DRZ 400 E-S-SM re Yoshimura RS-3 Off Road Eladó!
3 éve tartogatom magamnak de nem kell..................
Ajánlatokat e.mailba.
Csere nem érdekel!
Csak kp.
mobilcentrum2001@gmail.com
hondánál-yamahánál tökmindegy hogy áll suzukit nem tudom
nem magas a szint? vagy az úszó akad valahol? esetleg sokat mozog az úszó?
elsőként én a benzinszinten állítanék egy kicsit
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség! Az úszón hogy kell állnia annak kis tűnek? A képen a 13-as. Ugyanis már 2x szétszedtem a karbit, de még mindig folyik NÉHA a benzin. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy azt fordítva tettem vissza.
kortisz azt írja nem zár el a csap, akkor neki is a benne lévő tömítés a rossz. Ezért kérdeztem tőled,hogy minden állásba működik? Az általad említett gumigyűrűket tökéletesen lehet így tömíteni ahogy le írtad.
Nekem a csapban lévő gumiból hiányzott egy darab és nem tudtam elzárni. Nem is tudtam róla, csak azt vettem észre, mikor egyik reggel a motor alatt egy kurva nagy benzin tócsa volt. Megszokásból mindig el szoktam zárni a benzincsapot. Gondoltam leszerelem a karbit és kitisztítom. Mikor levettem a benzincsövet, zárt állásban folyt az anyag, ez miatt szedtem szét a csapot. Gondoltam pár forintos dolog, ez a kis szar gumi, mint pl az MZ-hez csak éppen nem lehet kapni. A kis szar tömítés miatt nem akartam huszon ezerért új csapot venni. Ekkor kezdtem el kísérletezgetni a tömítés készítésével, de egyik se jött be mert a benzin mindegyiket szét marta.
Érdekel a dob ! De most külföldön vagyok épp ! A finster ha megvan még !
üdv kereslek még Csabi !
Mikor érdemes piszkálni?
06 30 635 9305
hívj fel és megbeszéljük a részleteket
3 éve tartogatom magamnak de nem kell..................
Ajánlatokat e.mailba.
Csere nem érdekel!
Csak kp.
mobilcentrum2001@gmail.com
köszi
nekem csak összekötő kellene mert van karbon dobom.
06 30 635 9305
egy kicsit sokat fogyaszta drz400s-em. 6 l körül. mit tanácsoltok? vagy ez normális? lehet ezen állítani? vagy csak csuklóból ?
Persze!Nem értem,jól rá ültek ezek a szemetek!Már vasárnap azzal mentem terepre,brutál gumi,jól fog,de aszfalton 2* megfektetett :)
nem magas a szint? vagy az úszó akad valahol? esetleg sokat mozog az úszó?
elsőként én a benzinszinten állítanék egy kicsit
Kellene egy kis segítség! Az úszón hogy kell állnia annak kis tűnek? A képen a 13-as. Ugyanis már 2x szétszedtem a karbit, de még mindig folyik NÉHA a benzin. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy azt fordítva tettem vissza.
hátsó Sm kerékhez a távtartó méretei kellenének. Nem a gyári sm hanem a 3 küllős.
előre is köszönöm!
jó eséllyel aranyárban, de pár kis gumi biszbasz csak nem viszi csődbe a költségvetést