Sziasztok nem rég lettem DR tulajdonos és magas fordulaton eléggé csúszik a kuplung . Érdeklődni szeretnék hogy DR 350 es hez hol találok viszonylag olcsón kuplung lamella szettet ? (csúszó,kopó lamella illetve rúgók) ha tudtok ilyen oldalt megköszönöm ha leírjátok
én nem sok mit vettem észre menet teljesítménybe a kettő közt . nyitott kipú + karbi állítás kel azt megy rendesen :) meg 1.5 literrel kevesebbet is evett múltkór
Sziasztok! Érdeklődnék hogy ha meg akarnám dugózni a pici mocim
2005 Drz Sm akkor kb mennyibe kerülne csak dugó, gyűrű és szelepek!
Esetleg weblapok vagy helyek ahol olcsó?
Köszönöm!
Imi90 védelmére mondom,az én motorom S-es40000km-el de van olyan ismerösöm akinek440-Athea van és azt mondja ,mi a faszt csinálsz ezzel a mocival,el hagysz mint a szart,pedig full gyári,nem kell úgy fényezni az E -t.
Drz / S olajcsere előtt vagyok először. Motul 10 W 40 Olajat tennék bele. 5100 Vagy 7100 jöhet szóba. Csak utcán használom normál körülmények közt, ( supermoto kerekek )viszont végre párszor kérdezem. Vélemény , javaslat ?
de ha felpiszkálod az s-t akkor az is "üzemórás" lesz
amúgy mi a baj az üzemórával?
pont a drz ami kb a legköltségmentesebb üzemórás gép
20 óránként szűk 2 liter olaj&szűrő+ szelepellenőrzés
kipufogócserével biztos érezhető lenne
havernak s van az nagyon fojtott rendszer, ellenben 3.5 litertől még sosem evett többet, igaz kislányosan is vezet
Bocs, félreértetted! Nem ellened irányult amit írtam! Én mindig azt szoktam mondani, hogy aki S drz-t vesz, az legyen tisztában azzal, hogy gyengébb és sok kínlódással jár átalakítani. Egy E-vel már egyből megkapsz mindent!
A matricás dolgot, csak azért írtam, mert nagyon tetszik....
nincs bajunk
csak 10ből 9 ember nincs tisztába a dolgokkal
egy s tuning (több)100ezres nagyságrendű
ilyen 2 lovakért kár kínlódni nem ér annyit a többletfogyasztás
Képzeljétek el, ha nagyobb karbit rak rá az ember, és jól beállítja, akkor erősebb lesz egy-két lóerővel....senki nem mondta, hogy atomerőművet építek.
Eleve a kérdés úgy hangzott, hogy kinek van tapasztalata...azon meg sem lepődök, hogy elkezdtetek okoskodni....mert Ti rakétamérnökök vagytok gondolom
Vagy cserélném kell mást is?