én csak pertóleummal átmosom , nem olajozom, régen toltam rá pár ml fegyverolajat(ami javarészt petróleum) csak elfogyott
újabban leveszem mert mindig összekenem a blokkot meg széjjelfolyatom a petrót ahol csak lehet
igen,yamaha 250-re való,2 hete néztem egy srácnál,nekem ktm 450 van,ezért nem hoztam el,mert a tű meg fúvóka csere sem lenne meg 15 alatt,de tudnám használni,mert pont van egy amiben ezek jók.pont ez volt a baj az enyémben,hogy elkopott a kocsi,ami tartja a vákum lapot,persze ez is kopott,a kettő 120 fölött lenne,így most gondolkodóban vagyok,de szerintem megyek hozzá,és akkor elhozom mindkettőt.
mindegy mit használsz... előnyei van mind a 2nek... szerintem arany középút 5100... ha tanácstalan vagy.. próbálhatsz ilyet, olyat, mai modern olajak mind jók...
vasárnap Zsámbokon láttam egy csapat motorost átmenni,valaki nincs itt aki köztük volt?szívesen csatlakoznék hozzájuk ,mert másodszor esett szét a társaságunk,és egyedül maradtam motoros.kb 15 suzuki dr és 2 ktm láttam.a karburátoros kérdésedre válaszolnék,egy srácnak van 50 ért vadi új,kell pár nap míg hozzám kerül,de ne vegyél mást ha rám hallgatsz,mert én már megjártam ezzel,mert a kopások miatt nem működik rendesen,és a kopó dolgok 30 fölött kezdődnek hozzá.
Üdv! DRZ400S tulaj lettem. Olajat szeretnék cserélni de a hozzászólásokat olvasva nem tudok dönteni hogy fullszintetikus vagy elég bele a félszintetikus is (abban az esetben ha ugyanúgy ellátja feladatát és nem lesz hátrányom belőle hosszútávon). Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszi.
Karbit ellenőriztétek már?
Rossz keverék miatt könnyen előfordul hogy
hangja van ereje nincs...
Meg lángol a kipuba.
Karbit takarítsad alaposan ki.
(Ha értesz hozzá)
Ha nem ,akkor nem olyan drága beállíttatni.
Sziasztok ! Valakinek volt vagy van dr400 500 600 motorja? Olyan gondom van hogy dr 400 am a kipufogóba durrog álitottuk mindenfele a gyujtást, gyertyát is cseréltünk de ugya az a kipufogónál a hengerfej és a könyökcső között belátni és folyamatosan adja a làngot de nem a kipufogóba végig, de nem is pörög ki rendesen nem lehet h tul hamar nyit a kipufogó szelep? Válaszokat előte is kössz!
Na lementem pincébe ráérezni mocira :D
5 perc alatt rájöttem dekó nélkül hogy lehet
hidegen beindítani :)
1 rúgás dekó nélkül.
Vagyok 60 kg ezt se felejtsük :)
újabban leveszem mert mindig összekenem a blokkot meg széjjelfolyatom a petrót ahol csak lehet