légyszi ossza meg velünk. (Suzuki szalonon kívül.) Köszi!
Még nem mert a 2ik sebesség is elment szét kell huzni a blokkot
Sikerült megcsinálni már?
06 30 635 9305 ezen a szamon elerheto vagyok szinte barmikor
Csasztok!

Van egy Akrapovic dobom osszekotovel Suzuki Drz S verziora.
SZIA.... bármikor megtudod nézni.., elviszem magammal melóhelyre aztán ot is megnézheted ha komolyan érdekel...üdv
elkelt :(
meg van igen....30 605 6883
Meg van még? Mikor tudnám megnézni hét közben?
oké
Helló!
Most vettünk egyet egy haver DRZ-jére, de annyira szét van ütve a hűtője, hogy nem tudjuk rá tenni, amíg ki nem egyengetjük azt. Megkérdezem, hátha mégsem kell neki, és eladja.
Beringer 6 dugattyús szett:

http://aprod.hu/hirdetes/husab...
Nem tud valaki DRZ 400 ra eladó hűtővédőt? használt előnyben :)
szia... szerintem ebay-en találsz ilyen és ennél profibb visszahajló eloxált mart mindenféle színű csudijó karokat....., tesóm is onnan vett tl hez.. elég precíz állítható...... párban 12 000volt..
scott endúró kabátomat eladnám Les méret jó állapotban.. 14 000ftért.. bolti ára 150 euró volna... 30 605 6883
sziasztok
gyári fék és kuplungkarnál rövidebb kellene. neten képeket találtam. tud valaki véletlenül itthoni forgalmazót? honnan tudok beszerezni ilyent? vagy ehhez hasonlót?
köszönöm
Helló DRZ-sek!
A motoromon levő (úgy tudom gyári) fejidomban elég béna izzó való. 12v 35w/36,5w. Sehol nem kaptam ilyet. Vettem helyette 35w/35w-osat 400Ft-ért. Ez viszont "lötyög" a foglalatban, nem "támaszkodik" neki teljesen a foglalat az izzóhoz. Erre azt találtam ki, hogy keritésdrótból vágtam rá "távtartót", azóta tökéletesen működik.
Ha valakinek volt hasonló problémája, akkor itt a megoldás.
2db.......volt
kutyának se kellett, alig vitték el
Üdv DRZ-sek! Van egy komplett gyári kipufogó rendszerem elég jó állapotban, plusz egy gyári első sárvédőm, ha esetleg érdekel valakit. A kipufogó rendszerre 35000 Ft-ra gondoltam, a sárvédő meg 7000 Ft.
Egy 2006-os évjáratú S-es Drz-n voltak.
ÉJJEL NAPPAL.HÉTVÉGÉN IS HÍVHATÓ VAGYOK bontott.motorok ktm gs 250 motorblokk alkatrészek csak motor blokk alkatrészek ktm gs 125 motorblokk alkatrészek csak motor blok alkatrészek ktm gxr 50 csak blokk alkatrészek aprilia rx 125 (rotax 123) motorblokk alkatrészek aprilia etx 125 (rotax 127) motorblokk alkatrészek aprilia rs125 (rotax 122) motorblokk alkatrészek gilera rx125 csak motorblokk alkatrészek Derbi Senda Xtreme 50 SM csak motorblokk alkatrészek derbi senda 50 csak motorblokk alkatrészek cagiva freccia 125 összes alkatrésze aprilia tuareg wind 50 összes alkatrésze honda dió af-18 minden alkatrésze Peugeot JetForce 50 TSDi összes alkatrésze suzuki gsx250 cobra minden alkatrésze suzuki rg 125 minden alkatrésze suzki rm 125 motorblokk alkatrészek 1983-1985 honda cr125 minden alkatrésze 1986 Peugeot sqwab minden alkatrésze yamaha majesty 152 minden alkatrésze honda panteon 150 2t minden alkatrésze gilera xr2 minden alkatrésze gilera mxr125 minden alkatrésze aprilia leonardó 125 minden alkatrésze suzuki andress 50 minden alkatrésze suzuki dr 600 minden alkatrésze yamaha tdr 125 suzuki gn125 magyar papiros Husqvarna sm 125 2001 motor blok alkatrészek cpi aragon gp50 delmi s five 50 aprilia sr50 old yamaha mayesty 250 motor blok alkatrész yamaha xt125 1983 honda crm 125 honda mtx 50. malaguti fifti top 50 gilera kk 125 piaggó sfera 1.2.skiper.125-150.tzr 125.yz 125. xt600.és egyéb motorok bontott alkatrészei

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengelyek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ülések.lámpák.vázak.e
lektronikák.álló.forgórészek.deknik.blokk felek.kerekek.hütők.minden tipusú alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITETT ÉS NEM EMLITETT MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOTT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFÖLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM

06304053450
Üdv!

Nincs valakinek eladó sm szettje Drz be?
köszi