Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most ktm-re váltanék ismét...
Köszi! Egész nyáron csinosítgattam, Bajai motorostali 2.hely szépségversenyen.
valakinek valamilyen cross gumija 70/100 21 méretben?
kex nagyon szép a motorod ;)
szerintem ebay gyanús
Bocs már megtaláltam rá a választ. Kicsit elhamarkodott voltam :D Akkor most annyit kérdeznék, hogy honnan szerezted be? A Traitech honlapjáról, vagy van valami magyar kontakt is?
Fordulatszámot is mér ez a Vapor kit?
nem gyári,kicsit komolyabb felni,de be lehet építeni!
Hali Skacok.
Szeretnék érdeklődni.
Van esetleg valakinek eladó gyári DRz SM szett?

Engem érdekelne.
FOTÓT URAM FOTÓT!
Jó kis hely az. Ott voltam egyszer ilyen katasztrófa védelmi táborban. Csak tőlem nagyon messze van
Írtam mailt
ha endurozol elore kicsit rkj hatra meg nagyobbat. Nekem van egy idealis elado szettem, 14-47. Ha erdekel odaadom olcson, irj ram. De vasarnap estig erdelybe leszek.
Motoros társasakat keresek Pest megyéből hétvégi motorozásra (Szigetszentmiklós)
Ha hátul maradna a legkisebb fogaskerék és előre tennék be egy szintén legkissebet akkor az úgy milyen lenne endurora? Van valakinek így?
Nekem első hátsó kellene
sziasztok!
lenne egy 2006os drz e 600000ért ha érdekel vkit
06303328186

üdv
ok, majd jelentkezel.
nem. de ha komolyan érdekel megegyezünk mindenképpen. hátsó kettő 13+posta. egyik sosem használt
Debrecen mellett 35km Nyíracsád
Amúgy melyik városban laksz? Én Kiskunhalas.
ok,mondom,igazából a hétfői nap a sorsdöntő! ha elvitte,hívlak,és megbeszéljük a részleteket!
nekem volt 2,a 2006 dupla dobos szép,de az egy dobosnak van a legkirályabb hangja Akrapovic dobbal,a másik meg se közelíti!
a drz pedig régi vágyam,már csak szöcskézni szeretnék arra pedig jó a drz,ha idővel lóvéban el leszek eresztve egy Berget veszek,de az a jövő zenéje!
exc520-am volt, az tetszett, de nem pénztárca barát. A drz olyan szép állapotú, hogy sajnálnám terepre, ezért lett cr250r mellé. De egy lc4 640 prestige 2006 után már régi vágyam. Igaz ami szép az 1milla.
Egyetlen dolgot kell rá költeni, lezsírozni a kormánycsapágyat. Még olajcsere sem kell. A 650-es ár a képen látható állapotban, csak gyári fékkel és enduro szettel dunlop gumival, ami kb 1000km-ert ment.
az biztos hogy a drz meg se közelíti,se az S,se az E (ha esetleg ez is el lett volna rejtve a kérdésben )
nyomatékos,erős, pont jó! jó egy amaterunak is,de jó egy újrakezdő haladónak is!
ha te szeretnél vásárolni,akkor a 660-ast ajánlanám vagy a Berget,ha bírja a pénztárcád!
barátomnak van egy,kipróbáltam,el sem hittem, 110-nél 6. ba kerékre jön!