Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam neked mailt ide "tacsnadi@gmail.com" vagy adj egy elérjetőséget légyszi amin tudunk beszélni.
mi a gyári áttételi a suzuki dr 600 nak? most.16 , 53 van fent de hamar leforogja elmegy mindenhol 5 be de nem megy többet 100 nál, csak erdöbe használom max 70nel.ez igy tönkre teszi a motrot? ez a z átttétel?
20-ba vettem a régi motoromra,de 17-be szabadulnék tőle,mer a póóór eszi :)
tömni nem kell,nem horpadt,repedve nincs
Kiraktam!
Ha valaki tud letölteni youtub-ról akkor ezt megoszthatná motoros kolegákkal : http://youtu.be/RpioiR3efJA
20-ba vettem a régi motoromra,de 17-be szabadulnék tőle,mer a póóór eszi :)
tömni nem kell,nem horpadt,repedve nincs
igen :D menyi be adod ?
Csak a sima lamellák vannak, lemezek, rugók nélkül.
áá, tud az rendelni is :) nekem is rendelt, csak győzzed kivárni
rákérdezek pár emberre
Faszos! Van 2db Finster dobom,neked sok drz-s ismerősöd van,ha segítesz elpasszolni,akkor %-osan osztozunk! Abba hagyom most már a zsidózást,már össze fog gyűlni a motorra való,ha sikerül eladni a lomokat.
okés írtam neked
jó sokér adod de mind1. küggyé számlaszámot a zrider68kukigmail,com-ra, rálocsolom a 3 fabatkát, asztán postázzad el a patentszemet Phoenixnek, maj' megírja , h hol lakik.
3000ft a kettő úgy hogy állom a postát előre utalás esetén (akkor tudom ajánlott levélként küldeni ócóba)
vi fír kosztet?
520as lánchoz van eladó patentszemem kettő (DID x gyűrűs)
Vettem két patentszemet x-gyűrűst, de az a bajság, h nem DiD, mer' azt nem tudott adni a zeremcébe a csávó.
én is úgy + vágott slick gumik, lefűrészelt fék kuplungkar és hátsó prizma nélkül
Gratula! ;) láttam vididet is. Ez am vizsgaközpont függő. Én nyitott Finsterrel amit Kortisz árul azzal Augusztus elején szó nélkül levizsgáztattam.
Hali,DR650-re lenne egy dobom összekötőcsővel,ha vkit érdekel.
Na sikerült a forgalmi vizsgám :) Igaz szarrá áztunk, de legalább megvan.
Viszont el kellene vinnem műszakiztatni a gépet, de a Yoshi rendszerrel nem menne át. Nincs valakinek 1 gyári dobja kölcsönbe a vizsga erejéig? Szigetszentmiklós és környéke, akár Bp is! HELP!?
Mindennek a lelke az olaj ! a jó olaj megmutatja majd idővel hogy megéri..
köszi, de nem akarok venni, mert Albert sport dobbal együtt vettem
aha azt hittem,mert azt én is néztem,de már nincs fent a hirdetés
esetleg egy rá való finster dob érdekel-ne? nekem beszámításból maradt meg.
Szia! Én egy 2004-es kék színűt vettem és nem olyan dob van hozzá.